موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
قرار بود تابستان تهران و شیراز کنسرت برگزار کنند. حیف شد که نشد. کنسرت همایون شجریان در تهران خیلی عالی بود که من دیر متوجه شدم و از دست دادم. امیدوارم هر کس بره بهش خوش بگذره.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
هنر ایرانی جان این لینکی که دادید برای دانلود برای من سنگین هست!
فقط میخواهم بدونم در مورد همسر دومی شان هم صحبتی میکنند!
اگر بلی، که دانلودش کنم!
اگر نه، نمی ارزد!
ممنون دوست گرامی!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان واقعا شما که ادعای روشنفکری میکنی و توی خیلی زمینه ها هم این رو ثابت کردی ازت بعیده که اینقدر به مسائل خصوصیه آدمها کار داشته باشی......حالا شما اینهمه کارهای خوب و سازنده و قشنگی که استاد شجریان انجام دادند گذاشتید و به این مسئله گیر دادید؟
به غیر از مسائل هنری واستاد بودن به معنای واقعی ایشون به نظرت کارهای اخیرش در دنیا و حمایت از مردم اینقدر کم اهمیته که فقط ذره بین رو گذاشتی روی همسر دوم؟
من با وجود اینکه از هنرمندان کاسه لیسی که در مملکتمون وجود دارند و هر کدومشون هم چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند دل خونی دارم ولی باز به خودم اجازه نمیدم که در مورد زندگی خصوصیشون صحبت کنم...........دیگه استاد که با این کارهای یک سال اخیرشون فکر کنم حق بزرگی نه تنها به جامعه ی هنرمندان بلکه به گردن همه ی مردم ایران داشته باشند .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
یه بنده خدایی داشته سخنرانی می کرده یه خانمی ازش می پرسه اگه بچه روی فرش خرابکاری کنه چیکار کنیم؟ آقاهه میگه باید اون تیکه از فرش رو ببرید ، شب میره خونه می بینه فرش خونش یه تیکش نیست . میگه زن چرا این اینجوریه؟؟ خانمش میگه حاجی خودت امروز گفتی باید ببرید، آقاهه میگه من برای خودمون نگفتم برای مردم گفتم!!!!
جریان این آقا محمدم همینه اگه کسی از زندگی خصوصیش کنکاش کنه خیلی بد آدمیه ولی خودش میتونه سرک بکشه توی زندگیه مردم
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
با نهایت احترام به همه ی دوستان عزیز
واقعاً نمیدونم که درواری ذهن محمد عزیز چه فکری وجود داشته که آن سوال شخصی را پرسیدند و شاید هم از سر شوخی بود و بس.
در اینجا جا دارد از صدرای عزیز خواهش کنم که لحن جمله ی آخر خود را بازبینی نمایند و صد البته که نظر شما هم محترم است.......... ولی نمیدانم چرا این چند وقته کمی شکننده شدم و از خوندن این گونه جمله های صریح کمی بدنم میلرزد..........بهرحال انتخاب با خودتان ..........پیروز باشید و بدرود
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-19 ساعت 10:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-19 ساعت 10:33 توسط honareirani.)
طبق معمول بحث های انحرافی شروع شد . . . !
صدرا خان هر کسی هر چیزی میگه شما سریع سیر داغ و پیاز داغش رو زیاد می کنی!
اون آقا یه چیزی گفت حالا! شما چرا ادامه میدید؟!
نیازی به پاسخ گفتن به این ارسال نیست!
لطفا دیگر ادامه ندهید!
با سپاس
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
هنر ایرانی رو تاحالا عصبانی ندیده بودیم..................منظورت به من هم بود دیگه؟
ببخشید ولی آخه یه بار گفته نشد داشت این موضوع تکرار میشد............اگه بخواهی پستم رو پاکش میکنم
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
آره بابا. این بحث ها چیه؟ سمینار تنظیم خانواده که نیست بدونیم خود طرف چیکاره است. کنسرته. از صداش خوشت میاد برو. نمیاد نرو. دیگه چیکار داری پیرژامه اش شبا چه رنگیه؟
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-19 ساعت 10:54)msnazi نوشته: آره بابا. این بحث ها چیه؟ سمینار تنظیم خانواده که نیست بدونیم خود طرف چیکاره است. کنسرته. از صداش خوشت میاد برو. نمیاد نرو. دیگه چیکار داری پیرژامه اش شبا چه رنگیه؟
البته با جمله ی اول موافقم ولی با اینکه کنسرته دیگه چی کار به باقی چیزهاش دارید کاملا مخالفم...........
به نظر من هنرمند باید مردمی باشه و هنرمند مردمی ارزش این رو داره که مردم ازش حمایت کنند ......مثلا اگه الان هدیه تهرانی یا محمد رضا شریفی نیا فیلمهاشون بره اسکار و برای من هم بلیط افتخاری بفرستند باز هم نمیرم...شماها رو نمیدونم .........