موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش می کنم انقدر خودتون را آزار ندهید. بله ما کیس لاتاری هستیم. و تاریخ مصاحبه را از 10 نوامبر به 25 اکتبر تغییر داده بودیم. به همین خاطر شاید دوستان جدول قبلی را دارند.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
به هر دوی دوستان عزیزم آزاده رها و کیم کیم و خانواده هاشون تبریک زیاد عرض میکنم و امیدوارم بقیه بچه ها هم بزودی کلیر بشن
دوستانی که کلیر شدن تاریخ کلیر شدنشون رو جهت درج در جدول به اینجانب منتقل نمایند.
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-05 ساعت 13:54)SNAGHIAN نوشته: (2010-12-05 ساعت 01:02)satusa نوشته: دوستان عزیز
توی جدول مصاحبه تاریخ 25 اکتبر علاوه بر 1917 و 4780 یک شماره دیگر هم 3332 هست که ایشان همان kimkim هستند و لاتاری هستند و الان هم کلیر شده اند. من از روز 25 اکتبر جدول رو ذخیره کرده ام و این شماره هم در آن هست.
دوست عزیز snaghian ; شاید موقع کپی کردن همه کیسها رو کپی نکرده اید.
جدولي كه من داشتم براي 1 اكتبر بود كه تاريخ مصاحبه 3332 رو زده 10 نوامبر (همون جدول يادگاري).احتمالا بعدا تغييرش دادن....
پس با اين حساب رايان نبايد نگران باشي چون هنوز تاريخ به 3 نوابر نرسيده......و آپديت جدول اين سري خيلي ميتونه هيجان انگيز باشه
SNAGHIAN عزیز؛ داشتم می رفتم آنکارا یه فیلیپینی بزنم بهشون هم نونشون بشه هم آبشون که ارسالت رو دیدم لیلکس شدم لیلکس
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حالا ما هم یه هورای بلند می کشیم. هوووررررررررااااااا
من بابت اون ستاره جلوی شماره ام به سفارت ایمیل زدم. اول می خواستم زنگ بزنم ولی چون خیلی عجله داشتم و دیروز یکشنبه بود و سفارت تعطیل بود، ایمیل زدم و آنها هم همین الان جواب ایمیل را دادن. من متن ایمیل را برای دوستانی که می خواستند بدونن اینجا میذارم.
در این متن نوشته شده که:
این ستاره به این معناست که نتیجه مراحل اداری همسرتان را هنوز دریافت نکردیم، با این وجود خوشحالیم که به اطلاعتون برسونیم که این نتیجه همین امروز به دستمان رسید. شما و همسرتان میتونید بین روزهای دوشنبه تا پنج شنبه با پاسپورتتون برای گرفتن ویزا بیایید. ستاره به زودی از شماره شما پاک خواهد شد.
Dear Madam,
That meant that the result of your husband’s administrative process was not received, however we are glad to inform you that we have received the result today. You and your husband can come any Monday through Thursday together with your passport to issue you the visa. The star is going to be removed soon from your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
به امید اینکه همه دوستان کلیر بشن.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک تبریک و باز هم تبریک فراوان
برین بسلامت و خدا پشت و پناهتون.بگیرین ویزا رو که نوش جون دوتاییتون
موفق و پیروز باشین
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-06 ساعت 13:35)آزاده رها نوشته: دوستان حالا ما هم یه هورای بلند می کشیم. هوووررررررررااااااا
من بابت اون ستاره جلوی شماره ام به سفارت ایمیل زدم. اول می خواستم زنگ بزنم ولی چون خیلی عجله داشتم و دیروز یکشنبه بود و سفارت تعطیل بود، ایمیل زدم و آنها هم همین الان جواب ایمیل را دادن. من متن ایمیل را برای دوستانی که می خواستند بدونن اینجا میذارم.
در این متن نوشته شده که:
این ستاره به این معناست که نتیجه مراحل اداری همسرتان را هنوز دریافت نکردیم، با این وجود خوشحالیم که به اطلاعتون برسونیم که این نتیجه همین امروز به دستمان رسید. شما و همسرتان میتونید بین روزهای دوشنبه تا پنج شنبه با پاسپورتتون برای گرفتن ویزا بیایید. ستاره به زودی از شماره شما پاک خواهد شد.
