کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
غير مهاجرتيها رو بازم اپ ديت كردن
Update: August 23, 2011
(2011-08-23 ساعت 09:49)planetearth نوشته:  نه منظورم " كاليفورنيا " بود
يك اپليكيشن براي موبايل اپل و اندرييد هست به نام (tapatalk) كه اگر اقا حجت با أدمين اونجا تماس بگيره و اونها مهاجرسرا را فعال كنند ميشه مشكل فري فري عزيز هم حل بشه.
راستي بين دكمه تشكر و دكمه گزارش يك دكمه ديگه هست كه انگار كار (read) را انجام مي ده
دلیل من هم عینا مثل free free هست Big Grin وگرنه من بقیه تاپیک ها را لایک نمیزنم
بعدشم بابا ما اصلا تو حال خودمون نیستیم دیوار از دیوار ما کوتاه تر پیدا نکردی؟ Wink
مرا گویی که رایی من چه دانم؟ / چنین مجنون چرایی من چه دانم؟
مرا گویی بدین زاری که هستی / مرا گویی کجایی من چه دانم؟
ولی بازم از تذکرت ممنون
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: alisarshar ، naeiji1974 ، nasnam ، satusa ، free_free ، coming soon ، sepinod ، gadfly ، najibi ، Hornet ، joy ، sunrise ، AmericanHamid ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 12:48)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 08:47)naeiji1974 نوشته:  دوستان یه موردیه میخوام مطرح کنم. میبینم دوستانی که تابحال به سفارت ابوظبی ایمیل زدند کم و بیش با کمی تاخیر با ایمیل بهشون پاسخ داده شده . من تابحال 3 تا ایمیل فرستادم و پیگیر کارم شدم ولی یکبار هم پاسخ منو ( حتی درهم و برهم ) ندادند. احتمال داره که خدایی نکرده کیسم رد شده باشه و بهمین خاطر هیچ جوابی نمیدند؟
دوستان همین الان یه نامه محکم ، قوی و اداری براشون فرستادم تا ناچار بشن جوابم رو ( بعد از دقیقا دو هفته ارسال ایمیل و بی جواب موندن ) بدهند. امیدوارم جوابشون مثبت باشه. با آرزوی کامیابی

سلام مرتضی جان
بد به دلت راه نده ، انشاء الله که ایندفعه جواب کلیر شدنتون رو میدن
انرژی مثبت عزیز ، فقط مثبت فکر کن
تشکر کنندگان: alisarshar ، California ، naeiji1974 ، satusa ، free_free ، maryam58 ، vahidvm60 ، Hornet ، samadi2050 ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 12:38)najibi نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 00:50)najibi نوشته:  بعد از ۲ هفته زحمت کشیدند جواب ایمیل ما رو دادند.

Dear Sir/Madam,
Mr. x 's application is still undergoing administrative processing. ......
حالا من چند تا نکته و سوال دارم:
1. این ایمیل رو ساعت ۹:۳۳ شب فرستادند. یعنی تا اون موقع شب سفارتی ها کار میکنند؟
۲. این تذکر پایین ایمیل فرمالیته هستش یا واقعا امکان پذیره؟
3. اگه به همسر من ویزا نرسه, من که ویزامو گرفتم بعد از چند وقت میتونم واسه ایشون هم تقاضا کنم؟
اگر کسی جواب این سوال ها رو میدونه ممنون میشم کمک کنه.

دوستان سوال های ما رو زمین مونداااا

ضمن ابراز همدردي با شما:
جواب شما رو ديگر دوستان دادند. ولي راجع به آيتم آخر بايد بگم بعد از گرفتن ssn و گرين كارت (البته فكر كنم اين يكي اجباري نيست و از همون مهر موقتي كه توي پاس هست هم ميشه استفاده كرد) مي شود از طريق F2A براي همسر اقدام كرد.
ولي به نظر من اصلا ذهنتون رو به اون معطوف نكنيد چرا كه اگر اون شرايط پيش بياد كه واقعا خيلي مسخره است و شرايط به مراتب دشوارتري خواهد بود كه اينكه آدم بخواد يه 3-4 سالي زندگيش رو از هم بپاشه و جدا از يكديگر و بدون شغل مشخص و .....
من خودم هم شرايط شما رو دارم. گفتنش راحته كه ميشه از طريق خانوادگي اقدام كرد ولي واقعا براي من تصورش هم قابل درك نيست و البته اين بستگي داره انجام اينكار چقدر براي طرف ارزش داشته باشه و شرايط زندگيش رو چطوري مي خواد دنبال كنه و....

