موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم یه سوال داشتم؟
هیچ پستي ديگه به صورت اکسپرس از ایران به آمریکا وجود نداره؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-22 ساعت 03:42)Donkey chance نوشته: (2011-07-21 ساعت 21:45)shiva_h نوشته: دوستای گلم یه سوال داشتم؟
هیچ پستي ديگه به صورت اکسپرس از ایران به آمریکا وجود نداره؟
من بعید می دانم که نباشه!
من پارسال اکسپرس با dhl فرستادم، امسال هم گویا پست TNT به "سفارت امریکا "در هیچ کشوری مرسوله پستی نمیفرسته، من مدارکم را با aramex به سفارت فرستادم، خیلی هم ارزون تر بود.
برای اطمینان بیشتر با نمایندگی هایشان صحبت کنید .
آرامکس : خ شهید بهایی پ 224 تلفن : 89720
دی اچ ال : خیابان وزرا، نبش خیابان 21، شماره 137 تلفن : 8408 8888
امورمشترکین تی ان تی در تهران : 82444
خیلی ممنون دوست عزیز برای اطلاعات کاملتون
من هم پارسال از ایران با dhl فرستادم...اما شنیدم امسال از ایران به آمریکا دیگه پست نمیفرسته
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سرکار خانم شیما
از اینکه بعد از سه روز جواب سلام این عضو را ندادید چه برسد به راهنمایی از شما کمال تشکر را دارم
ما ز مهاجر چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من توی فرم قسمت PETITIONER اسم خودم رو نوشتم بنظرتون مشکلی پیش می یاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند تا سوال و موضوع هست که امیدوارم بتونین پاسخ بدین
1.آیا همراهان برنده ی اصلی نیز باید یک کپی جداگانه از 4 صفحه ی فرم ds230 پر کننند؟ به زبان دیگه آیا هر فرد همراه نیاز به پر کردن کامل فرم 4 صفحه ای دارد؟
2. با توجه به این که من و همسرم ساکن انگلستان هستیم و فقط برای تعطیلات تابستانی ایرانیم و قصد داریم در لندن مصاحبه بشیم نظر شما درباره ی سوال 13 که ادرس فعلی را میپرسه چیست؟
3. اگر سوال 31a را نام همسرم را بنویسم برای 31bچه چیزی باید نوشت؟ توجه داشته باشید ما بچه نداریم و کسی قرار نیست بعدا در آمریکا به ما ملحق بشه بعدا. ایا پیشنهاد میدین 31b را N/Aبزنم؟
4. با توجه به اینکه ما از روی اینترنت برنده شدن خودمون را دیدیم و دسترسی به صندوق ناممون در انگلستان نداریم آیا میتونیم بارکد را از روی اینترنت کپی کنیم و بفرستیم؟ و حالا که ما اون برچسب خودچسب! آدرس بازگشت را نداریم میتونیم آدرس را پرینت کنیم بچسبونیم یا خیر؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منظور از اين كه ميگه به پيوست آدرس برچسب دارشده و ليبل بفرستيد يعني چي؟
در مورد اين مورد توضيح بديد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید می خواستم بدونم که تو فرم جای خالی برای تایپ موترد کمه. مثلا آدرس کامل جا نمیشه.
یا اسم مدرسه ها و غیره...
باید چی کار کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از برندگان لاتاری 2011 هستم، یه سوال در مورد پر کرذن فرم ها برام پیش آمده، من مجرد هستم،
آبا باید هر دو فرم DS122 و DS-230 را پر کنم؟
یا فقط DS122 کافیه؟