موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های آنکارا بخصوص دوست خوبم saint عزیز
منتظریم تا فردا خبرهای خوب از شما بشنویم. انتظار کشیدن برای هر کاری سخت است. آدم دوست داره هر کاری میتونه برای دوستانش انجام بده ولی حیف که کاری از دست کسی بر نمیاد و فقط میتونیم در کنار دوستان باهاشون همراه باشیم و از خدا بخواهیم آرزوی این بچه های منتظر رو برآورده کنه.
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
خانواده عزیزم گرچه هنوز سفر نامه خودم را نزاشتم اونم به دلیل اینکه برداشتهایی از مصاحبه دارم که شاید به درد دوستان سال آینده بخوره و خواستم با دقت بنویسم ولی چند مورد را لازم میدونم الان بگم
کل قضیه مصاحبه یک عملیات به اصطلاح سوری هست . هیچ اشل و قالب و فورمتی برای قبولی یا رد وجود نداره به هیچ عنوان خودتون را سرزنش نکنید که کاش فلان حرف را نمیزدم یا بهمان چیز را میگفتم
خانمی که مدارک را از من گرفت یک کلمه فارسی بلد نبود . انگلیسی را با لهجه عربی صحبت میکرد که خود امریکایی ها هم اگه بودند نمیفهمیدند چی میگه . صداش اصلا نمیومد و از هر جملش من یک کلمه را از بلند گو میشنیدم
سفارت بی نهایت شلوغ بود . وقتی گفتم صداتون نمیاد اصلا توجه نکرد . از من ترجمه شناسنامه خواسته بود ولی من که صداش را نشنیدم فکر کردم سند ازدواج را میگه و بهش دادم و خانم قاطی کردند و شروع کرد قر زدن از استرس داشتم خفه میشدم .
به دلایلی که توی سفر نامه براتون مینویسم من به شدت دچار مشکل مالی بودم و به هر دری زدم نتونستم حتی قرضی پول برای پرینت بانک جور کنم از اموالم هم به لطف . . . چیزی برام نمونده بود که سندش را ببرم عملا امیدی به قبولی نداشتم و با برخوردشون هم آرزو میکردم زود برگه قرمز را بده تا از این همه فشار عصبی راحت بشم .
دخترم 5 ماهه و پسرم 8 ساله خیلی اذیت شده بودند. یک وکالت نامه را ترجمه کردم و بردم . همه اینها گذشت و خانمم و بچه ها یه ضرب گرفتند و به من گیر داد . برای چی ؟ که چرا زمانی که ثبت نام کردی اسم پسرت را ننوشتی . حالا از من قسم که نوشتم و از اون خانم که ننوشتی آخرش بهش گفتم من فرم ثبت نامم را هنوز توی فلش دارم یک پرینتر بدید تا پرینتش کنم .
خیلی تعجب کرد و گفت ما که نمیتونیم کامپیوتر در اختیار شما بزاریم . گفتم اجازه بدید میرم بیرون و پرینت میگیرم که بازم نزاشت و ما اومدیم و درست بعد از تعطیلات آخر هفتشون توی سایت زد کهمنم کلیر شدم ولی پاس من آخرین پاسی بود که در آخرین دقایق از سفارت ابوظبی اومد بیرون . و چیزی نبود جز لطف خدا و دعای خانواده عزیز مهاجر سرا .
نمیدونید چقدر برای دوستان عزیزم ناراحت هستم ولی این پایان کبوتر نیست من از همین امشب شروع کردم به رایزنی در مورد دوستانی که خانوادشون رفتن و خودشون موندن و به زودی اطلاعاتش را در اختیارتون قرار میدم
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-01 ساعت 02:35 توسط ravian.)
دوستان عزیزی که خانوادشون ویزا گرفتن ولی خودشون موفق نشدند :
من الان با یکی از دوستانم در امریکا صحبت کردم و ایشان ضمن مسخره شمردن این قضیه و اینکه که خانواده درجه یک همه باید با هم باشند ، به سه مورد مشابه در سال گذشته اشاره کردند که به همین صورت بوده ولی وکیلی که ایشان میشناختند خیلی سریع و از پورت قانونی پدر خانواده را هم به امریکا آورد و برایشان گرین کارت گرفت تقریبا چند ماه بعد از وردر خانواده به امریکا نه اینکه چند سال برای سیتیزن شدن صبر کنند فقط چند ماه
بنده از دوستم خواهش کردم که ایمیل و شماره تماس اون وکیل را برام بفرسته . به محض فرستادن همینجا قرارش میدم (البته با اجازه مدیران محترم )
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه عزیزانی که برای همسرانشان ویزا صادر نشده؛ همسرتان باید بعد از ورود به آمریکا فرم I-130 را پر کنه در سایت زیر هم نحوه پر کردن هم مدارک مورد نیاز تماما" توضیح داده شده. ابتدا در پایین صفحه سمت چپ در بخش FIND IT FAST گزینه I AM A GREEN CARD HOLDER را انتخاب کنید و در قسمت دوم گزینه دوم یعنی I WANT TO BRING A MEMBER OF MY FAMILY TO LIVE IN THE U.S را انتخاب می کنید و در ادامه کلیه راهنمایی ها و مدارک لازم خدمتتان ارائه می شود و در مورد زمان رسیدگی خودشان گفتند بدون نوبت و در کوتاه ترین زمان به این کیس ها رسیدگی می کنند. موفق باشید
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که بخاطر کلیرنس ویزا نگرقتن، آیا هیچکدومتون پرس و جویی کردین که ببینید نمی تونید دوباره برای گرفتن ویزا اقدام کنید؟
بدون شرکت مجدد در قرعه کشی و با طی کردن روال پارسالتون.
به نظر من این قضیه رو جدی بگیرید و حداقل براش پرس و جو کنید.
اگه صحت داشت، همین الان که آنکارا هستید، فرمهای اولیه رو ببرید و قرار مصاحبه بگیرید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-01 ساعت 12:40 توسط shadan.)
دوستان عزيز ، همراهان گرامي،
بيش از يكسال ( از خرداد 89 تاكنون) در فضايي بسيار دوستانه و صميمانه در كنار هم بوديم. فضاي مجازي كه در نوع خودبي نظير بوده و هست . چه مشاركت بي نظير ، چه تعاملي زيبا و چه آموخته هاي ارزشمندي براي همه و از اين رهگذر من چه سعادتمند بودم كه دوستان گرانقدري براي ادامه راه يافتم و...
دوستان عزيز، راهي كه آغاز كرده ايم بر مبناي يك فرايند كاملا تصادفي حادث شد، اون پاكت زرد مي تونست بجاي درب منزل ما به هر پلاك ديگري برود و... از دوستاني كه به هر دليل ويزا نگرفتند خواهش مي كنم به اين نكته عنايت داشته باشند. بارها پيش كسوتان گفتند كه برنامه هاي زندگي عادي خودتون رو بهم نزنيد و به موازات همه چيز را به آرامي و بدون استرس پيش ببريد. ضمن ناراحتي عميق از اينكه برخي دوستان ويزا نگرفتند، باز استدعا مي كنم اين دوستان خودشون رو سرزنش نكنند. بقول دوستان عزيزمون آفيسر ها بالاخره چند نفري رو به عنوان ابراز دقت در كارشون بايد رد بكنند. خانواده محترمي رو ديدم كه به دليل عدم ارايه مدرك دپيلم خودشون علي رغم ارايه مدارك دانشگاهي (كارت و گواهي دانشجويي شخص برنده و مدارك كارشناسي همسرشان) براي بار پنجم به سفارت آمده بودند لبريز از اضطراب و افسوس.
بخاطر داشته باشيم براي موفقيت فقط يك راه وجود ندارد و آمريكا يا هر جاي ديگر اين كره خاكي مدينه فاضله نيست.
بنده به لطف خدا و دعاي خير دوستان در واپسين روزها ويزا گرفتم و كلير شدم ولي با خود عهد كرده بودم در صورت كلير نشدن و عدم اخذ ويزا، حتي يك روز هم افسوسش رو نخورم هر چند كه هزينه و زمان صرف شده براي اين فرايند در صورت عدم گرفتن ويزا جاي دريغ هم داشت!؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-01 ساعت 15:51 توسط mahnoor.)
دوستان عزیز مهاجرسرا نمیخواهم حرفهای کلیشه ای بزنم میدونم که از این حرفها زیاد شنیدید فقط اینکه این آخر دنیا نیست و به امید روزهای بهتر و امیدوارم همیشه سلامت وخوش وخندان باشید . فقط با اجازه مدیران بسیار محترم و عزیز مهاجرسرا میخواستم از خانم م..... که بسیار مهربان و خوش اخلاق و قابل اعتماد هستند تشکر کنم . ایشون به تمام بچه های مهاجر سرا بسیار کمک کردند و من شخصا هرگز زحمات ایشون رو فراموش نخواهم کرد. از مدیران محترم تقاضا میکنم اگر صلاح میدانند و اجازه میدهند در پست های بعدی شماره تماس خانم م.... رو بگذارم تا دوستان عزیز 2012 هم بتوانند از ایشون کمک بگیرند.
به امید روزهای طلایی اینده برای همه دوستان خوبم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-01 ساعت 12:57 توسط satusa.)
دوستان آنكارا
خبري نشد؟؟ هنوز UPS پاس ها رو نياورده؟؟؟
اگر كسي با بچه ها تماس داشته لطفا اخبار رو بگيد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 13:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-01 ساعت 14:06 توسط A.K.)
اینم آخرین لیست که کسانی که از ویزا گرفتن باز موندن
واقعا متاسفم نمیدونم اگز خودم جای این عزیزان بودم میتونستم تحمل کنم یا نه
به هر حال خدا برای هر کسی سرنوشتی رو در نظر گرفته این هم سرنوشته دست ما نیست و اینطور مقدر شده شاید جای ما که ویزا گرفتیم هم اونجا نباشه و شاید دست از پا درازتز برگردیم خدا میدونه
و ما جز ابراز تاسف نمیتونیم کار دیگری انجام بدیم
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار