موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی دوستان گل مهاجر سرایی ، منم بالاخره ویزام را 4شنبه تو هتل تحویل گرفتم و بالاخره این پروسه پر استرس برای منم تموم شد امیدوارم همه بچه ها سریعتر ویزاشون آماده بشه . واقعا هم از تمام دوستانی که تو این سایت صمیمانه و بی دریغ زحمت کشیدن تشکر میکنم
به امید روزای بهتر برای همه دوستان
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
ميترسم با اين روندي كه داره پيش ميره كارمون به جايي برسه كه دعا كنيم روزهاي ماه بيشتر از 31 روز بشه
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه اینقدر منفی بافی نکنید
ماه آگوست ماه کلیر است
به گفته یک آفیسر بیش از 95 درصد از افراد تا آخر آگوست کلیر میشن
آواتارهای نا امید کننده رو بردارید و باعث ناامیدی بقیه هم نشید همه کلیر میشید مگر اینکه واقعا مورد عجیب و غریبی داشته باشید پس افرادی که شرایطشون حول و حوش بقیه هست بیخودی حرص نخورن....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-30 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-30 ساعت 15:35 توسط obama.)
سلام به همه مهاجران گلی که اینجا سعی کردند بدون هیچ گونه چشم داشتی به هم کمک کنند. امیدوارم که این فرهنگ در همه ایرانی ها یه روز به یه شاخصه تبدیل بشه.
از همه این حرفها که بگذریم بالاخره پس از حدود یکسال و نیم پر استرس ، حدود یکساعت پیش صبا نکحتی از کوی یار آورد و ویزای ما هم بدستمون رسید. البته لازم به توضیحه که من حدود 3 هفته پیش کلیر شده بودم ولی بخاطر نبودن بلیط در روز چهارشنبه 27 جولای اومدم آنکارا. روز پنجشنبه 28 جولای ساعت 2 پاس ها را تحویل دادم و امروز شنبه 30 جولای به همراه ویزا دریافت کردم. از همین فرصت استفاده میکنم و از همه دوستانی که هیچکدام را حتی یکبار هم ندیدم ولی لطفشون را با تمام وجود حس کردم تشکر میکنم. ممکنه من تا مدتی نتونم بطور مرتب به سایت سر بزنم و همه مطالب را دنبال کنم( شرمنده ام ولی خودتون شرایط بهم ریخته دم رفتن رو میدونین) به همین خاطر از همه دوستان درخواست میکنم در صورتی که هر گونه کمکی از من خواستند حتما از طریق پیام خصوصی برام بنویسند" چون یه یادداشت توی ایمیل من میاد" . من در خدمت همه دوستان هستم. باز هم از همه تشکر میکنم و آرزو میکنم به زودی همه عزیزان در سرزمین آرزوها یه زندگی رویایی را شروع کنند.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا