کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
رايان جان;
راستي شما ايميل پيگيري چيزي زده بودي كه سفارت جواب داده يا اينكه سفارت خودش يه كاره به شما ايميل زد و گفت كلير شديد.

ممنون
تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi
بلاخره ما ندونستیم این آقا رایان چه جوری از سفارت جواب گرفته ؟
به سفارت mail زده یا ......
امیدوارم که روز جمعه هم شماره کیس رایان رو ببینیم
تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi
(2010-12-08 ساعت 16:49)has55 نوشته:  بلاخره ما ندونستیم این آقا رایان چه جوری از سفارت جواب گرفته ؟
به سفارت mail زده یا ......
امیدوارم که روز جمعه هم شماره کیس رایان رو ببینیم

قانون هشتم نیوتن:

کسانی که ویزا می گیرند احتمال ناپدید شدنشان هر چند برای مدتی کم یک میلیون درصد افزایش می یابد.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، rayan.s ، has55 ، najibi
با سلام،
چون رایان مشغول کاراشه که صبح بره آنکارا به من گفت از طرفش از شما تشکر کنم و بگم تا شنبه یکشنبه بر میگرده و به سوالاتون جواب میده ضمنا" کسی که دگمه تشکر را زیر ارسالها میزنه مادر رایان هست.به امید کلیر شدن همه عزیزان
شماره کیس(صاحب کیس همسرم): 2011AS000002XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010-May-08
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010-May-23
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-Sep
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-Sep-20
تاریخ مصاحبه: 2010-Nov-3
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، inekoee ، has55 ، emankh101 ، success ، Linspire ، najibi
(2010-12-08 ساعت 13:55)javidk نوشته:  به به به به Rayan.s و kiarash86 عزیز تبریکککککککککککک ،
چقدر خوشحال کننده هست که بچه ها کلیر میشن.من هم از این خبر خیلی خوشحال شدم.
بازم تبریککککککککککککککککککک
آخ جان، سایت شاد شد. هورررررراااااااااااااااااا.

ای خدا کی نوبت ما میشهSad
تشکر کنندگان: najibi
دوستان یکی سایت انکارا که کلیر شدگان را اعلام می کند
به من می دهد؟
تشکر کنندگان:
رايان جان خيلي خوشحال شدم............. راستي خيلي پارتيت كلفته كه هنوز سايتو آپديت نكرده بهت ايميل زدنها!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: rayan.s ، inekoee ، najibi
امیر جان
بفرما
اینم آدرس سایت.بعد برو توی قسمت ویزای مهاجرتی و ....
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
تشکر کنندگان: emankh101 ، Linspire ، najibi
ای ی ول .... ای ی ول ... داش رایان و (rayan.s)ای ی ول ... چه میکنه این کلیرنس ، شور و شادی جاودانه باد....Smile
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، najibi
سلام رایان جان
تبریک میگم که کلیر شدی با اینکه ما مصاحبه مون یه روز بود منم خیلی امیدوارم فردا کلیربشم .امیدوارم که به سلامت برگردی مواظب خوت باش
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، najibi
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای رایان و کیارش
چقدر خوشحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال شدم!

از روی موبایل بیشتر از این نمیتونم فریاد و هورا بکشم!

یکبار دیگه
هـــــــــورااااااااااااااااااااااااااااااااا

خیلی خیلی تبریک میگم
تشکر کنندگان: rayan.s ، WIKIMAN ، emankh101 ، free_free ، has55 ، kiarash86 ، آزاده رها ، Linspire ، najibi
به به rayan.s عزيز تيريك مي گم شاد و پيروز باشي
(2010-12-08 ساعت 13:35)rayan.s نوشته:  من کلیییییر شددددددددددددددمممممممممممم هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادیونتم..........................................................

سفارت برام میل زد...........

Your number is posted on our web site today. You have time until March 28, 2011 to pick up your visa.

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، kamran22 ، najibi
Rayan.s و كيارش

خيلي بهتون تبريك مي گم . واقعا خوشحال شديم.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا

به سلامت بريد و ويزاتون را بگيريد و برگرديد.Smile
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: emankh101 ، kiarash86 ، rayan.s ، najibi
راستش روز 6 دسامبر فرصت نشد آخر ساعت کاری هم سایتو چک کنم ، ولی من 7 دسامبر دیدم که کلیر شدم ، به خاطر همینم احتمال اینکه 6 دسامبر اومده باشه هم هست
به هر حال سر 1 روز معامله رو بهم نزنید ، همون 7 دسامبر خیرشو ببینید ....Wink
به احتمال زیاد هم 27 آذر برم دوبی

خدایا کلیر این بچه ها رو زوووود زوود بیار..... Wink
فقط یه سوالی برام پیش اومده ، اونم اینکه من شنیده بودم برای تحویل پاسپورت برای صدور ویزا به سفارت امریکا در دبی باید رفت ولی تو سایت که کلیر رو چک کردم پایین نوشته بود 1شنبه پاسو ببرید ابوظبی!!
از اساتید کسی اگه اطلاعی داره راهنمایی کنه
مرسی
تشکر کنندگان: kamran22 ، najibi ، pariya2
(2010-12-09 ساعت 05:35)kiarash86 نوشته:  راستش روز 6 دسامبر فرصت نشد آخر ساعت کاری هم سایتو چک کنم ، ولی من 7 دسامبر دیدم که کلیر شدم ، به خاطر همینم احتمال اینکه 6 دسامبر اومده باشه هم هست
به هر حال سر 1 روز معامله رو بهم نزنید ، همون 7 دسامبر خیرشو ببینید ....Wink
به احتمال زیاد هم 27 آذر برم دوبی

خدایا کلیر این بچه ها رو زوووود زوود بیار..... Wink
فقط یه سوالی برام پیش اومده ، اونم اینکه من شنیده بودم برای تحویل پاسپورت برای صدور ویزا به سفارت امریکا در دبی باید رفت ولی تو سایت که کلیر رو چک کردم پایین نوشته بود 1شنبه پاسو ببرید ابوظبی!!
از اساتید کسی اگه اطلاعی داره راهنمایی کنه
مرسی
ابوظبي يكشنبه ها پاسپورت رو تحويل ميگيره و پنجشنبه تحويل ميده.يعني دوبار بايد بري سفارت.بهتون اعلام نكردند تا كي مهلت داري تا بري ويزاتو بگيري؟

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان