کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
من ميخوام علاوه بر كامنت، فردا يك نامه پيگيري بزنم Smile
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، free_free ، najibi ، tamanna ، vahidvm60 ، coming soon ، mim ، samadi2050 ، California ، sepinod ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 10:09)Hornet نوشته:  من ميخوام علاوه بر كامنت، فردا يك نامه پيگيري بزنم Smile

فقط دوستاني كه نامه پيگيري ميزنند متن ايميلشونو بزارن كه ما هم استفاده كنيم
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، najibi ، tamanna ، California ، sepinod ، mim ، SH1A2R3
(2011-07-29 ساعت 07:58)akyb نوشته:  سلام دوستانِ من، بالاخره من بده ۱۰ ماه ویزا گرفتم و رکوردِ همه رو زدم :د. الانم ۲ هفته است که اومدم آمریکا. به امید اینکه همتون بتونید ویزا بگیرید و بیائید.
با تشکر از همهٔ بچهای عزیز.
با تبریک به شما.چقدر دیر خبر دادی دوست عزیز. کی کلیرت اومد؟ کی ویزاتو گرفتی که دو هفته هم هست آمریکایی ؟ بابا دست مریزاد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: free_free ، Goodie ، najibi ، satusa ، sunrise ، Sooshians ، coming soon ، samadi2050 ، California ، Ehsan2011 ، silia ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 01:47)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 00:08)planetearth نوشته:  سلام
اسپانسر داشتن باعث طولاني شدن پروسه كلرنس نميشه چون اسپانسر يا گرين كارد داره و يا سيتيزن كه در هر مورد اداره هوم لند سكيوريتي در ٢ روز مي تونه پرونده اسپانسر شما را برسي كنه.
در مورد نقص پرونده اگر يك زمان مشخص را تعيين كردند كه مجبور هستيد تا قبل إز ان تاريخ حتما رفع نقص كنيد ولي اگر تاريخ تعيين نكردند و جواب كليرنس شما ت٣٠ سپتامبر رسيد بايد حتما كسي را پيدا كنيد.
طبق قوانين امريكا خط فقر براي هر شخص ١٠ هزار دلار است و اسپانسر شما بايد ٪١٢٥ اين مبلغ يعني ١٢٥٠٠ دلار اضافه بر خودش درامد داشته باشه.
اين مقدار را خودم إز وكيل پرسيدم ولي گويا در أبوظبي حتا ٣٠ هزار دلار را هم كافي نمي دانند

???? 10،000 در یک سال؟؟؟؟ 10000$ در یک سال که عددی نیست اونجا....
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون Smile

تشکر کنندگان: free_free ، California ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 10:15)alisarshar نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 10:09)Hornet نوشته:  من ميخوام علاوه بر كامنت، فردا يك نامه پيگيري بزنم Smile

فقط دوستاني كه نامه پيگيري ميزنند متن ايميلشونو بزارن كه ما هم استفاده كنيم

علي جان من متن ايميلي كه از خودت گرفته بودم را ميزارم:
Case Number: 2011AS000xxxxx
First Name: HORNET
Last Name: HORNET
Date of birth: dd-mmm-yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: Iran
Dear Sir/Madam

I had an interview on xxxx xx, 2011 at the US embassy in xxxx and my administrative processing started from Mentioned day. It passed about x month from my interview date and I have checked the embassy website every day, but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated, if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case.

Thanks in advance,

Sincerely

HORNET

ضمناً خواهش ميكنم اين آواتارتو عوض كن، قرار شد مثبت باشيم دوست و همسفر عزيز Big GrinBig GrinBig Grin

همچنين اگه دوستان متن ديگه اي دارن، لطفاً بزارن تا ديگران استفاده كنن

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: gadfly ، alisarshar ، najibi ، free_free ، tamanna ، mim ، birahe ، California ، AmericanHamid ، SH1A2R3
با سلام خدمت تمامی دوستان گل مهاجر سرایی ، منم بالاخره ویزام را 4شنبه تو هتل تحویل گرفتم و بالاخره این پروسه پر استرس برای منم تموم شد امیدوارم همه بچه ها سریعتر ویزاشون آماده بشه . واقعا هم از تمام دوستانی که تو این سایت صمیمانه و بی دریغ زحمت کشیدن تشکر میکنم
به امید روزای بهتر برای همه دوستان
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
(2011-07-30 ساعت 12:03)gladiator نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان گل مهاجر سرایی ، منم بالاخره ویزام را 4شنبه تو هتل تحویل گرفتم و بالاخره این پروسه پر استرس برای منم تموم شد امیدوارم همه بچه ها سریعتر ویزاشون آماده بشه . واقعا هم از تمام دوستانی که تو این سایت صمیمانه و بی دریغ زحمت کشیدن تشکر میکنم
به امید روزای بهتر برای همه دوستان

تبريك ميگم فقط چرا اينقدر طول كشيد تا ويزاتون حاضر بشه شما كه 20 جون كلير شده بوديد؟
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، gadfly ، Hornet ، REZA1390 ، coming soon ، mim ، samadi2050 ، California ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 01:47)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 00:08)planetearth نوشته:  سلام
اسپانسر داشتن باعث طولاني شدن پروسه كلرنس نميشه چون اسپانسر يا گرين كارد داره و يا سيتيزن كه در هر مورد اداره هوم لند سكيوريتي در ٢ روز مي تونه پرونده اسپانسر شما را برسي كنه.
در مورد نقص پرونده اگر يك زمان مشخص را تعيين كردند كه مجبور هستيد تا قبل إز ان تاريخ حتما رفع نقص كنيد ولي اگر تاريخ تعيين نكردند و جواب كليرنس شما ت٣٠ سپتامبر رسيد بايد حتما كسي را پيدا كنيد.
طبق قوانين امريكا خط فقر براي هر شخص ١٠ هزار دلار است و اسپانسر شما بايد ٪١٢٥ اين مبلغ يعني ١٢٥٠٠ دلار اضافه بر خودش درامد داشته باشه.
اين مقدار را خودم إز وكيل پرسيدم ولي گويا در أبوظبي حتا ٣٠ هزار دلار را هم كافي نمي دانند

???? 10،000 در یک سال؟؟؟؟ 10000$ در یک سال که عددی نیست اونجا....
دوست عزیز

خط فقر یعنی‌ اینکه اگر زیر این مبلغ در سر در آمد داشته باشید فقیر محسوب میشوید و اجازه دارید از کمک‌های دولتی استفاده کنید. مثلا در ایران خط فقر ماهی‌ ۹۰ هزار تومن در ماه و در تهران ۳۵۰ هزار تومن در ماه برای هر نفر می‌شه که با یک حساب سر انگشتی می‌شه بین ۱ میلیون تا ۴ میلیون تومن در سال.

حالا در آمریکا این رقم ۱۰۰۰۰ دلار در سال می‌شه. و طبق قانون اسپانسر شما باید برای هر ۱ نفر که کسی‌ را اسپانسر می‌کنه %۱۲۵ یا بیشتر از خط فقر در آمد داشته باشه.

فرض کنیم که شما ۳ نفر هستید (شما و همسرتون و مثلا ۱ بچه) و با این حساب ۳ تا ۱۲۵۰۰ دلار که می‌شه ۳۷۵۰۰ دلار باید ساپورت مالی بشوید..اگر اسپانسر شما مثلا ۷۰۰۰۰ دلار در آمد سالیانه داشته باشه و خودش هم همسر و بچه داشته باشه با این حساب به سختی میتونه که ۳ نفر دیگه را ساپورت کنه.

در فرم‌های اسپانسر، دقیقا اشاره شده که مثلا پارسال در آمد اسپانسر چقدر بوده..

اسپانسر شما باید ۱۰۰ هزار دلار یا بیشتر در آمد داشته باشه تا بتونه ۲ تا خانواده را ساپورت کنه البته اگر خونه از خودش داشته باشه که دیگه بهتر و یا مثلا ملک و چیز‌های دیگه

تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، alirezagh ، HAMEDMIM ، coming soon ، najibi ، California ، SH1A2R3
ميترسم با اين روندي كه داره پيش ميره كارمون به جايي برسه كه دعا كنيم روزهاي ماه بيشتر از 31 روز بشه
2011AS14706

به امید فردا
(2011-07-25 ساعت 11:28)farshad_sh نوشته:   هووووررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالاخره بعد از 83 روز کلير ما اومد
اميدوارم که همه بچه ها به زودي يه هوراي جانانه بکشن Smile

سلام

مبارکهههههههههههههههههههههه

دیگه اینقدر منفی بافی نکنید

ماه آگوست ماه کلیر است

به گفته یک آفیسر بیش از 95 درصد از افراد تا آخر آگوست کلیر میشن

آواتارهای نا امید کننده رو بردارید و باعث ناامیدی بقیه هم نشید همه کلیر میشید مگر اینکه واقعا مورد عجیب و غریبی داشته باشید پس افرادی که شرایطشون حول و حوش بقیه هست بیخودی حرص نخورن....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
سلام به همه مهاجران گلی که اینجا سعی کردند بدون هیچ گونه چشم داشتی به هم کمک کنند. امیدوارم که این فرهنگ در همه ایرانی ها یه روز به یه شاخصه تبدیل بشه.
از همه این حرفها که بگذریم بالاخره پس از حدود یکسال و نیم پر استرس ، حدود یکساعت پیش صبا نکحتی از کوی یار آورد و ویزای ما هم بدستمون رسید. البته لازم به توضیحه که من حدود 3 هفته پیش کلیر شده بودم ولی بخاطر نبودن بلیط در روز چهارشنبه 27 جولای اومدم آنکارا. روز پنجشنبه 28 جولای ساعت 2 پاس ها را تحویل دادم و امروز شنبه 30 جولای به همراه ویزا دریافت کردم. از همین فرصت استفاده میکنم و از همه دوستانی که هیچکدام را حتی یکبار هم ندیدم ولی لطفشون را با تمام وجود حس کردم تشکر میکنم. ممکنه من تا مدتی نتونم بطور مرتب به سایت سر بزنم و همه مطالب را دنبال کنم( شرمنده ام ولی خودتون شرایط بهم ریخته دم رفتن رو میدونین) به همین خاطر از همه دوستان درخواست میکنم در صورتی که هر گونه کمکی از من خواستند حتما از طریق پیام خصوصی برام بنویسند" چون یه یادداشت توی ایمیل من میاد" . من در خدمت همه دوستان هستم. باز هم از همه تشکر میکنم و آرزو میکنم به زودی همه عزیزان در سرزمین آرزوها یه زندگی رویایی را شروع کنند.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
(2011-07-30 ساعت 12:53)planetearth نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 01:47)HAMEDMIM نوشته:  [quote='planetearth' pid='123047' dateline='1311968314']
دوست عزیز

