موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شك نكنيد در ماه اگوست سونامي كليرنس شروع ميشه حالا ميبينيد فقط وقتي شروع شد ايوالله يادتون نره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
اول اینکه به همه دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم.
من امروزبرای دریافت ویزا به سفارت آنکارا رفتم برخورد بسیار خوبی داشتند و اکثر افراد حاضر رفتن برای ups حتی دوستی که مشکل مدرک پیش دانشگاهی داشت هم قبول شد.
اصلا نگرانی به دل راه ندید انشااله همه بزودی کلیر میشن.هیچ رفتار بدی که تلقی بشه از روند دادن ویزا و کلا" لاتاری ناراحت باشن نبود. همه چیز به خوبی پیش میره توکل کنید به خدا و صبر داشته باشید.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
٦٥ روز مونده هنوز تا اخر سپتامبر
إيه يأس نخونين
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 16:06)maryam58 نوشته: سلام
بچه ها این که میگن ابوظبی این هفته اثاث کشی داره راسته؟؟؟؟ حتما بعدشم یک ماه طول میکشه تا اثاثشونو بچینن، هیچی دیگه، داستانی داریمااااا. حالا کسی خبر داره راسته یا نه؟؟ من تو چند تا از کامنتایی که واسه آلن گذاشته بودن دیدم.
دوست عزیز طبق خبر اعلام شده از سایت سفارت تغیرات مورد نظر در کنسولگری آمریکا در دبی می باشد وربطی به سفارت آمریکا در ابوظبی ندارد.
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نکته ای به ذهنم رسید که لازم دونستم بگم
بنظر شما عضویت در شبکه های اجتماعی و خبری با اسم واقعی و دوستانی که تو مجموعه خودتون اضافه می کنید چه تاثیری رو ی روند کلیرنس دارد؟
همچنین ارتباط اینترنتی با نهادهای مذهبی و یا تندرو از طریق شبکه های اجتماعی و یا ایمیل و ....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)