به نظر من ما بايد تمام تلاشمون رو بر اين بگذاريم كه تا آخرين لحظه از همين شرايط استفاده كنيم و تا ثانيه آخر هر كاري مي تونيم بكنيم كه كار به اونجا نكشه. اگر بكشه ديگه به راحتي نميشه يه نسخه واحد براش پيچيد و پيچيدگي ها و مشكلات خاص خودش رو داره و تا طرف در اون موقعيت نباشه نميتونه تصميم درستي بگيره ولي خوب بالاخره يه راهي هست كه اگر كسي به اين نتيجه رسيد با توجه به شرايطش ميتونه دنبالش كنه.
تشکر کنندگان: alisarshar ، baz4baz ، coming soon ، free_free ، sepinod ، farzad.s ، Mojtaba72 ، maryam58 ، hanok ، California ، vahidvm60 ، najibi ، Hornet ، samadi2050 ، SH1A2R3
(2011-08-22 ساعت 18:34)coming soon نوشته:  آهای عیالوار زنبیلو ور دارو بیار ----------- بیااینور بازار ببین coming soon چیکرده امروز

امروز بعد یک سلسله عملیات شامرتی بازی و ژانگولری تونستم مجددا برم ابوظبی و سفارت ابوظبی رو فتح کرده و پاسپورت و مدارکم رو طی یکسری تدابیر شدید امنیتی تحویل سفارت بدم . واما قصه :

امروز با حالی داغون ساعت 9 صبح به ملیکا زنگ زدم و جریان ضد حال دیروز رو تعریف کردم و ازش سئوال کردم که اگر امروز برم میتونم مدارک رو تحویل بدم چون تاکید اکید کردن که فقط یکشنبه ها روز تحویل دادن پاسپورت هاست . ایشون گفتن که 50 درصد احتمال داره بگیرن . خوب 50 درصد هم شانس کمی نیست . بعد ایشون گفت که ما امروز یک مسافر داریم برای ابوظبی که منم گفتم منم هستم و قرار شد که با یکی از رسیدهایی که از کیسهای دیگه داشت و قرار بود بره و ویزاشون رو تحویل بگیره من برم داخل سفارت و اگر سکیوریتی سوال کرد چیکار داری بگم اومدم تا ویزای یکی از آشناها رو تحویل بگیرم . بعد که رفتم داخل با یکی از آفیسرها صحبت کنم و اگر تونستم مدارک رو تحویل بدم . خوب راس ساعت 1 بعد از ظهر ما رفتیم داخل سفارت البته قبلش این یارو نگهبانه گیر داد که برگه شما مال فرداست چرا امروز اومدی برای تحویل گرفتن ویزا که من گفتم فقط همینطوری اومدم شاید حاضر باشه و گذاشت رفتم داخل . بعد از تقریبا 45 دقیقه که گذاشتم تا کارهاشون یه کمی سبک بشه بلند شدم و بعد از 200 تا آیت الکرسی و 3 بار ختم انعام و 1000 تا صلوات اون یارو خانوم آفیسرچاقه ی بد اخلاق رو یک دریبل مارادونایی دادم و خودم رو رسوندم به کانتر اون خوش اخلاقه و بعد از اونم روضه شلاقی که به خدا دیروز فقط به خاطر نیم ساعت تاخیر من رو راه ندادن و من دیروز مستقیم از فرودگاه دبی اومده بودم که هیهو در عین ناباوری دیدم گفت مدارکت رو بده ولی ممکنه بره برای بعد از تعطیلات عید فطر یاد برزو خان قهوه تلخ افتادم خواستم بگم با مویی؟؟؟؟؟. منم گفتم من دیگه انتخاب دیگه ای ندارم و دیدم یک رسید داد که روش نوشته بود 29 آگوست برم برای تحویل گرفتن پاس به همراه ویزا ( انشاالله ).من که ول کن معامله نستم و ملیکا هم گفت به احتمال 90 در صد همین 5 شنبه آماده میشه . به هر حال فکر کنم این موشک هم خورد به هدف .پس :
بزن اون دست قشنک رو

تو رو خدا دعا کنید که 5 شنبه ویزا رو بگیرم و آخرین موشک هم بخوره به هدف .
ولی خارج از شوخی تجربه خوبی بود برای بچه هایی که خدایی نکرده با این کیس مواجه میشن .

