موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
مديران محترم اينطور كه دوستان دارن براي تشكيل اين مجلس از شما خواهش ميكنن با احترام به nazem عزيز كه هميشه با درايت و دور انديشي به مسائل نگاه ميكنه و همينطور admin عزيز كه واقعا بايد از طرف همه دوستان اين جامعه مجازي ازشون تشكر كنم براي اداره اصولي و درستي كه براي سايت اتخاذ كردن بايد بگم اگه اجازه بدين دوستاني كه واقعا مايلن تو اين مجلس شركت كنن با در نظر گرفتن همه مشكلاتش چه از نظر جا و مكان و مسائل امنيتي ( منظورم اينه كه همه مسائل بسنجن و بعد تصميم بگيرن ) كه بعد هيچ گله اي از هيچ نظر براي اين مجلس نداشته باشن يه آمار دقيق گرفته بشه تا ببينيم براي جاي كه از همه نظر خوب باشه ميشه جايي پيدا كرد يا خير لطفا اگه آمار دقيقي از دوستاني كه مجاز به اومدن به مجلس هستن به من بدين از نظر تعداد و امكاناتي كه ميخواين ببينم ميشه راهي پيدا كرد كار نشد نداره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان عزيزم
من آماده ام تا ازهمه نظر تلاش خودم بكنم و از لطف دوستاني كه چه از نظر تشكر گذاشتن زير پستهاي من چه از طريق پيغام آمادگيشونو اعلام ميكنن اما دوستان من مهاجرسرا يه سايت بزرگي هست و و سالهاست كه داره براي دادن اطلاعات به دوستانمون كه واقعا قصد مهاجرت دارن تلاش ميكنه و همه ما از admin عزيز و همه مديران عزيز كه واقعا تلاش ميكنن براي سايت متشكر و قدردان اونها هستيم راستش من همونطور كه گفتم حاظرم هر تلاشي براي تشكيل اين مجلس انجام بدم حتي شهر زيرورو كنم يه جاي مناسب پيدا ميكنم اما اگه مديران رضايت نداشته باشن من صلاح نميدونم چون ما عضوي از اين مجموعه هستيم و نميخوام خداي ناكرده خلاف نظر مديران محترم عمل كنيم و فكر ميكنم درستش اينه كه مطيع مديران باشيم حالا اگه مديران امر بفرماين بنده در خدمتم و همه تلاشم ميكنم تا يه مجلس خوب به پا كنيم البته به همون نحوه كه گفتم خدمتتون حالا امر امر مديران محترم هست
متشكرم
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
نظر تیم مدیریت مهاجرسرا قبلا اعلام شده و تکرار آن تکرار مکررات است.
برگزاری گردهمایی تا اطلاع ثانوی به صلاح نیست.
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوبم
خیل عظیمی از دوستان از مصاحبه برگشته اند .
یواش یواش باید ییهو گردهمایی دیگه برگزار بشه ؟ نه ؟
البته بعد از 4X2+8 azar
yesterday ?!
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-04 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-04 ساعت 12:22 توسط shadan.)
فرشيد عزيز،
از انرژي مثبتي كه با نوشتار و راهنمايي هايت به جمع ميدي خيلي سپاسگذارم. در جلسه هم خيلي همراه بودي و.... اميد وارم با حمايت شعور برتر درسفرت كه زمان و موعد آن دورنيست، موفق و پيروز باشي. در آمريكا مي بينمت.