Dear Madam,
That meant that the result of your husband’s administrative process was not received, however we are glad to inform you that we have received the result today. You and your husband can come any Monday through Thursday together with your passport to issue you the visa. The star is going to be removed soon from your case number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
با تبریک مجدد و تشکر از اطلاع رسانیتان ولی کم هورا کشیدی این ایمیل برای ما هم خبر خوشیه و اون اینکه امکان داره سایت آپ گریت بشه چون گفته اطلاعات همسرتان امروز بدستشان رسیده. به امید کلیر شدن همه عزیزان.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-06 ساعت 13:40)rayan.s نوشته: (2010-12-06 ساعت 13:35)آزاده رها نوشته: دوستان حالا ما هم یه هورای بلند می کشیم. هوووررررررررااااااا
در این متن نوشته شده که:
Dear Madam,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
با تبریک مجدد و تشکر از اطلاع رسانیتان ولی کم هورا کشیدی این ایمیل برای ما هم خبر خوشیه و اون اینکه امکان داره سایت آپ گریت بشه چون گفته اطلاعات همسرتان امروز بدستشان رسیده. به امید کلیر شدن همه عزیزان.
چقدر خوشحال شدم از شنیدن این موضوع آزاده,
ایشالله موفق و موید باشد
یه هووووووووووراااااااااااا واسه آزاده و همسرشون
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مشکل پاسپورت دارم(یعنی اجازه خروج بیش از 20 روز ندارم) برای همین این سوال را میپرسم.
من 21 سال سن دارم و دانشجو هستم و نه سربازی رفتم و نه کار دولتی داشتم.
1- شما بچه هایی که در جریان کلیرنس سایر بچه ها هستید بگید چند درصد فکر میکنید که من کلیرنس بخورم و حداکثر برای چه مدت زمانی؟ (میدونم قابل پیش بینی نیست اما شما که دوتا پیرهن از من بیشتر پاره کردید را میخوام بدونم نظرتون چیه؟)
2- آیا داشتن کارت بسی*ج و شغل پدر در کلیرنس خوردن فرد تاثیر داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-07 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-07 ساعت 17:25 توسط arshida.)
(2010-12-07 ساعت 14:02)mahdi357 نوشته: من مشکل پاسپورت دارم(یعنی اجازه خروج بیش از 20 روز ندارم) برای همین این سوال را میپرسم.
1- شما بچه هایی که در جریان کلیرنس سایر بچه ها هستید بگید چند درصد فکر میکنید که من کلیرنس بخورم و حداکثر برای چه مدت زمانی؟ (میدونم قابل پیش بینی نیست اما شما که دوتا پیرهن از من بیشتر پاره کردید را میخوام بدونم نظرتون چیه؟)
امیدوار باشید که کلیرنس نمی خورید.
اگر هم کلیرنس خوردید فکر نکنم خیلی قابل پیش بینی باشه. بیشتر دوستان در کمتر از دو ماه کلیرنسشون آمده.
ولی مگر شما نوشتید که کارت بسی*جی دارید؟؟؟؟ آخه مگر کنکوره که اگر کارت ب س ی ج داشته باشید بهتون سهمیه بدهند؟یک وقت نگید تو را خدا اونا از کجا خبر دارند؟
درباره شغل پدر من یادم نمیاد توی فرم ها چیزی پرسیده باشند اگه توی فرمهایی که سری اول فرستادیم چیزی نخواسته بشند پس براشون نباید اهمیت داشته باشه.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-07 ساعت 14:02)mahdi357 نوشته: من مشکل پاسپورت دارم(یعنی اجازه خروج بیش از 20 روز ندارم) برای همین این سوال را میپرسم.
در جواب سئوال اول به عنوان کسی که مثل شما مشکل اجازه خروج داشت توصیه می کنم برای دو بار اجازه خروج اقدام کنی. مثلا من خودم به بهانه یک کنفرانس در امریکا اجازه دوبار خروج گرفتم. به آموزش دانشگاه گفتم من یک بار برای ویزا باید برم و یکبار برای خود کنفرانس. اگه دانشگاه اجازه دوبار خروج بده، نظام وظیفه هیچ ایرادی نمی گیره. کلا اگه پیگیر باشی اجازه خروج کار خیلی سختی نیست. این هم البته یادت باشه که احتمال کلی خوردنت نسبتا کمه.( البته من خودم در نهایت ناباوری کلیرنس خوردم و 4ماه هم طول کشید!!)
سئوال دوم هم: اصلا اینها اطلاعاتی نیست که لازم باشه شما به اونها بدین. بیخود پرونده تون رو سنگین و پیچیده نکنین.
cheers
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)