دبی - هتل فورچن گرند - ساعت 18:33 به وقت اینجا

با سلام و تبریک که تونستی بری توی سفارت comming soon

منم از این برگه ها می‌خوام Smile ولی‌ برای کسانی‌ که نگران هستند از بابت تعطیلات ابو ذبی‌ من امروز جواب گرفتم از طریق ایمیل که متنش کوتاه و مختصر بود:
Good Morning, the Embassy will be closed from Aug 30th - Sep 4th.
____________________________________________________________________________________________

Fareed Abdullah | Press Attache | US Embassy Abu Dhabi |

و ایمیل من این بود:
To Whom it may concern

Would you please let me know the Eid Fitr embassy's holidays. Because, my visa is ready and I need to come to you on 28 August to drop my passport.

Look forward to hear from you soon.

Sincerely Yours
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، satusa ، naeiji1974 ، Mojtaba72 ، California ، sare ، najibi ، Hornet ، samadi2050 ، joy ، SH1A2R3
دوستان عزيز بالاخره تصميم گرفتيم بعد از 43 روز يك اي ميل پيگيري به ابوظبي بفرستيم.ممنون ميشم اگر دوستان آدرس اي ميل سفارت رو براي ما بنويسند.
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، SH1A2R3
(2011-08-22 ساعت 21:12)California نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 21:09)kamrani.navid نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 20:07)California نوشته:  

حالا more information چی میخوان؟

هیچی نگفته فقط نوشته:
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
Please be advised that admin processing is now complete. You must arrange to return to the embassy on any working day at 1pm. Kindly note that the embassy will be closed next week and the week after due to Eid Holidays, however, the days are not yet con

راستی الان طی مذاکراتم با coming soon متوجه یه موضوع دردناک شدم من انگشت نگاری نشدم احتمالا دوباره اثر انگشت بگیرن و پرونده بره دوباره تو مراحل اداری

کالیفرنیای عزیز، اصلا" نگران انگشت نگاری نباش، من با واشنگتن تماس گرفته بودم، و بعد از گرفتن مشخصات گفتند نتیجه انگشت نگاری همان روز مصاحبه به سفارت ارسال شده، پس زمان زیادی احتیاج نداره.
تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، Linspire ، maryam58 ، California ، najibi ، Hornet ، samadi2050 ، joy ، free_free ، coming soon ، SH1A2R3
سلام به همه بچه های منتظر من یک سوال دارم من هم ابوظبی مصاحبه رفتم به نظر شما ایمیل زدن به ابوظبی تا ثیری در پرودندهم داره ؟ بنظرتون من ایمیل بزنم یا نه؟

در ضمن من 3 هفته پیش رفتم مصاحبه کیس من هم 36000 هست
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 14:33)bita-p نوشته:  دوستان عزيز بالاخره تصميم گرفتيم بعد از 43 روز يك اي ميل پيگيري به ابوظبي بفرستيم.ممنون ميشم اگر دوستان آدرس اي ميل سفارت رو براي ما بنويسند.

این ایمیل مربوط به immigrant visas هستش

for questions on immigrant visas: abudhabiIV@state.gov
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: alisarshar ، maryam58 ، California ، najibi ، Hornet ، joy ، bita-p ، free_free ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 08:47)naeiji1974 نوشته:  دوستان یه موردیه میخوام مطرح کنم. میبینم دوستانی که تابحال به سفارت ابوظبی ایمیل زدند کم و بیش با کمی تاخیر با ایمیل بهشون پاسخ داده شده . من تابحال 3 تا ایمیل فرستادم و پیگیر کارم شدم ولی یکبار هم پاسخ منو ( حتی درهم و برهم ) ندادند. احتمال داره که خدایی نکرده کیسم رد شده باشه و بهمین خاطر هیچ جوابی نمیدند؟

وقتی کسی بهتون منفی نمیده، مثل اینکه خودتون دست بکار میشین!
انتظار سخت ولی ناگزیر است، پس امیدوار باشید.
دعای خیر مهاجرسرایی ها همراه شماست.
(2011-08-23 ساعت 15:23)amir0cool نوشته:  سلام به همه بچه های منتظر من یک سوال دارم من هم ابوظبی مصاحبه رفتم به نظر شما ایمیل زدن به ابوظبی تا ثیری در پرودندهم داره ؟ بنظرتون من ایمیل بزنم یا نه؟

در ضمن من 3 هفته پیش رفتم مصاحبه کیس من هم 36000 هست

وقت رو از دست ندید، ایمیل بزنید...... هیچ حرکتی بی تاثیر نیست.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
تشکر کنندگان: maryam58 ، California ، Linspire ، vahidvm60 ، najibi ، Hornet ، free_free ، AmericanHamid ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 14:33)bita-p نوشته:  دوستان عزيز بالاخره تصميم گرفتيم بعد از 43 روز يك اي ميل پيگيري به ابوظبي بفرستيم.ممنون ميشم اگر دوستان آدرس اي ميل سفارت رو براي ما بنويسند.

Abu Dhabi Embassy of the US
...........................................
AbuDhabiIV@state.gov
تشکر کنندگان: maryam58 ، California ، Hornet ، bita-p ، free_free ، AmericanHamid ، SH1A2R3
آیا کسی هست که تا روز شنبه قصد رفتن به ابوظبی را داشته باشد؟
(قبل از 28 آگست ابوظبی باشد)

اگر امکان دارد پیغام بگذاربد.
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، AmericanHamid ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-23 ساعت 17:25)Mojtaba72 نوشته:  آیا کسی هست که تا روز شنبه قصد رفتن به ابوظبی را داشته باشد؟
(قبل از 28 آگست ابوظبی باشد)
اگر امکان دارد پیغام بگذاربد.
مجتبی خان من 12 شهریور میرم دبی اگه کاری از دستم بر میاد بگو در ضمن اگه کسی هست که 12 شهریور میره ابوظبی به من بگه
شرمنده از مدیران اگه اینجا جای مطرح کردن این مطلب نبود
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: sare ، ali899 ، najibi ، Hornet ، Mojtaba72 ، joy ، free_free ، AmericanHamid ، SH1A2R3
من متوجه یه نکته ای شدم وقتی که مسئول مربوطه در حال پاسخ دادن به ایمیل ها است اگه در همون لحظه ایمیل بزنید جوابتون را بلافاصله میده
من دیشب سایت را که چک کردم حدود 8:15 سایت در حال آپدیت بود و به هر علتی(ضعف طراحی سایت) سایت در حال آپدیت شدنError میده و پیغامی مناسب که مثلا سایت در حال آپدیت است را نشان نمیده همینجوری که داشتم صفحه سایت را Refresh میکردم به ناگهان آپدیت سایت به پایان رسید و من به اون پیغام تقریبا شیرین More information Required برخورد کردم رفتم ایمیل بزنم به سفارت که ببینم چه مدارکی میخوان همان لحظه جواب ایمیل 2 هفته پیش که از وضعیتم سوال کرده بودم اومد و گفتن که شما باید بیاین سفارت من همون لحظه یه ایمیل به سایت زدم که چه مدارکی میخواهید و در عین ناباوری Wink در کمتر از 3 دقیقه به من جواب دادن
خدایا شکرت!
دوستانی که هنوز کلیر نشدید ، من از برندگان 2012 هستم واقعا من رو هم توی استرس خودتون شریک بدونید. تصور اینکه سال دیگه این موقع جای شما هستیم و تا اومدن کلیرنس جون به سر میشیم واقعا" دیوانه کننده ست. هر روز به اینجا سرمیزنم و از ته دل آرزو میکنم که تک تک دوستان کلیر بشن و اونایی هم که هنوز مصاحبه نرفتن همون روز مصاحبه ویزاشون رو بگیرن.
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان