2010-05-21 ساعت 10:01 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-21 ساعت 10:04 توسط Ashkan78.)
ليلي خانوم...
اين جا يكي از اولين جاهايي هست كه برنده ها سراغش ميان و من فكر كردم شايد بد نباشه يه خلاصه همه كارها رو اينجا جلو چشمشون بگذارم تا بدونن در بخش هاي ديگه سايت بايد دنبال چه جيزايي باشند.
وانگهي من با مديرهاي مهاجر سرا اين حرف ها رو ندارم. اگه علي رغم توضيحات بالا هنوز فكر مي كني جاي او پست اينجا نيست، به جاي Forward كردن زيره به كرمان، راحت ويرايش كن پست رو و توضيحات رو حذف كن. بچه كه نيستم كه داد و بيداد كنم!
(2010-05-21 ساعت 09:50)laili نوشته: اشکان جان ممنون از توضیحاتت ولی فکر نمیکنی که این تاپیک جاش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکان جان درسته که برنده ها بیشتر به این تاپیک میان ولی من فکر میکنم برنده ها تا قبل از مصاحبه همه ی تاپیکها رو قورت میدنمسئله ی دیگه اینه که این تاپیک از اون تاپیکهائیه که عمر زیادی نداره و اطلاعاتی که توش قرار میگیره بعد از مدتی میرن زیر خروارها خاک ....مثل اکثر تاپیکها......
به نظر من این تاپیک فقط برای همین منظور باشه بهتره....
در ضمن این محبت تو رو میرسونه که به من اجازه ی ویرایش و حذف رو میدی ولی آخه من دلم نمیاد اطلاعات به این خوبی رو حذفشون کنم
ممنون میشم خودت منتقلش کنی............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
مرسی از شما دوست عزیز، با خوندن پست شما، کمی استرس ورم داشت!!
اما اینجا اینقدر خوب راهنمایی می کنید، که من با خوندن این اطلاعات اینجا، الان احساس می کنم دو سه بار گرین کارتو تا حالا گرفتم!
2010-05-21 ساعت 12:44 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-22 ساعت 17:21 توسط Ashkan78.)
چرا استرس؟؟
ملت از خداشونه جاي تو باشند. سعي كن جاي استرس با آرامش از فرصت استفاده كني.
(2010-05-21 ساعت 12:17)sarfarash نوشته: مرسی از شما دوست عزیز، با خوندن پست شما، کمی استرس ورم داشت!!
اما اینجا اینقدر خوب راهنمایی می کنید، که من با خوندن این اطلاعات اینجا، الان احساس می کنم دو سه بار گرین کارتو تا حالا گرفتم!
برای اینکه شک دوستان برطرف بشه که من قبول شدم اینم عکس نامه من !
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
طبق معمول من دير رسيدم. امروز از صبح فقط همين يه تاپيک رو خوندم. چقدر لذت بردم و احساسات به گور رفتهام زنده شد!
چقدر ابراز احساسات! چقدر دوستي! در عرض 2 روز 7 صفحه پر شده!!!
تبريک ميگم علي جان. واقعاً خوشحال شدم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
(2010-05-21 ساعت 13:08)Ali-J نوشته: برای اینکه شک دوستان برطرف بشه که من قبول شدم اینم عکس نامه من !
علی جان واسه این که کاملاً شکم برطرف بشه لطف کن اصل نامه رو برام بفرست مرسی بعداً آدرس رو با پیام خصوصی برات میفرستم راستی یادم رفت لطف کن پاکت آجریشم بفرست دستت درد نکنه
خوب علی جان مثل اینکه کم کم من هم دارم بهت شک می کنم!!! (منی که همیشه جدی هستم توی این جور مواقع باید خیلی مراقب باشم که نوشته هام واقعا بوی شوخی بده!)
و برای اینکه شک من هم برطرف بشه لطفا تا پایان ماه جون مدارک زیر رو به آدرسی که بهت میگم تی ان تی کن:
1- اصل نامه قبولی و ترجمه تایید شده توسط دادگستری و امور خارجه
2- اصل آجر به همراه اون بر چسب بارکد که البته باید مهر وزارت خارجه روش باشه!
3- دو قطعه عکس با مشخصاتی که وزارت لاتری اعلام کرده
4- مبلغ 775 دلار به صورت نقد! برای بررسی پرونده شما! به شماره حساب این جانب! و البته این مبلغ "نات ریفاندبل" هستش!
در ضمن توجه کنید به درخواست های بعد از جون پاسخ داده نمیشه!
اگر هم هیچکدوم از این موارد نبود، فقط مورد شماره 4 کفایت می کنه!
(2010-05-21 ساعت 13:08)Ali-J نوشته: برای اینکه شک دوستان برطرف بشه که من قبول شدم اینم عکس نامه من !
علي جان بازم بهت تبريك ميگم و ازت يه سوال دارم
اون قسمت وسط پاكت كه اندازه يه كادر بازه چه قسمتي از نامه از داخلش پيداست
يعني پاكت كه درش بسته هست و اون قسمت از كادر روي پاكت كه به شكل مستطيل است كدام قسمت نامه رو نشون ميده
كيس نامبر رو؟
اسم شخص رو؟
و يا چيز ديگه
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
علي جان بازم بهت تبريك ميگم و ازت يه سوال دارم
اون قسمت وسط پاكت كه اندازه يه كادر بازه چه قسمتي از نامه از داخلش پيداست
يعني پاكت كه درش بسته هست و اون قسمت از كادر روي پاكت كه به شكل مستطيل است كدام قسمت نامه رو نشون ميده
كيس نامبر رو؟
اسم شخص رو؟
و يا چيز ديگه
نام و نام خانوادگي به اضافه آدرس (منزل، محل کار يا هرجايي که توي ثبت نام اينترنتي نوشتيد)
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.