کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوستان
با سلام و درود
این دوستان آنکارا نشین مثل اینکه دارن شوخی شوخی و یواش یواش سر دعوا رو با ما بالای 100 تایی ها باز میکنند.
از همین تریبون اعلام کنم که اگر فکر و ذکرتون اینه که من و بچه های گل و گلاب کم آوردیم و بی خیال میشیم،سخت در اشتباهین.
باش تا صبح دولتت بدمد.
در ضمن کاری نکنین که ما بیایم اونجا و آره..................
اونوقت دیگه همه چیز به هم میریزه ها.
با سلام

من 6 مارچ عازم آنکارا هستم.انشا الله ویزا تو پاسم بخوره و برگردم.کلیرسم هم اومده.برای اولین بار هم می رم مدیکال.

با سپاس
تشکر کنندگان: rokmita ، emankh101 ، success ، frozen mind ، naeiji1974 ، maaref ، clear ، Sooshians ، free_free ، farzad.s ، javidk ، najibi
سلام دوستان
من 16 فوریه مصاحبه داشتم. گفتند یکی دو ماه دیگه اسمت میاد تو سایت. با اینکه 25000 دلار هم موجودی داشتم گفتند باید اسپانسر بیاری. البته موضوع اسپانسر داره حل میشه. فقط منتظر کلیر هستم.
با ارزوی کلیر شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: tamanna ، success ، gadfly ، emankh101 ، frozen mind ، DLT ، maaref ، clear ، Sooshians ، free_free ، farzad.s ، javidk ، najibi
(2011-02-22 ساعت 22:28)hooman421 نوشته:  سلام دوستان
من 16 فوریه مصاحبه داشتم. گفتند یکی دو ماه دیگه اسمت میاد تو سایت. با اینکه 25000 دلار هم موجودی داشتم گفتند باید اسپانسر بیاری. البته موضوع اسپانسر داره حل میشه. فقط منتظر کلیر هستم.

میشه توضیح بدین که چرا موجودیتون قبول نکردن؟
تشکر کنندگان: emankh101 ، maaref ، free_free ، javidk
(2011-02-22 ساعت 23:03)tamanna نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 22:28)hooman421 نوشته:  سلام دوستان

میشه توضیح بدین که چرا موجودیتون قبول نکردن؟

سلام
نمی دونم. احتمالاً اونروز حالشون خوب نبودهBig Grin
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101 ، armido ، final destination ، maaref ، free_free ، farzad.s
(2011-02-22 ساعت 18:26)mehran626 نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 10:00)DLT نوشته:  دوستان
با سلام و درود
این دوستان آنکارا نشین مثل اینکه دارن شوخی شوخی و یواش یواش سر دعوا رو با ما بالای 100 تایی ها باز میکنند.
از همین تریبون اعلام کنم که اگر فکر و ذکرتون اینه که من و بچه های گل و گلاب کم آوردیم و بی خیال میشیم،سخت در اشتباهین.
باش تا صبح دولتت بدمد.

یه جایی هم تو انجمن 100 تایی ها برای من بذارید چون شما که میرید یه جانشین ماندگار برای رکورد شکنی می خواهید دیگه

دوستان درود
2 تا سوال دارم 1 خواهش
سوال 1. منظورتون از 100 تایی ها نفرات با انتظار بالای 100 روز برای کلیرنسه
سوال 2. ویزا بولتن برای ما ها که منتظر کلیریم هم مطلبی داره که باید بریم بخونیم؟
خواهش 1. امضا هاتون رو بذارین روی پیام هاتون لطفاً
سپاس
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، javidk
(2011-02-23 ساعت 15:05)mehran626 نوشته:  منتظر الکلیرها حتما باید جداول بولتن رو بدون اسثنا نه تنها ببینند بله حفظ کنند تا انتظار براشون راحت تر بشه البته میتونن یه مقداری هم برای ما که هنوز کنتور کلیرنس را استارت نزده ایم افسوس بخورندSmile

مهران جان طوري مزاح كن كه تابلو باشه! كاري نكن كه طرف باورش بشه و راه اشتباه بره1 Big Grin

smsaipa عزيز، شما ديگه نيازي به ويزا بولتن نداري عزيزم. شما لاتاري ها مثل ما كيسهاي خانوادگي تا اين حد فلكزده نيستين كه حتي بعد از كلير شدن هم محتاج و وابسته ويزا بولتن باشين. Sad
شما هر وقت كلير شدي به سلامتي، زود بپر برو ويزاتو بگير به سلامتي و برگرد. Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، mml ، coming soon ، javidk ، najibi
دوستان امروز آنکارا تاییدیه به من داد واسه کلیر شدنم.
پس یه بار دیگه:

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، satusa ، drmahmoodi ، mehran626 ، emankh101 ، free_free ، tamanna ، sepinod ، elena ، usa ، mml ، clear ، ahmadzareii ، coming soon ، farzad.s ، Amir78 ، saman33 ، Sooshians ، DLT ، najibi
(2011-02-23 ساعت 15:05)mehran626 نوشته:  
(2011-02-23 ساعت 14:43)smsaipa نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 18:26)mehran626 نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 10:00)DLT نوشته:  دوستان
با سلام و درود
باش تا صبح دولتت بدمد.

یه جایی هم تو انجمن 100 تایی ها برای من بذارید چون شما که میرید یه جانشین ماندگار برای رکورد شکنی می خواهید دیگه

دوستان درود
2 تا سوال دارم 1 خواهش
سوال 1. منظورتون از 100 تایی ها نفرات با انتظار بالای 100 روز برای کلیرنسه
سوال 2. ویزا بولتن برای ما ها که منتظر کلیریم هم مطلبی داره که باید بریم بخونیم؟
خواهش 1. امضا هاتون رو بذارین روی پیام هاتون لطفاً
سپاس

منتظر الکلیرها حتما باید جداول بولتن رو بدون اسثنا نه تنها ببینند بله حفظ کنند تا انتظار براشون راحت تر بشه البته میتونن یه مقداری هم برای ما که هنوز کنتور کلیرنس را استارت نزده ایم افسوس بخورندSmile

مهران جان به نظرم بچه های لاتاری فقط باید سایت رو چک کنن.
تشکر کنندگان: free_free
(2011-02-23 ساعت 19:36)mehran626 نوشته:  
(2011-02-23 ساعت 15:44)frozen mind نوشته:  
(2011-02-23 ساعت 15:05)mehran626 نوشته:  منتظر الکلیرها حتما باید جداول بولتن رو بدون اسثنا نه تنها ببینند بله حفظ کنند تا انتظار براشون راحت تر بشه البته میتونن یه مقداری هم برای ما که هنوز کنتور کلیرنس را استارت نزده ایم افسوس بخورندSmile

مهران جان طوري مزاح كن كه تابلو باشه! كاري نكن كه طرف باورش بشه و راه اشتباه بره1 Big Grin

smsaipa عزيز، شما ديگه نيازي به ويزا بولتن نداري عزيزم. شما لاتاري ها مثل ما كيسهاي خانوادگي تا اين حد فلكزده نيستين كه حتي بعد از كلير شدن هم محتاج و وابسته ويزا بولتن باشين. Sad
شما هر وقت كلير شدي به سلامتي، زود بپر برو ويزاتو بگير به سلامتي و برگرد. Smile

دوست عزیز چشم ولی خداییش اگر کسی فکر کنه که اینی رو که من نوشتم جدیه و باید بره جدول بولتن رو حفظ کنه فکر نمی کنی نباید جلویش را گرفتBig Grin
ولی باز هم چشم آقا اگه کلیر شدی برو ویزاتو بگیر بولتن و میخواهی چکار
(2011-02-23 ساعت 16:40)javidk نوشته:  دوستان امروز آنکارا تاییدیه به من داد واسه کلیر شدنم.
پس یه بار دیگه:

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

حال میکنی ها ..... حال کن امیدوارم همیشه شاد باشی
یه بار دیگه ایمیل بزن آنکارا ببین باهات شوخی نکردن Big Grin
بهشون بگو قسم حضرت عباس بخورند که جدی میگن

ظاهراً آقا یا خانوم مهران خیلی بامزه هستند و وقت زیادی رو هم در سایت به کار مفید مشغولند. آینده قشنگی خواهید داشت دوست عزیز.
تشکر کنندگان: emankh101 ، frozen mind ، free_free ، javidk
salam doostan.sorry for fengilish.man to cofenete ankara hastam farsı nadare.
emroz mosahebe dashtam,barge abi behem dadan,goftan siteshono chek konam khabhar mıdan.in yani chi? alan khoshhal basham ya na? lotfan komak konıd.emkan dare vıza nadan? fekr mıkonid cheghadr bayad montazer basham

سلام دوستان. sorry for فنگیلیش.من تو کافی نت آنکارا هستم فارسی نداره.
امروز مصاحبه داشتم،برگه ابی بهم دادن، گفتن سایت شونو چک کنم خبر میدان. این یعنی‌ چی‌؟ الان خوشحال باشم یا نه؟ لطفا کمک کنید.امکان داره ویزا ندان؟ فکر می‌کنید چقدر باید منتظر باشم
تشکر کنندگان: free_free ، emankh101 ، mml ، javidk
من دلم برای رایان تنگ شده! داره روزهای اخرشو سپری میکنه! امیدوارم موفق باشه!

DLT، دکتر محمودی و دیگر بچه های خوب مهاجرسرا! به زودی باید هورا بکشیم نفس بگیـــــــــــرید!
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، emankh101 ، rayan.s ، drmahmoodi ، لیلا ج ، mml ، Sooshians ، shiva_h ، coming soon ، farzad.s ، HOMAYON53 ، Amir78 ، javidk ، DLT ، najibi
دوستان عضو باشگاه صدتایی ها زیاد نگران نباشید هممون صد تایی شدیم....Big Grin صفحات این تاپیک از یکصد گذشت..تازه شماها الان عضو 2 تا باشگاه هستینSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: emankh101 ، rayan.s ، drmahmoodi ، User ، Sooshians ، coming soon ، javidk ، najibi
(2011-02-23 ساعت 22:17)laleh 2011 نوشته:  salam doostan.sorry for fengilish.man to cofenete ankara hastam farsı nadare.
emroz mosahebe dashtam,barge abi behem dadan,goftan siteshono chek konam khabhar mıdan.in yani chi? alan khoshhal basham ya na? lotfan komak konıd.emkan dare vıza nadan? fekr mıkonid cheghadr bayad montazer basham

سلام دوستان. sorry for فنگیلیش.من تو کافی نت آنکارا هستم فارسی نداره.
امروز مصاحبه داشتم،برگه ابی بهم دادن، گفتن سایت شونو چک کنم خبر میدان. این یعنی‌ چی‌؟ الان خوشحال باشم یا نه؟ لطفا کمک کنید.امکان داره ویزا ندان؟ فکر می‌کنید چقدر باید منتظر باشم
n
سلام دوست عزیز
نگران نباشید! برگه آبی در اکثر مواقع یعنی کلیرنس. باید منتظر بمانید تا شماره کیس شما در سایت سفارت- آنکارا اعلام بشه. بعد دوباره میرید آنکارا برای دریافت ویزا.

اینکه باید خوشحال باشید یا ناراحت، بستگی به خودتون داره! می تونید خوشحال باشید که فقط یک مرحله تا دریافت ویزا مونده و از سفرتون لذت ببرید، می تونید ناراحت باشید و روزهاتون رو خراب کنید! کلا هیچ چیزی ارزش لحظات زندگی رو نداره! پس خرابشون نکنید!

یادمون باشه همه ماها ممکنه این روزها رو دیگه نتونیم به سادگی واسه خودمون تکرار کنیم. پس از"در ایران بودن" لذت ببریم!
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، emankh101 ، rayan.s ، Parniyan ، drmahmoodi ، لیلا ج ، mitr.p ، mml ، Sooshians ، arshida ، coming soon ، javidk ، DLT ، najibi
چرا آنکارا آبدیت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، javidk ، emankh101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان