موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
2011-03-03 ساعت 13:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-03 ساعت 13:43 توسط pefa.)
بچه ها سلام.
چه خبر؟
کیس های ادواج به کجا رسید؟
هنوز هیچ کدومتون برای مصاحبه نرفته ؟
فرید خبری ازش نیست!
من بلاخره کیس نامبر گرفتم و تاریخ مصاحبه ام امروز بود که باید عقب بندازم و در جریانه.
باید در عرض یک ماه ازدواج کنم! فقط خدا بهمون رحم کنه با این برنامه ریزیمون.
جوهر سند اذواج خشک نشده باید ببرم سفارت و آقای افسر رو راضی کنم که ما از قدیم با هم بودیم.
خنده داره نه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-02 ساعت 22:48)ali.sh نوشته: (2011-03-02 ساعت 22:22)silia نوشته: (2011-03-02 ساعت 16:12)ali.sh نوشته: (2011-03-01 ساعت 21:50)silia نوشته: سلام دوستان عزیز
اگر منو یادتون باشه،من کسی بودم که باوجودی که برنده شده بودم ولی کیس نامبر بهم نرسیده بود.
من خیلی استرس داشتم چون قصد داشتم ازدواج کنم و حسابی گیج بودم.
امروز بالاخره بعد از کلی پیگیری کی سی سی کیس نامبرم را بهم اعلام کرد که حدود ***42 است. :-)
میخوام به کی سی سی ایمیل بزنم و اطلاع بدم که من قصد ازدواج دارم.
من توی نمونه مکاتبه رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه.
1سوال دیگه:
کسی تا حالا بوده که بعد از قبولی ازدواج کنه و رد شده باشد؟
تو رو خدا بگین که امیدوار باشم یا نا امید شم؟
سلام دوست عزیز.
من بعد از کارنت شدن ازدواج کردم و مصاحبه ام هم انجام شد و الان به صف کلیر ها پیوستم و برای ازدواجم هم هیچ مشکلی پیش نیومد
ممنون از جوابتون
میشه بگین چه متنی رو براشون ایمیل کردین؟
من دنبال اون متن هستم.
توی مصاحبه در این مورد چی پرسید؟
و اگر فضولی نیست و مشکلی ندارین میشه بگین چند تا اسپانسر داشتین و با چه قدر مبلغ بانکی برای مصاحبه رفتین؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم 1 دانه دیگه
اینکه چرا به کلیر خوردین؟
میدونم که چندتا از این سوالام خارج از تاپیک است ولی این سوالا میتونه به من و خیلیای دیگه که میخوان ازدواج کنن کمک کنه.
از همه عذر میخوام
خواهش می کنم.هر کاری از دستم بر بیاد برای بچه ها انجام می دم.
راستش من برای ایمیل زدن یک متنی رو طبق شرایط خودم آماده کردم و براشون فرستادم.براشون نوشتم که من در تاریخ........ازدواج کردم و مدارکم رو براتون attach کردم(فرم 230 رو هم برای خودم و هم برای همسرم و شناسنامه ها و عقدنامه رو به همراه ترجمه هاشون) و ازشون خواستم که این اطلاعات رو به پروندم attach کنند. 2 هفته قبل از مصاحبه هم همه ی این مدارک رو براشون فرستادم. اگر برای نوشتن نامه کمک می خواین،بهم بگید .کمکتون می کنم.
توی مصاحبه هیچ چیزی در مورد ازدواج ازم نپرسید.
اسپانسر نداشتیم و با دو تا نامه ی تمکن مالی که هر کدوم حدود 40 میلیون بود رفته بودیم(یعنی 80 میلیون) ولی بعدش فهمیدم که 40 میلیون هم برای 2 نفر کافی بود چون موقع مصاحبه آفیسر فقط یکی از برگه های تمکن رو نگاه کرد.
من و همسرم،هر دو کار می کردیم و فکر می کنیم به این علت کلیر خوردیم
بازم اگر کمکی از دستم بر می یاد در خدمتم
واقعا ازتون ممنونم که وقت گذاشتین و سوالای منو جواب دادین.
امیدوارم هرچه زودتر جواب کلیرتون بیاد و ویزاتونو بگیرین.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم حالا حالاها بايد صبر کنيم تا جواب بگيريم!!!
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بزرگترين اشتباه ادم اينه كه بره زن بگيره اون هم توي اين مملكت كه هر روز تورم بيشتر ميشه و اگر ارث و ميراث به ادم نرسه يا يك پول زيادي باباي ادم نده هيچ كسي به داد ادم نميرسه حتي نزديك ترين اقوام
اون وقت هست كه مفهمي چه غلطي كردي و رفتي رن گرفتي ولي ديگه چه فايده كار از كار گذشته و تو مو ندي و كلي گرفتاري و .......
من كلا تو صيه مي كنم به تمام بچه هاي مهاجر سرا كه اصلا توي اين شرايط گرين كارت اصلا به فكر زن گرفتن نيفتند اول برن آمريكا ببينن شرايط چه جوري هست چند سالي هم اونجا عشق و حال بكنن بعد اگر نظرشون هنوز زن گرفتن باشه اون موقع برن زن بگيرن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا، منم خواستم که تجربه خودمو در اختیارتون بزارم. من موقع ثبت نام اولیه مجرد بودم و متقاعباً گزینه مجرد را زده بودم. بعد از آن که توسط سایت فهمیدم برنده شدم (چون نامه اول را دریافت نکردم)، تصمیم گرفتم ازدواج کنم و سریعاً عقد کردم و فرمهامو شهریورماه به همراه تاریخ عقد براشون فرستادم. و باز در ادامه باید بگم که تقریباً 15 روز پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم و هردو (من و همسرم) یه ضرب ویزا گرفتیم و خدا رو شکر به مشکل نخوردیم. فقط ازم سوال کرد که چند وقته که همدیگرو می شناسین و کجا آشنا شدینو همین. من در سفرنامم در قسمت (مصاحبه در ابوظبی) کاملتر نوشتمو می تونید بخونید. گفتم این موضوعو بهتون بگم شاید خیال بعضی ها راحتتر شه. بازم تشکر می کنم از دوستانی که اطلاعاتشونو در اختیار بقیه قرار می دن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-25 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-25 ساعت 22:20 توسط mohsen mirzaei.)
خبر خوش برای دوستان متاهل گلم
من که بعد از قبولی و ارسال فرم های اولیه ازدواج کرده بودم و تو نامه دوم هم اسم خانومم نبود، هفته گذشته مصاحبه داشتم و بدون هیچ مشکلی ویزا گرفتم.
اصلا آفیسر هیچ گیری به این قضیه نداد! باورتون میشه که تنها سوالی که در این زمینه پرسید این بود که چند وقته ازدواج کردین؟!!!!!!
خلاصه اینکه نگران هیچ چی نباشین، توکلتون به خدا.
فقط چون اسم خانومم تو نامه دوم نبود، نگهبان سفارت و اون خانومی که مدارکو تحویل میگیره به این قضیه گیر دادن که با نشان دادن ایمیل سفارت (مبنی بر الزامی بودن حضور خانومم در مصاحبه) اون مشکل هم حل شد.
به امید موفقیت همه دوستان