موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی جواب بده لطفا /
من لیسانس عمران دارم . برای فوق لیسانس میتون برای آلمان اقدام کنم ؟ من لیسانسمو آزاد نجف آباد گرفتم . معدلم 12:5 )))-: . قبولم میکنن ؟
هزینه دانشگاهها اونجا چطوره . کسی اطلاعاتی داره لطفا جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من مدرک کارشناسی ارشد فیزیک اتمی از دانشگاه آزاد تهران رادارم با معدل 15.80 ،می خواستم برای phd از آلمان اقدام کنم،آیا به من فاند میدهند؟وآیا شوهر و فرزند هشت ساله من هم می تونند با من بیان؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-04 ساعت 17:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-04 ساعت 18:00 توسط nazila h.)
من ترم اخر کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم ولی پیام نور اموزش محور یعنی پایان نامه ندارم ولی بجاش واحد میگذرونم .با این مدرک میشه واسه دکترا رفت.البته دارم روی یک مقاله کارمیکنم میشه اطلاعات بیشتری به من بدین
من ترم اخر کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم ولی پیام نور اموزش محور یعنی پایان نامه ندارم ولی بجاش واحد میگذرونم .با این مدرک میشه واسه دکترا رفت.البته دارم روی یک مقاله کارمیکنم میشه اطلاعات بیشتری به من بدین .البته دارم زبان المانی هم یادمیگیرم چون ظاهرا برای المان باید حتما المانی بلدباشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من می خواستم برای ادامه ی تحصیل به کشور آلمان برم
برای دوم دبیرستان
می خواستم در این مورد کمکم کنید
1) چطوری برم ؟
2) آیا شرکت هایی مثل آپولونیا کالج می توانند این شرایط رو به وجود آورند ؟
3) موسسه دیگری هست یا نه ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
منمی خوام سوم دبیرستان را رو توی آلمان بخونم اونجا یه دونه عمو هم دارم من چقدر باید هزینه (به تومان) خرج کنم و چه طوری هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من دوس دارم واسه ادامه تحصیل برم آلمان.اینجا دانشگاه سراسری،مهندسی مواد خوندم و معدلم نزدیک 16 هست.دنبال یه دانشگاه خوب واسه MA تو رشته های advanded materials,bio خوردگی یا جوش هستم.می خوام دانشگاه شهریه نداشته باشه تا هزینه تحصیل بیاد پایین.زبان انگلیسیم خیلی خوبه(adv) ولی آلمانی بلد نیستم.
یه سوال دیگه هم هست اینکه آیا م.سسه ای هست که با هزینه مناسب زبان آلمانی یاد بگیرم و از اون طریق بتونم ویزارو تمدیدکنم و بمونم.ممنون می شم راهنمایی کنین.