موضوعها: 1
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
اگر در زمینه ادامه تحصیل یا معادل سازی مدرک داروسازی در آمریکا شرایط لازم برای کار داروسازی و هم چنین درآمد این رشته در امریکا سوالی دارید همسرم می تونه کمکتون کنه.
شماره کیس:2010AS00007xxx
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2010-06-15 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-15 ساعت 10:15 توسط nicole.gemini.)
(2010-06-10 ساعت 11:22)N0!$!eRv@mp!eR نوشته: میخواستم بدونم درآمد یک Pharmacy Technician چقدره؟ در ماه؟ لطفا به تومان بگید
pharmacy technician یا دستیار داروساز در داروخانه بسته به سابقه کارش از ساعتی 10دلار تا 15 دلار میگیره. ( نمیدونم الان دلار چند تومانه!!!) . کارش هم تحویل و پذیرش نسخه، جواب دادن تلفن، چک کردن وضعیت بیمه افراد، استعلام از شرکت بیمه و... است.
البته یک عنوان شغلی دیگه هم داریم بنام: pharmacy aid که این دومی از نظر رده شغلی پائین تر از اولی است و خوب دستمزدش هم پائین تره.
برای کار در هر دوی این رشته ها باید کالج بروید.( اینجا برای هر رشته ایی باید کالج رفت) . دوره اولی یعنی pharmacy technician حدودا -6-8 ماه است. بازار کار خوبی داره، جزو 30 رشته رو به گسترش در آینده است. از شهریه اش هم اطلاعی ندارم.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 1
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-02 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-02 ساعت 19:53 توسط MajidShirzadeh.)
روژین عزیز
اگر یک pharmacist بخواد در امریکا کار بکنه اول باید امتحان معادل سازی مدرک که همون امتحانFPGEE هست رو بگذرونه.لازمه اش هم اینه که پروانه داروسازی اصل دانشنامه و ریز نمراتش رو به علاوه نتایج قبولی در آزمون TOEFL ibt برایECE بفرسته بعد از اینکه صلاحیت شما تائید شد شما برای یکی از دو تاریخ امتحان ثبت نام می کنید ( در سال 2 بار برگزار میشه) بعد از اینکه قبول شدید بسته به ایالتی که می خواید در اونجا فعالیت کنید یک امتحان دیگه هم میگذرونید که مربوط به قوانین و مقررات حرفه داروسازی هست (MJPE) علاوه بر این شما بایستی 1500 ساعت دوره internship در داروخانه یا بیمارستان در امریکا بگذرونید بعد از گذروندن همه این مراحل با موفقیت! شما می توانید به عنوان یک فارماسیست در امریکا فعالیت کنید. حالا اینکه سابقه کار شما صنعت هست میتونه شما رو هدایت بکنه به اینکه راحت تر در صنعت مشغول به کار بشید. امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید. بازم اگه سوالی داشتید در حد توانم در خدمتتون هستم.
راستی sahar21 عزیز
تا جایی که من میدونم پروانه موقت ارزش ترجمه ندارد یعنی شما نمی توانید از دارالترجمه بخواهید که یک ترجمه رسمی از این مدرک به شما ارائه کند. اگر شما راه حلی برای این مشکل سراغ دارید ما رو هم خواهشآ در جریان بگذارید.
شماره کیس:2010AS00007xxx
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من پگاه هستم. همسر مجید. روژین جان فکر می کنم تو پست بالا کامل توضیح دادیم. اگه جاییش مبهمه بگین تا توضیح بدم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
peghah jan
mamnon az pasokhet. hamsare man doreye 5-6 sale az daneshgahe tehran hast. rastesh in site ha ro darim, aya manabe iran hast ya bayad usa tahiye kard? dar zemn cheghad tool mikeshe ta exam pass beshe maemoolan?
mamnoon
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ba salam be doostan
ayad dar beine shoma ya ashnaha kasi hast ke parastar ya mamaee bashe. be information dar in bare niaz daram .
mamnoon