کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-25 ساعت 21:54)samadi2050 نوشته:  سلام به همه
بعد از دو هفته جواب ایمیل ما را اینجوری دادن :
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing may last 90 days or more, and in some instances, it can take several months or even years. Applicants and/or their legal representatives may check the status of the case by entering the case number on our website at: http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html.

Thank you
IV Unit
بنظرتون بیخیال ویزا بشیم بهتر نیست ؟بچه ها را هم همینجا مدرسه ثبت نام کنیم ؟

دوست عزیز ناامید نشو. به نظر من این گونه پاسخ ها بیشتر برای اینه که ما مرتب ایمیل ارسال نکنیم و از حجم کارهاشون بکاهیم. اگه دقت کنی روی صحبتش با شما نیست و در حالت کلی داره قوانین رو مرور میکنه.
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Hornet ، samadi2050 ، satusa ، AmericanHamid ، coming soon ، sepinod ، najibi ، California ، tamanna ، shitili ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-25 ساعت 21:54)samadi2050 نوشته:  بنظرتون بیخیال ویزا بشیم بهتر نیست ؟بچه ها را هم همینجا مدرسه ثبت نام کنیم ؟

دوستان عزیز که منفی بافی میکنید
من خودم رئیس منفی بافهام
ولی قرار شد دیگه موج منفی نفرستیم تو این تاپیک
تعدادی از دوستانی که تو این 2 صفحه از زمین و زمان انتقاد کردند از من در پیام خصوصی خواستند که اینقدر با اعصاب دوستان کلیر نشده بازی نکنید

خبر خوب اینه که چندتا از دوستای خوبمون تو این سایت کلیر شدند
خبر بهتر اینه که ان شا ا... تلسم آپدیتها هم شکسته شد و بزودی انتظارها به سر میاد
حتما برای ابوظبی هم مثل آنکارا آپدیت های جدیدی در راه است
پس سرتونو بگیرید بالا واز خود خودش بخواید (آلن که هیچی ازون بزرگتر هم عددی نیست)
من تقریبا مطمئنم کلیر ما به دلیل ایمان به اون بالا اومد
موفق باشید
شك نكنيد در ماه اگوست سونامي كليرنس شروع ميشه حالا ميبينيد فقط وقتي شروع شد ايوالله يادتون نره
دوستان سلام
اول اینکه به همه دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم.
من امروزبرای دریافت ویزا به سفارت آنکارا رفتم برخورد بسیار خوبی داشتند و اکثر افراد حاضر رفتن برای ups حتی دوستی که مشکل مدرک پیش دانشگاهی داشت هم قبول شد.
اصلا نگرانی به دل راه ندید انشااله همه بزودی کلیر میشن.هیچ رفتار بدی که تلقی بشه از روند دادن ویزا و کلا" لاتاری ناراحت باشن نبود. همه چیز به خوبی پیش میره توکل کنید به خدا و صبر داشته باشید.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
٦٥ روز مونده هنوز تا اخر سپتامبر
إيه يأس نخونين
تشکر کنندگان: coming soon ، sepinod ، aghdam ، Linspire ، najibi ، لیلا ج ، California ، nimahoboot ، rayan.s ، Hornet ، alirezagh ، Rainy ، tamanna ، vahidvm60 ، free_free
(2011-07-26 ساعت 16:06)maryam58 نوشته:  سلام
بچه ها این که میگن ابوظبی این هفته اثاث کشی داره راسته؟؟؟؟ حتما بعدشم یک ماه طول میکشه تا اثاثشونو بچینن، هیچی دیگه، داستانی داریمااااا. حالا کسی خبر داره راسته یا نه؟؟ من تو چند تا از کامنتایی که واسه آلن گذاشته بودن دیدم.

من سايت سفارت ابوظبي رو كنترل كردم،‌چيزي در مورد تعطيلي ننوشته بود،‌اگر تعطيل باشه كه حتماً اونجا مينويسن.
بد به دلتون راه نديد دوست عزيز
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maryam58 ، alisarshar ، coming soon ، najibi ، tamanna ، mim ، vahidvm60 ، California ، drmahmoodi ، free_free ، Ehsan2011
بچه ها این که میگن ابوظبی این هفته اثاث کشی داره راسته؟؟؟؟ حتما بعدشم یک ماه طول میکشه تا اثاثشونو بچینن، هیچی دیگه، داستانی داریمااااا. حالا کسی خبر داره راسته یا نه؟؟ من تو چند تا از کامنتایی که واسه آلن گذاشته بودن دیدم.
دوست عزیز طبق خبر اعلام شده از سایت سفارت تغیرات مورد نظر در کنسولگری آمریکا در دبی می باشد وربطی به سفارت آمریکا در ابوظبی ندارد.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، Linspire ، maryam58 ، najibi ، tamanna ، mim ، vahidvm60 ، California ، drmahmoodi ، free_free ، AmericanHamid

تا اونجایی ه من میدونم سفارت در دبی اسباب کشی داره

امیدوارم
تشکر کنندگان: Linspire ، California ، free_free ، Hornet ، najibi ، maryam58 ، tamanna
دوستان نکته ای به ذهنم رسید که لازم دونستم بگم

بنظر شما عضویت در شبکه های اجتماعی و خبری با اسم واقعی و دوستانی که تو مجموعه خودتون اضافه می کنید چه تاثیری رو ی روند کلیرنس دارد؟

همچنین ارتباط اینترنتی با نهادهای مذهبی و یا تندرو از طریق شبکه های اجتماعی و یا ایمیل و ....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، najibi ، sepinod ، California ، mim
(2011-07-26 ساعت 23:32)free_free نوشته:  دوستان نکته ای به ذهنم رسید که لازم دونستم بگم

بنظر شما عضویت در شبکه های اجتماعی و خبری با اسم واقعی و دوستانی که تو مجموعه خودتون اضافه می کنید چه تاثیری رو ی روند کلیرنس دارد؟

همچنین ارتباط اینترنتی با نهادهای مذهبی و یا تندرو از طریق شبکه های اجتماعی و یا ایمیل و ....
سلام

اگر این مطلب درست باشه در مورد من بدردم خورد. و کمکم کرد زودتر کلیر بشم.
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، tamanna ، free_free ، California

سلام من یک شنبه سفارت بودم .پا سپورت رو تحویل دادم . سفت سر جاشون نشسته بودند حرفی هم نزدند. که بیا جای دیگه.
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، maryam58 ، tamanna ، free_free ، coming soon ، California
دوستانِ عزیز لطفا اگر به این صفحه در فیسبوک می‌روید:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2...104&type=1

جسارتاً سعی‌ کنید بسیار مودب صحبت کنید و حدالمقدور به زبانه انگلیسی بنویسید نه فینگلیش!!!!

من کامنتم اونجا هست، به همین اسمه حامد میم، میتونید اگه انگلیسی سختتون بود، متن من رو با کمی‌ تغییر استفاده کنید.

همگی‌ موفق باشید

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: najibi ، Ashkan78 ، tamanna ، Hornet ، free_free ، coming soon ، Linspire ، sepinod ، California ، frozen mind ، AmericanHamid
سلام دوستان
http://immigrationroad.com/green-card/us...-check.php
این لینک را امروز پیدا کردم که نکات خوبی‌ در مورد کلرنس و اینکه چه نوع از برسی‌‌ها روی پرونده‌های ما انجام می‌شه پیدا کردم.من اول فکر می‌کردم که این چک شدن‌ها بعد از مصاحبه انجام می‌شه ولی‌ با تذکری که دوستان دادند و اینکه بعضی‌ از دوستان به خصوص خانم‌ها بدون چک ویزا دریافت میکنند مشخص می‌شه که وقتی‌ فرم‌های اولی‌ را برای کی‌ سی‌ سی‌ میفرستیم و حتا اسم خودمون را به فارسی در فرم درج می‌کنیم در واقع اونها برسی‌‌هاشون را شروع میکنند و روز مصاحبه اگر به این نتیجه رسیده باشند که هیچ مورد ابهامی نیست و به خصوص داوطلب خانم باشه ویزا را صادر میکنند و اگر احساس کنند که به اندازه کافی‌ در مورد داوطلب نمیدونند نیاز به مراحل بعدی می‌شه که مهمترین قسمت چک تطابق اسمی داوطلب با ۲ سری لیست هست و برسی‌‌های دیگه که زمان میبره..

البته از اونجا که ایران و آمریکا رابطه دیپلماتیک ندارند و دسترسی به یک سری از سابقه‌های شخصی‌ مقدور نیست از سال ۲۰۰۲ تقریبا همه آقایون بالای ۱۶ سال شامل این برسی‌‌های تطابق اسمی خواهند شد.البته یادمون باشه که اینطور نیست مثلا مثل فیلم‌های جیمز باند و یا شوالیه تاریکی‌ اسم شما را بزنند روی اینترنت و ۵۰۰ تا صفحه که مثلا دیروز کدوم رستوران غذا خوردید و غیره بیاد بالا و فکر می‌کنم همون مطالبی که خودمون نوشتیم ملاک برسی‌‌ها باشه. اینکه کار دولتی داریم یا نه و سربازی کجا رفتیم و یا نرفتیم را کسی‌ نمیدونه مگر خودمون بگیم.البته وقتی‌ که یک بار این مطلب را بگید تا ۱۰۰ سال دیگه ضبط می‌شه پس .....

یک مطلبی که هست اینه که بد شانسی‌ ممکنه که شما به یک کشور خاص ( س و ر ی .. و ........) رفته باشید و اینها نمیدونن که شما برای زیارت رفتید یا کار دیگه....و یا اینکه کار دولتی که شما دارید چقدر شما را عضو دولت قلمداد کنند.

البته باز اینو بگم که من آقا زاده هایی را دیدم که اسم باباشون هر ماه توی روزنامه‌های ایران تیتر می‌شه و ارتباطات قوی دارند ولی‌ راحت این چک‌ها را میگذرونند.

من واقعا نمیدونم که بازی از دوستان ما چرا اینجا ۲۰۰ روز به بالا هست که منتظران ولی‌ به غیر از اینکه بگم احتمالا تشابه اسمی با یک اسم دیگه پیدا کردند دلیلی‌ پیدا نمیکنم.

در ماه‌های آخر نزدیک سپتامبر، سفارت خانه‌ها به اف بی‌ آی‌‌ یک " یاد آوری" ارسال میکنند و به خصوص در ماه سپتامبر حتما با خود سفارت ( کی‌ سی‌ سی‌ را بیخود تماس نگیرید) تماس بگیرید و تقاضای ارسال یاد آوری کنید.خیلی‌ از دوستان در سال ۲۰۱۰ روز ۳۰ سپتامبر که آخرین روز بوده کلرنس شدن و یا در روز‌های پایانی پس به خودتون امیدواری بدهید.

خیلی‌‌ها ممکن مجبور شده باشند از همسرشون جدا بیفتن تا کلرنس اونیکی در بیاد و الان نگران هستند و یا اینکه بچه‌هاشون نمیدون مدرسه ایران باید برن ۱ مهر یا آمریکا باشن و .......

من امیدوارم که همه عاقبت به خیر بشیم و در این ۶۰ و اندی روز باقی‌ مانده، جواب همه بیاد.

خوش باشید
(2011-07-27 ساعت 10:46)ماندانا نوشته:  باسلام امیدوار دوستای منتظر کلیر شون زود بیاد و ما هم خوشحال بشیم
میدونم اینجا جای مناسبی برای سوال من نیست
ولی کمتر برنده های سالهای قبل میان و به تاپیک تازه قبول شده ها سر میزنن و ماها دوست داریم از تجربیاتتون استفاده کنیم
با عرض پوزش از مدیران این سوالم رو اینجا مطرح میکنم چون خیلی فکرم رو. به خودش مشغول کرده

من شنیدم که اگه مدرکت از دیپلم به بالا باشه باید دیپلم 12 ساله هم به علاوه اخرین مدرک تحصیلی ارائه بدی
اگه کسی از کار و دانش یا فنی و حرفه ای دیپلم داشته باشه و پیش دانشگاهی نداشته باشه
یعنی 11 ساله دیپلم گرفته باشه و هم مدرک لیسانس داشته باشه
یعنی تو سفارت بهش گیر میدن و میگن چرا مدرک دیپلمت کامل نیست و لیسانسش رو قبول نمیکنن؟؟
به نظر شما از الان تا مصاحبه بره و پیش دانشگاهی بگذرونه چطوره ؟؟؟
اگه کسی تجربه مشابه داره لطفا بگه
نگران نباشید

اونها میخوان بدونن که شما این امکان را دارید که ادامه تحصیل بدهید و مدرک لیسانس شما کافیه
تشکر کنندگان: ماندانا ، tamanna ، free_free ، California ، Hornet ، najibi
(2011-07-27 ساعت 10:46)ماندانا نوشته:  باسلام امیدوار دوستای منتظر کلیر شون زود بیاد و ما هم خوشحال بشیم
میدونم اینجا جای مناسبی برای سوال من نیست
ولی کمتر برنده های سالهای قبل میان و به تاپیک تازه قبول شده ها سر میزنن و ماها دوست داریم از تجربیاتتون استفاده کنیم
با عرض پوزش از مدیران این سوالم رو اینجا مطرح میکنم چون خیلی فکرم رو. به خودش مشغول کرده

من شنیدم که اگه مدرکت از دیپلم به بالا باشه باید دیپلم 12 ساله هم به علاوه اخرین مدرک تحصیلی ارائه بدی
اگه کسی از کار و دانش یا فنی و حرفه ای دیپلم داشته باشه و پیش دانشگاهی نداشته باشه
یعنی 11 ساله دیپلم گرفته باشه و هم مدرک لیسانس داشته باشه
یعنی تو سفارت بهش گیر میدن و میگن چرا مدرک دیپلمت کامل نیست و لیسانسش رو قبول نمیکنن؟؟
به نظر شما از الان تا مصاحبه بره و پیش دانشگاهی بگذرونه چطوره ؟؟؟
اگه کسی تجربه مشابه داره لطفا بگه

سلام، همچین چیزی شدنی نیست
پیش دانشگاهی قبل از شروع لیسانسه مگر جایی قبول می کنه که شما مدرک دانشگاه هم دارید برید و پیش بگذرونید؟!!!!
شما می تونید بگید نظام قدیم بودید
ضمناً معمولاً تو دانشگاه ترم اول پیش دانشگاهی است که می تونید ریز نمراتتونو ببرید
تشکر کنندگان: tamanna ، ماندانا ، free_free ، California ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان