موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هی پسر پسر ، فرم های ما هم رسید به اخوی بزرگوارمان جناب آقای دکتر L CAMPBELL !!!
کاش روی پاکت نامه نوشته بودم : ای نامه که میروی به سویش، از جانب ما ببوس رویش!!!!
التماس دعا
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدارک من دیروز (28 جولای) رسید!
یعنی کلا از وقتی مدارکمو داده به پست تا وقتی به دست Sutton رسید 70 ساعت هم نشد!
خدائیش خیلی راضیم از پستش
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-28 ساعت 23:05)ravian نوشته: (2010-07-28 ساعت 21:08)Donkey chance نوشته: هی پسر پسر ، فرم های ما هم رسید به اخوی بزرگوارمان جناب آقای دکتر L CAMPBELL !!!
کاش روی پاکت نامه نوشته بودم : ای نامه که میروی به سویش، از جانب ما ببوس رویش!!!!
التماس دعا
دوست من ورودت به دوران انتظار و تشویش و دلهره را از صمیم قلب تبریک میگم . بجای 2 هفته ، 3هفته دیگه ایمیل بزن و از این متن استفاده کن(ارسال 122) که ایمیل معروف does not match the case برات نیاد و حال گیری نکنه .
موفق باشی
سلام
دوست عزیز نامه منو هم آقای campbell گرفت. بعد از 15 روز هم mail زدم و امروز جوابمو دادن که نامت رسیده و در جریانه... گفتم یه انرژی مثبت به شما بدم. خیالت راحت این آقای campbell نامه ناقص نمی گیره. من که ازش راضی بودم. خیلی کارش درسته
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من خودم نه DHL رو امتحان كردم و نه TNT ولي چند روز پيش يه بسته فرستادم و خواستم تجربه خودم رو با شما به اشتراك بزارم ‚ ولي از اونجائي هم كه حوصله تايپ كردن هم ندارم به طور خلاصه ميگم كه از سرويسهاي XPS و Skynet جهت ارسال مدارك استفاده نكنيد. چون ميخواستن از من 10 درصد بيشتر بگيرن كه من بهشون ندادم يعني پول بيشتر بهشون ندادم ولي بسته رو بهشون دادم .
مدارك من اول رفتن تهران و دو روز اونجا بي دليل موندن بعد رفتن دوبي و يه روز اونجا موندن بعد رفتن سوريه؟؟؟؟؟من نميدونم اگه قراره كه مدارك من بعد از يه هفته برسن به مقصد پس چرا نوشتن پست سريع؟؟
رشته 6 امتيازي--->ارسال مدارك تشكيل پروند كبك براي سوريه : 2010/8---> دريافت فايل نامبر كبك از دمشق: 2010/10--->
دعوت به مصاحبه : 2011/12---> مصاحبه :2012/02 --->
دريافت فايل نامبر فدرال : 2012/03
مدیکال : ---
پاس ریکوئست: ---
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من امروز مدارکمو پست کردم اما چون نامهای نداشتم طبعا برچسبی هم نداشتم آدرسو پرینت کردم که بچسبونم رو پاکت اما خود DHL همه را تایپ کرد رو فرم مخصوص و اصلا این پرینت شده منو استفاده نکرد اشکالی نداره؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
میشه متن نامه ای که 2 هفته بعد از رسیدن فرمها باید به کی سی سی بزنیم رو بگذارید مطفا
[/quote]
اگر به پست 158 همین صفحه ( 6 تا پست بالاتر )که آقای ravian برای من داده بودند سر بزنید جواب سئوالتان را پیدا می کنید!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خوب به سلامتی فرمهای ما در عرض ۳ روز رسید دست آقای sutton جون،خدا کنه زودتر جواب ما رو بدند ببینیم این شماره ما چند است،اصلا قبول هستیم یا الکی سر خوشیم;(
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نامه من هم امروز به دست آقا یا خانم کمبل رسید . ولی بدون کیس نامبر ؟
حالا به نظر تون من باید 2 هفته صبر کنم بعد ایمیل بزنم یا چون شرایطمون متفاوته زودتر ایمیل بزنم تا تکلیفم روشن بشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: ???
تاریخ دریافت نامه قبولی:دريافت نشد ولي به كي سي سي ميل زدم گفت فرم هارو تكميل و بفرست.
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:07/08/2010-16/05/89
تاریخ دریافت فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: عكس60000ريال+پست600000 ريال T.N.T
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من نامه هارو امروز با TNT فرستادم. اما با وجود اينکه ميدونستم امکان نداره امروز وارد سيستم ترکينگ بشه رفتم روي سايت TNT و شماره رهگيري رو زدم و با کمال تعجب ديدم که بسته من رسيده به آلباني! اونم در تاريخ 14 مي! و يه شخصي به نام maui اونو گرفته و رسيد رو امضا کرده!!!!
کسي ميدونه جريان چيه؟ آخه اين شماره ها تکراري هم داره؟ يعني شماره رهگيري من با کس ديگه اي اشتباه شده؟اصلا درک نمي کنم. کسي تا به حال به اين موضوع برخورد کرده؟
ممنون
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 23:20)alirezagh نوشته: (2010-08-08 ساعت 15:36)farshad_sh نوشته: سلام. من نامه هارو امروز با TNT فرستادم. اما با وجود اينکه ميدونستم امکان نداره امروز وارد سيستم ترکينگ بشه رفتم روي سايت TNT و شماره رهگيري رو زدم و با کمال تعجب ديدم که بسته من رسيده به آلباني! اونم در تاريخ 14 مي! و يه شخصي به نام maui اونو گرفته و رسيد رو امضا کرده!!!!
کسي ميدونه جريان چيه؟ آخه اين شماره ها تکراري هم داره؟ يعني شماره رهگيري من با کس ديگه اي اشتباه شده؟اصلا درک نمي کنم. کسي تا به حال به اين موضوع برخورد کرده؟
ممنون
دوست عزیز این موضوع طبیعیه، من ساعت 2:30 بعد از ظهر بسته خودم رو با DHL ارسال کردم ساعت 11:00 شب همان روز امارات بود
بعلاوه در صفحه رهگیری ساعت تحویل بسته توسط خود شما به پست هم وجود داره که از روی ساعت اون می تونید مطمئن شوید که کد رهگیری خود شماست.
خوب بسته شما بعد از فرستادن حدود 9 ساعت بعد رسيده به امارات. خوب اين طبيعيه اما بسته من وقتي ساعت 10 صبح پست کردم و ساعت 2 بعد از ظهر چک کردم زده بود که رسيده به مقصد! اونم مقصد آلباني نه آمريکا! اونم 14 مي يعني 3 ماه پيش!!!!!!
اين به نظر طبيعي نمياد درسته؟
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر