موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
ساعت کاری ادارات از 8صبح تا 5 بعد از ظهره.
مغازه های کوچک 7 شب می بندند.
فروشگاههای زنجیره ای 9یا 9:30شب .بعضی مثل والمارت هم 11 -11:30شب می بندند.
کارمندها در سال 1هفته بیشتر مرخصی ندارند.اگر بیشتر مرخصی بگیرند بدون حقوق است.
بانکها بعضی تا 5-5:30 کار می کنند بعضی تا 6-6:30 و البته ساعت کاری شعبه هایشان هم متفاوت است.
اینها برای لس انجلس بود .چون شهر با شهر هم گاهی فرق می کند.
کل تعطیلی رسمی ادارات در سال اگر اشتباه نکنم 6روز است .بقیۀ تعطیلیها فقط شامل حال جاهای خاصی مثل مدارس است.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پس با این اوضاع چطور می شه رفت شفر مثلا بیایم ایران
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
17 مارس روز برگزاری جشن روحانی پشتیبان ایرلندی ها، کشیش پاتریک (461-386)، در تقویم عبادی کاتولیک ها و یک تعطیلی رسمی در جمهوری ایرلند، ایالت اولسیتر در ایرلند جنوبی، و انگلیس، و دو ایالت کانادا است. ولی بطور غیررسمی در سرتاسر دنیا توسط مردم اقوام و نژادهای مختلف جشن گرفته می شود.
اولین جشن ثبت شده روز سنت پاتریک در آمریکای مستعمره در سال 1737 در شهر بوستون برگزار شد، و اولین جشن روز سنت پاتریک در نیویورک در سال 1756 در "کراون و تیستل تاورن" برگزار شد.
اولین برگزار کنندگان این جشن در آمریکا آدم های پولداری بودند. ولی پس از استقلال آمریکا از انگلیس، کاتولیک های ایرلندی از تمام طبقات اجتماعی با آرزوی دستیابی به آزادی دین به سمت ایالات متحده کشیده شدند، و جشن های روز سنت پاتریک ظاهر ساده تر و طبقه متوسط تری پیدا کردند.(برگرفته از وبلاگ آمریکای من)
نماد اصلی این روز شبدر سبز رنگه و مردم در این روز از لباسهای سبز و ظروف سبز استفاده میکنند.حتی بچه ها هم با لباس سبز به مدرسه میروند و شیرینی های طرح شبدر رو در فروشگاهها میتونید ببینید.یه سری عکس هم من گذاشته بودم که رودخانه ی شیکاگو رو توی این روز سبز کرده بودند .
یکی از مناسبتهای جالبی که من اینجا دیدم Rainbow day بود که هر بچه ای توی هر کلاسی باشه باید لباسهای رنگ هم بپوشند مثلا کلاس اول همه زرد کلاس دوم همه بنفش کلاس سوم همه آبی تا آخر که همه ی رنگهای رنگین کمون کامل بشن.
من چند وقت پیش که داشتم دخترم رو میبردم مدرسه دیدم همه بچه ها موهاشون رو رنگی کرده بودند و یا با روبانهای رنگی اونها رو به طرز عجیب و غریبی بسته بودند و میرفتند مدرسه که بعد فهمیدیم اون روز روزه Crazy hair day بوده . که به نظرم خیلی جالب اومد.
دروغ اول آپریل و کریسمس هم که دیگه معلومه.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
Halloween day :
یکی از جشن های آمریکاست که در تاریخ 31 اکتبر برگزار میشود و مردم لباس های ترسنکا و عجیب غریب می پوشند و توی خیابان ها میایند و جشن میگیرند و همدگیرو میترسونند!
از نمادهای هالووین یک کدوتنبل توخالی است که برای آن دهان و چشم به صورتی ترسناک درآورده شده و با روشن کردن شمع در درون کدوتنبل به آن جلوهای ترسناک داده میشود.
تاریخچه:
جشن هالووین که از دوهزار سال قبل تاکنون در چنین روزی میان غربیان برگزار میشود، بیان کننده اعتقاد پیشینیان آنان به جهان آخرت است. آخرین روز ماه اکتبر (نهم آبان ماه) زمان برگزاری یکی از جشنهای مذهبی در کشورهای اروپایی و آمریکایی است که به نام هالووین (Halloween) یعنی روز همه مقدسین معروف است. بنیانگذاران این جشن قوم سلتی بودند که سالها پیش از میلاد مسیح در ایرلند و شمال فرانسه زندگی میکردند. به روایت این قوم آغاز سال میلادی اول نوامبر است و با این اعتقاد آخرین شب سال یعنی سی و یکم اکتبر را زمان یادآوری از ارواح درگذشتگان قرار دادند و به این ترتیب جشنی برپا میکردند، همگی دور هم جمع میشدند، آتش میافروختند، قربانی میکردند و هر کس هر غذایی داشت با دیگران قسمت میکرد و همگی بر سر یک سفره مینشستند چراکه بر این باور بودند که در این شب راه میان دو جهان باز میشود و ارواح درگذشتگانشان نیز در این جمع حاضر میشوند و ارتزاق میکنند؛ پس کسانی که با سخاوت بیشتری در این جشن شرکت میکردند مورد شفاعت درگذشتگان نزد خداوند قرار گرفته و تا پایان آن سال از گزند بدیها و بلاها در امان میماندند.
بچه ها در این روز با یک سبد یا هر چیز دیگری به در خانه ها میروند و میگویند : Trick or treat? که treat به معنای رفتار خوب است trick هم حیله و مکر اون کس که بچه ها به در خونش رفتن باید به بچه ها شکلات و شیرینی بدهد که میشود treat اگر ندهد = trick و اگر ندهد اون بچه ه ا هی اذیتش میکنند و معتقدن اونایی که نمیدن شبش ارواح میان و اذیتشون میکنند!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد ماشین زباله اشتباه کردید.
اینجا مثل ایران نیست که هر روز زباله ها رو جمع کنند همه زباله هاشون رو توی دو عدد سطل در دار بزرگ سبز رنگ جمع میکنند. (همه ی سطلها باید یک شکل و یک رنگ باشه ولی سایز اونها فقط در دو اندازه ی کوچک تر و بزرگتره که اون بستگی به تعداد خانواده ها و میزان زباله سازی اونها داره).یکی از اونها برای زباله های تر و دیگری برای زباله های قابل بازیافت.این سطلها معمولا داخل گاراژ یا کسانی که حیاط دارند داخل حیاط البته دور از دید گذاشته میشن و هفته ای یک باز ماشینهای حمل زباله برای بردن اونها میان و همه باید سطلهاشون رو کنار خیابون جوری که پیاده رو رو مسدود نکنه بذارن تا این ماشینها بتونند سطلها رو خالی کنند و از نیروی انسانی برای این کار استفاده نمی شه و فقط توسط ماشین این سطلها تخلیه میشن.نیروی انسانی اون فقط راننده ی ماشینه.و این برای منطقه ی ما روزهای جمعه حدود ساعت یک بعد از ظهره و من جائی رو ندیدم که ساعت 6 صبح این کار رو بکنند. واقعا ربطش به تاپیک چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.