موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
این صفحات رو که خوندم هنوز گیجم .ما ماشین نو خریدیم قسطی.الان پول بیمشو ماهی 308 دلار میدیم چرااااااااا؟چون گواهینامه بین المللی داریم.یکی بگه من چیکار کنم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 04:25)ani_sheiton نوشته: این صفحات رو که خوندم هنوز گیجم .ما ماشین نو خریدیم قسطی.الان پول بیمشو ماهی 308 دلار میدیم چرااااااااا؟چون گواهینامه بین المللی داریم.یکی بگه من چیکار کنم
ببینید چه چیزهایی توی بیمه تون هست و بابتش چارج میشید. بیمه تون حتما حداکثری هست که به خاطر فایننس ماشینه اما به هر حال به نظر میاد دارید خیلی زیاد میپردازین. یک سرچ نسبت به هر ایالتی که هستین بکنین بد نست (در شرایط مشابه) یا از دیلرتون بخواین یک توضیحی بده.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گواهینامه رو دادم ترجمه مهره دادگستری هم نیازه و اینکه بین المللی هم کنم و سوابق بیمه ماشین رو ترجمه کنم اونم مهره دادگستری میخواد نیازه ممنون میشم راهنمایم کنید
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
کدوم شرکتهای بیمه ، سابقه رانندگی تو ایران رو قبول می کنند ؟
من ممبر AAA هستم ولی بیمه رو حدود ۲۱۰ دلار کوت می ده.
ممنون می شوم اگه ارزانترین بیمه رو معرفی کنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از farmers و گایکو هم استعلام کنید.
farmers مدارک تحصیلی من و همسرم رو قبول کرد. یک تخفیفی لحاظ کرد.
من برای دو تا ماشین 123 دلار میدم. فول کاور هستند ولی detail رو نمیدونم. فقط می دونم uninsured motor vehicle رو داره.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
اگر در مورد بيمه اتومبيل اطلاعات جديدي داريد به اشتراك بگذاريد
با تشكر
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
آيا سوابق بيمه خودرو در ايران رو قبول ميكنن براي تخفيف؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگر كسي خودرو نداشته باشه و بخواد ماشين كسي ديگرو سوار بشه ميتونه يك ماهه يا دو ماهه بيمه شخص ثالث بگيره.يا اگر راه ديگه اي ميدونيد راهنمايي كنيد