موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
توجه به سوالات زیادی که در رابطه با زمان رسیدگی به پرونده شکایت از فرمان اجرائی سوم رئیس جمهور ترامپ در دیوان عالی آمریکا مطرح می شود توجه شما را به توضیحی در این رابطه جلب می کنیم:
جلسه رسیدگی به این پرونده در تاریخ ۲۵ اپریل ۲۰۱۸ (چهارشنبه آینده) برگزار خواهد شد. در این جلسه قضات دیوان عالی آمریکا دفاعیات و استدلال های شفاهی طرفین پرونده را استماع کرده و به طرح پرسش های خود می پردازند اما رائی در پایان این جلسه صادر نخواهد شد. پس از برگزاری این جلسه قضات دیوان وارد شور خواهند شد و یکی از قضات مامور نگارش متن رای خواهد شد. نسخه اولیه حکمی که قاضی منتخب می نویسد به رویت ۸ قاضی دیگر خواهد رسید و آن ها نیز نظر موافق یا مخالف خود در رابطه با متن ارائه شده را به صورت مکتوب ارسال می کنند. در نهایت حکم دیوان بر اساس تعداد نظرات موافق و مخالف ۹ قاضی این دیوان تعیین و منتشر خواهد شد. پیش بینی می شود این روند تا حدود ماه ژوئن طول بکشد بنابراین تکلیف پرونده Travel Ban نهایتا در حدود ماه ژوئن ۲۰۱۸ روشن خواهد شد
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه کسی در کیس های خانوادگی بعد از تراول بن تونسته ویزا رو بگیره و یا حتی ریجکت شده اینجا اعلان کنه جهت راهنمایی همه دوستانی که نوبت ارسال مدارکشون رسیده بتونن تصمیم درست بگیرن که مدارک رو فعلا نفرستن و یا بفرستن امیدوارم این مسائل خیلی زود حل بشه و همه دوستان بعد از این همه سال که صبر کردن بتونن به آرزوشون برسن
یا حق
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلاممم کسی میتونه منو راهنمایی کنه
کیس من F2B هست و priority date هم ۲ آگوست ۲۰۱۱
تو ویزا بولتن ماه julyوضعیت کیس من رو زده 08JAN12 ولی هنوز برای من هیچ ایمیل یا نامه ای نیومده
من منتظر بمونم یا ایمیل بزنم بهشون؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2018-07-01 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-07-01 ساعت 02:46 توسط zohre61.)
[/quote]
خواهر من ١٩ جون مصاحبه داشت و بهش گفتن كه به خاطر قانون ترامپ فعلأ به كسي ويزا نميدن كلي هم معذرت خواهي كردن !!! خواهرم ميگه اون روز حدود ٢٠ نفر ايراني بودن از خانم ٨٠ ساله تا دختر ١٤ ساله اي كه حتي مادرش ايراني امريكايي بوده و پدرش ايراني خودشم متولده آلمان بوده ولي بهش ويزا ندادن به كيساي نامزدي و دانشجويي هم ندادن كلأ به هيچ كسي ويزا ندادن !!!
[/quote]
یعنی ویزا ندادن یا بک گراند چک خورد ؟ خواهر شما چه کتگوری بوده ؟ تحصیلات ؟ کارشون ؟ مجرد یا متاهل ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
حتي به كيس هاي ازدواج كه تقريبا دو سال منتظر بودن هم ويزا نميدن ؟!! هيچ نوع ويزايي !!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . ببخشيد اي پي يعني چي ؟ و ويوور يعني چي ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه پیج تویتر راه انداختن تعدادی از ایرانیا در مورد مخالفت با قانونِ بن که خیلی داره خوب کار میکنه و میخواد این فاجعه رو به گوشِ همه برسونه. کلا هر چی رسانهای بشه بهش ترتیب اثر میدن تو آمریکا.
لطفا شما هم این صفحه تویتر رو فالو کنین و سعی کنین صدامونو بیشتر بشنون، مطمئن باشین این تنها راهی که داریم و جواب هم میده.
داستان های خودتون رو توییت کنید، حتی اگر فارسی باشه هم خوبه فقط هشتگ لازم داره که از هشتگهای خودمون استفاده کنید. پست های همدیگر رو ریتوییت کنید. هشتگ فراموش نشه.
https://twitter.com/Undofamilyban
هشتك اصلي پيج :
#Undo_Family_Ban
و كلا ليست هشتك ها:
#Stop_Family_Ban
#TravelBan
#BannedFamilies
#Let_Families_In
F2A
California Service Center
PD: Feb 9, 2016
NVC documents: Sep. 12, 2017
CC: Jan. 10, 2018
Visa Center: Montreal, Canada
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، ایا کسی بوده یا کسی رو میشناسید که از طریق ویزای همسری waiver گرفته باشه؟ ظاهرا خیلی به ندرت این اتفاق افتاده ...