موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من میخوام برای یکی از کشورهای ایتالیا،اتریش،اسپانیا اقامت تحصیلی بگیرم.رشته دوره لیسانسم طراحی فرش بود و کارشناسی ارشد پژوهش هنردارم.برای مقطع دکتری میخوام تاریخ هنر بخونم.معدل دوره لیسانسم 17 و فوق لیسانسم 18 هستش.2-3 تا مقاله علمی پژوهشی دارم.و متاهل هم هستم.میخوام بدونم کدوم کشور راحت تر میشه اقامت گرفت؟هزینه ها درکدوم کشور کمتره؟و امکان گرفتن بورس مالی در کدوم کشور هست؟و اینکه در صورت نگرفتن بورس ، در کدوم این کشورها میشه کار راحت تر پیدا کرد؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اسپانيا امسال تقريبا به 99 درصد ايرانيا ويزا نداده به بهانه هاي مختلف. اين از اسپانيا
اتريش تو هنر كشور خوبيه . اما اينكه بورس كنن رو خبر ندارم.ايتاليا هم امسال زير قول هاش زده در مورد بورس دانشجو ها كه سال هاي قبل ميداد و فعلا داره اين دست اون دست مي كنه
بين اين 3تا كشور به نظر من اتريش بهتره.اما بايد اينم در نظر بگيرين كه احيانا الماني بايد بلد باشين
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برای دریافت اقامت اتریش نیاز به 400 ساعت زبان المانی و مبلغ 7000 یورو توی یک حساب به نام خودت داشته باشی
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
تو اين تاپيک 2 تا سئوال در مورد پزشکي عمومي و دندانپزشکي پرسيده شده ولي جوابي در موردش داده نشده.
از دوستان اگر کسي ميدونه ممنون ميشم جواب بده.
شاد باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان دانشجوی مدرسه ایتالیایی ترم دو هستم و لیسانس آموزش زبان انگلیسی هم دارم ولی میخوام برای ارشد باستان شناسی بخونم میدونم که پلی تکنیک میلان فوریه پذیرش داره اما آیا میدونید دیگه کجا پذیرش فوریه داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر قصد پزشکی دارید بیخیال ایتالیا بشوید چون در این زمینه خیلی قوی نیست برید به کشوری دیگر که در زمینه پزشکی خوش نام باشد
ایتالیا مهد نقاشی و مجسمه سازی و معماری و باستان شناسی و حقوق است اما نه حقوقی که فکر کنید در ایران کاربرد دارد از نظر هزینه های زندگی بستگی به شهر و سلیقه شما دارد در ابتدا که نمیتوانید خانه مناسبی پیدا کنید اما کلاً متغیر است من کسانی را شنیدم در رم ماهی 120 یورو خانه اجاره کردند و دوستی دیگر در میلان 300یورو اما به تور متوسط روبه پایین میشود با ماهی 500-700 یورو زندگی دانشجویی داشت البته نه از نوع بخور و نمیر, زندگی دانشجویی معمولی که با یکی دو نفر هم خونه بشی
در مورد بورس , برخی دانشگاه ها بورس میدهند و برخی خیر , بستگی به دانشگاه دارد مثلاً پلی تکیک میلان که بسیار محبوب است در بین ایرانی ها به سختی پذیرش میدهد خالی از لطف نیست که بدانید گاهی پذیرش میدهید ولی در هنگام ثبت نام در ایتالیا دانشگاه شما را قبول نیمکند مثل پلی تکنیک میلان که امسال برخی دانشجویان را ثبت نام نکرد.بورس لیسانس معمولاً زیر 25سال است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایتالیا فقط واسه هنر و معماری خوبه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد تئاتر بهترین دانشگاه های ایتالیا کدوم ها هستن که خرج کمتری داشته باشن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-25 ساعت 22:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-25 ساعت 22:53 توسط mahtaa.)
سلام من دانشجوی معماری سال آخر هستم می خوام واسه ارشد واسه ایتالیا اقدام کنم از طریق مدرس ایتالیایی اقدام کنم یا از طریق زبان انگلیسی کدوم راهو پیشنهاد میکنین چون تا آخر امسال میتونم مدرک آیلتس بگیرم.چون فقط واسه فوق لیسانسم میخوام ایتالیا بمونم