خط فقر یعنی‌ اینکه اگر زیر این مبلغ در سر در آمد داشته باشید فقیر محسوب میشوید و اجازه دارید از کمک‌های دولتی استفاده کنید. مثلا در ایران خط فقر ماهی‌ ۹۰ هزار تومن در ماه و در تهران ۳۵۰ هزار تومن در ماه برای هر نفر می‌شه که با یک حساب سر انگشتی می‌شه بین ۱ میلیون تا ۴ میلیون تومن در سال.

حالا در آمریکا این رقم ۱۰۰۰۰ دلار در سال می‌شه. و طبق قانون اسپانسر شما باید برای هر ۱ نفر که کسی‌ را اسپانسر می‌کنه %۱۲۵ یا بیشتر از خط فقر در آمد داشته باشه.

فرض کنیم که شما ۳ نفر هستید (شما و همسرتون و مثلا ۱ بچه) و با این حساب ۳ تا ۱۲۵۰۰ دلار که می‌شه ۳۷۵۰۰ دلار باید ساپورت مالی بشوید..اگر اسپانسر شما مثلا ۷۰۰۰۰ دلار در آمد سالیانه داشته باشه و خودش هم همسر و بچه داشته باشه با این حساب به سختی میتونه که ۳ نفر دیگه را ساپورت کنه.

در فرم‌های اسپانسر، دقیقا اشاره شده که مثلا پارسال در آمد اسپانسر چقدر بوده..

اسپانسر شما باید ۱۰۰ هزار دلار یا بیشتر در آمد داشته باشه تا بتونه ۲ تا خانواده را ساپورت کنه البته اگر خونه از خودش داشته باشه که دیگه بهتر و یا مثلا ملک و چیز‌های دیگه

بله ممنون، معنی خط فقر رو میدونم به خوبی.....

برام عجیب بود که اینها براشون کافیه که اسپانسر فقط کمی‌ بالاتر از خطه فقر باشه، من فکر میکردم اسپانسر "در هر صورت" حداقل باید 5 هزار دلار درامد ماهانه داشته باشه.... یعنی‌ سالی‌ 6۰ هزار دلار،،، حتی اگه بخواد فقط یک نفر رو ساپورت کنه!

الان کاملا با توضیحات شما متوجه شدم.. ممنونCool

مرسی‌ که مطلب رو روشن کردین،

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، California ، tamanna ، maaref ، coming soon ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-29 ساعت 22:05)satusa نوشته:  دوست عزیز birahe
ممنون از اطلاعاتی که دادید. ولی من روی صحبتم به جناب rashidi بود که اطلاعاتشون در جدول نیست و گفتند کلیرنس مجدد خورده اند و الان 240 روزه منتظر هستند. امیدوارم ایشان هم بیایند و یه توضیحی بدهند.
من قبلا چند بار اطلا عا تم را داده ام
رشيدي
خواهش ميكنم اين همه استرس نداشته باشيد يك روز همگي در امريكا نشسته ايم و به اين روزها ميخنديم
دنيا گذرد محنت دنيا گذرد چون باد صبا از لب دريا گذرد
تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، Hornet ، birahe ، California ، tamanna ، drmahmoodi ، HAMEDMIM ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-30 ساعت 19:39)rashidi نوشته:  
(2011-07-29 ساعت 22:05)satusa نوشته:  دوست عزیز birahe
ممنون از اطلاعاتی که دادید. ولی من روی صحبتم به جناب rashidi بود که اطلاعاتشون در جدول نیست و گفتند کلیرنس مجدد خورده اند و الان 240 روزه منتظر هستند. امیدوارم ایشان هم بیایند و یه توضیحی بدهند.
من قبلا چند بار اطلا عا تم را داده ام
رشيدي
خواهش ميكنم اين همه استرس نداشته باشيد يك روز همگي در امريكا نشسته ايم و به اين روزها ميخنديم
دنيا گذرد محنت دنيا گذرد چون باد صبا از لب دريا گذرد

آقا یا خانم رشیدی شما تا بحال هیچ پیغام خصوصی به من نداشته اید . . ؟؟!!؟
؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، Hornet ، California ، satusa ، coming soon ، vahidvm60 ، mim ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان