موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خواستم به پرسم با توجه به سال های گذشته و وضعیت من میتونید بهم بگید حدودآ چقدر کلیرینس من زمان میبره؟
کیس نامبر 2011000007xx
سربازی نرفتم و شغل ازاد دارم و تاحالا کار دولتی نداشتم.
ممنون میشم.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از توضيح شما ممنونم پس بايستي اون مدارك جنرالي كه درخواست كردن رو آماده كنم... راستي مدرك تحصيلي من كه ليسانسه بايستي ارائه بشه؟ دوستم كه پارسال برنده شد گفت ديپلم رو بايد ببرم اما مي دونيد كه مدرك ديپلم در دانشگاه مي مونه و بجاش ليسانس ميدن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-03 ساعت 15:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-03 ساعت 15:43 توسط emadziaei.)
(2010-07-02 ساعت 21:33)free_free نوشته: من آخرش نفهمیدم کلیرنس از موقع فرستادن فرم های سری اول شروع میشه یا از موقع مصاحبه؟
دوتا نکته اینجا مطرح میشه
1: اگه از موقع فرم های اولیه شروع بشه پس آفیسری که مصاحبه میکنه توش نقشی نداره مگه اینکه یه علامت منفی توش بزنه و دوباره بفرسته چک که این یخورده خنده داره یعنی اینکه آفیسر بیاد رو چک نظر بده
2: اگه کلیرنس موقع مصاحبه شروع بشه بازم خنده داره چون بعضی از بچه های 2010 برای ماه اوت وقت مصاحبه دارن و تو این مدت یک ماه بررسی امنیتی برای کیس های مختلف چطوری انجام میشه؟
من فکر میکنم اون سوال هایی که موقع مصاحبه در مورد شغل و تحصیلات و انگیزه مهاجرت و .... توسط آفیسر پرسیده میشه یجورایی یک تله هستش و میخوان ببینن که طرف دروغ میگه یا نه؟
دوست عزیز کلیرینس رو آفیسر بنا به پروندت و شرایطی که داری بهتون میزنه. پروسه لاتاری توی هرسال deadline خاصی داره ( 30 سپتامبر) تاریخ مصاحبه مهم نیست . هرموقعی که مصاحبه برین تا آخر اکتبر شانس داری ویزا us رو بگیری. اگه نگیری همه چیز به قول عربها کان لم یکن تلقی میشه
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-03 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-23 ساعت 10:02 توسط hasti_banoo.)
تا آخر سپتامبر یا اکتبر؟فکر کنم آخر سپتامبر درسته نه آخر اکتبر...
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
از الان استرس این کلیرنس منو گرفته
با اینکه من همیشه ادم خوش بینی هستم و نمی خوام موج منفی بدم
اما تو سپاه خدمت کردم
شغل اصلیم آزاد بوده و هست و 2 تا کار (مربوط به بخش کامپیوتر) پارت تایم تو یه سازمان و یک شرکت دولتی داشتم که با هاشون از اول امسال فسخ قرارداد کردم
البته نمیدونم رو این پارت تایم بودن چه قدر حساب میکنن که امیدوارم اصلا روش حساب نکنن
فکر کنم کلیرنسم کمی طولانی بشه