موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام بدونم که کجا باید معاینه پزشکی رفت و چگونه وقت گرفت و تایید پزشک چند ماه اعتبار داره؟
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه
با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه من مشخص شدهَََََ دوستان کی باید از دکتر در انکارا وقت بگیریم؟؟
چه ایمیلی بدیم؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-03 ساعت 11:29)naeiji1974 نوشته: (2010-10-01 ساعت 21:29)Miss Delay نوشته: سلام به دوستان عزیز و خوش شانس
می شه کسی ماروهم راهنمایی کنه که توی دبی کجا میشه رفت دکتر؟؟؟؟؟ ایا اونجام سایتی داره که ازش وقت بگیریم؟ ماه دیگه ما کارنت میشیم انشالله ولی خیلی نگران این موضوعم.ما بچه کوچیک هم داریم واین کارمونو یه کم طولانی تر میکنه. میشه خواهش کنم یکی مارو راهنمایی کنه؟
سلام، نگران نباشيد .با بچه كوچيك ابوظبي بهتر از آنكاراست چون در دبي جواب مديكال رو حداكثر يه روزه ميدن ولي آنكارا چون تست سل ميگيرن از بچه ها افراد بايد 4 روز جلوتر از مصاحبه اونجا باشيد كه كمي سخته.در دبي چند تا مركز وجود داره كه فكر كنم پلي كلينيك از همه بهتره.شما ميتونيد از تاپيك برندگان 2010 درين مورد استفاده كنيد.
منظور از بچه کوچیک 2 تا 15 ساله.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2011 يه مطلب مهمي به نظرم اومد كه حتما بايد مطرح مي كردو و اون اينه كه
براي گرفتن وقت دكتر دقت كافي براي وارد كردن تاريخ مصاحبتون داشته باشيد و به هيچ وجه تاريخ اشتباه وارد نكنيد حتي اگر مي خواهيد يك روز قبل از مصاحبه وقت بگيريد .به هيچ عنوان عدد اشتباهي رو وارد نكنيد چون دكتر توي وقتها يه آلارم مي گيره و بعد به شما كلي سخت مي گيره پس اگر خواستيد 1 روز زودتر از مصاحبه بريد براي دكتر لطفا وقت نگيريد همين طوري بريد
اين مشكل براي من ايجاد شده بود و دكتر كلي منو ترسوند كه بابت يك روز اشتباه در ثبت تاريخ مصاحبه امكان داره كيست رد بشه من تو اون لحظه خيلي ترسيدم و اصلا زبونم بند اومد كه بگم به من واكسن آبله مرغان رو نزن .و مجبور شدم پول واكسن رو بدم تا 2 ساعت شوكه بودم ولي بعد منشي دكتر منو مطمئن كرد كه اين ماجرا رو دكتر سخت گيري مي كنه چون يه تعداد ديگه از بچه هاي لاتاري هم اين كارو كردن و اون مي خواد كه اين ماجرا تكرار نشه .
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز - برا ازمایشات پزشکی باید ناشتا رفت یا میشه صبحونه خورد؟
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ميشه متن تقاضاي وقت گرفتن برام بنويسين آخه نميدونم چطوري بايد بنويسم همونطوري كه بايد بنويسيم بگين لطفا انگليسي ديگه
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا