موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هنوز صاحب فرزند نشدیم ولی اگر شدیم تا قبل مصاحبه اشکالی نداره ؟واز وقتی رفتیم به امریکا بعداز دریافت گرین کارت بیمه میشویم ؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
نه مشکلی ندارد من هم ۲ سال پیش همین وضیعت را داشتم یعنی در فرم های اولیه که فرستادم نام دخترم نبود والی ۱ ماه قبل از مصاحبه از سفارت پرسیدم و گفتند که ترجمه شناسنامه و مدارک پزشکی ( واکسن ) را با خودتون روز مصاحبه بیارین و روز مصاحبه بدون هیچ مشکلی پذیرفتند و الان هم که در امریکا هستیم خودشان کلی سرویس برای بچه ها دارند مثل بیمه ، اصلان نگران نباش ، همین دیار کافران را بچسب که بهشته
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه مزایای بچه دار شدن تو آمریکا نسبت به ایران چیه ؟ البته به غیر از داشتن شناسنامه و پاسپورت آمریکایی؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید
میتونید بیشتر منو راهنمایی کنید؟
من برنده 2011 هستم و هنوز بچه ای نداریم .... با توجه به اینکه من بی تجربه هستم در بچه داری نمیدونم اگه ایران بچه دار بشم که مادر و خوانوادم پیشم هستند و کمکم میکنن بهتره یا اینکه مزایای بچه دار شدن تو آمریکا به این موضوع می چربه ؟
در ضمن می دونید هزینه های زایمان تو آمریکا و بیمه و .... چجوریه ؟ خیلی بیشتر از ایرانه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سوال مشابهی دارم: اگه خانومم زمان مصاحبه حامله باشه برای واکسن و عکسبردای که خطرناکه باید چکار کنیم؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچکس جواب ما رو نمی ده ؟
همه رفتن آمریکا کسی نیست؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پس چرا کسی جواب منو نداد؟
اگه خانومم زمان مصاحبه حامله باشه برای واکسن و عکسبردای که خطرناکه باید چکار کنیم؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ خانومی در سه ماه اول بارداری نباید واکسن سرخجه بزنه. در درجه اول (برای سلامتی اون زن) توصیه میشه که در شرایطی که اطمینان داره باردار نیست، واکسن رو بزنه. در درجه دوم (از جهت مسایل معاینات ویزا) بهتره که واکسن رو در شرایط فوق در ایران بزنه و تاییدش رو از طریق کارت واکسن بینالمللی ارائه کنه. بقیه واکسنهایی که ممکنه در معاینه بزنید از نظر حاملگی مشکل خاصی ندارن اما در حالت کلی توصیه میشه خانمها قبل از بارداری واکسن بزنن و در طول مدت بارداری این کار رو نکنن (حتی برای واکسنهای بیخطر).
عکسبرداری رو هم که محسن توضیح داد.