موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
این مشکلات با ارائه توضیح قابل حل شدن است.
شما اجازه بدید برنده که شدید اون موقع راجع به این مسائل بحث کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در زمان اپلی کردن از میدل نیم(middle name) استفاده کردم ولی توی پاسپورت میدل نیم(middle name) نیست.
لطفا یک نفر با سابقه به من جواب بده که چکار کنم.
فرمها تقریبا اماده هستند فقط منتظرم که یک نفر راهنماییم بکنه
پیشاپیش متشکرم
شماره کیس:2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 19, 10
کنسولگری:تایلند
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Tuesday, June 01, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم: sep , 2010
تاریخ مصاحبه: June 02,2011
تاریخ دریافت کلیرنس: sep 02 , 2011
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 21:47)abnanta نوشته: سلام
من در زمان اپلی کردن از میدل نیم(middle name) استفاده کردم ولی توی پاسپورت میدل نیم(middle name) نیست.
پیشاپیش متشکرم
بستگی داره به بقیه مدارکتون! مثلا شناسنامه و کارت ملی و اینجور چیزا! اگر همه اینها اون اسم دوم رو دارن و فقط پاسپورتتون نداره، به نظر من بهتره که شما پاسپورت رو ببرین اصلاح کنین ... حالا اون یکی مدارکتون این اسم رو دارن یا نه؟!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 22:34)Monica نوشته: (2010-05-21 ساعت 21:47)abnanta نوشته: سلام
پیشاپیش متشکرم
بستگی داره به بقیه مدارکتون! مثلا شناسنامه و کارت ملی و اینجور چیزا! اگر همه اینها اون اسم دوم رو دارن و فقط پاسپورتتون نداره، به نظر من بهتره که شما پاسپورت رو ببرین اصلاح کنین ... حالا اون یکی مدارکتون این اسم رو دارن یا نه؟!
همه بدون میدل نیم (middle name) هستند
شماره کیس:2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 19, 10
کنسولگری:تایلند
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Tuesday, June 01, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم: sep , 2010
تاریخ مصاحبه: June 02,2011
تاریخ دریافت کلیرنس: sep 02 , 2011
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
منم موقع ثبت نام خودم متأسفانه جای نام و نام خانوادگی همسرم رو اشتباه نوشتم. البته ثبت نام همسرم رو درست انجام دادم واسه همین خداخدا می کنم ایشون لاتاری قبول بشن
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 16:48)abnanta نوشته: (2010-05-21 ساعت 22:34)Monica نوشته: (2010-05-21 ساعت 21:47)abnanta نوشته: سلام
پیشاپیش متشکرم
همه بدون میدل نیم (middle name) هستند
یعنی اسم واقعی تون رو که توی پاسپورته ننوشتید؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من تاريخ تولد همسرم رو كه برنده شده بجاي 6 اپريل زدم 5 اپريل چيكار كنم؟مشكل خاصي پيش مياد؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزيز من عكسي كه موقع ثبت نام فرستادم عكس پاسپورت بوده و اين موضوع نگرانم كرده چون پاسپورتم مال دو سال قبله و سه سال ديگه اعتبار داره و اگر بخواهند به اين موضوع ايراد بگيرند مي تونند چون عكس مال شش ماه گذشته نبوده ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات يا تجربه اي در اين زمينه داره راهنماييم كنه.
با سپاس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
البته بعضي از سايتهاي تغيير تاريخ از شمسي به ميلادي تاريخ تولد رو 5 اپريل نشون ميدن بعضي 6 اپريل ولي پاسپورت 6 اپريل هست (كه اون موقع در دسترس من نبود چون ثبت نام رو من انجام دادم ) البته تاريخ پاسپورت منقضي شده الان لازم هست قبل از ارسال فرمها به kcc اي ميل بزنم و اين چيزها رو توضيح بدم . هنوز ابته فرمها رو ارسال نكرديم.خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
كيانوش عزيز مرسي از راهنماييت ولي با يكي دوتا از دفترهاي پليس + 10 تماس گرفتم گفتند كه تا اعتبار گذرنامه ات تمومم نشه نميتوني تعويضش كني مگر اينكه دليل محكمه پسندي بياري حالا اطلاعات بيشتري در اين زمينه ندارم در اين باره كه چطوري و به چه بهونه اي بتونم گذرنامه ام رو عوض كنم بندازمش تو آب و مخدوشش كنم يا راه ديگه اي وجود داره نمي دونم ....
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-27 ساعت 18:49)alirezamk نوشته: با سلام
كيانوش عزيز مرسي از راهنماييت ولي با يكي دوتا از دفترهاي پليس + 10 تماس گرفتم گفتند كه تا اعتبار گذرنامه ات تمومم نشه نميتوني تعويضش كني مگر اينكه دليل محكمه پسندي بياري حالا اطلاعات بيشتري در اين زمينه ندارم در اين باره كه چطوري و به چه بهونه اي بتونم گذرنامه ام رو عوض كنم بندازمش تو آب و مخدوشش كنم يا راه ديگه اي وجود داره نمي دونم ....
در یک روزنامه آگهی بده که "گذرنامه به نامxx و به شمارهxx گم شده و از درجه اعتبار ساقط است".
بعد از یک ماه از تاریخ آگهی، روزنامه رو به یکی از دفاتر پلیس+10 ببر و مدارک لازم رو برای گرفتن پاس جدید ارائه بده.
موفق باشی.
In the United States I will feel as if I were alive again