موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ.اﻧﺪﺭ اﺣﻮاﻻﺕ ﻣﺎﺳﺎﭼﻮﺳﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻢ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﻱ 20 ﺩﺭﺟﻪ ﺯﻳﺮ ﺻﻔﺮ ﺗﻮﻱ 7 ﻣﺎﻩ ﺳﺎﻝ ﻣﺸﻜﻞ ﻧﺪاﺭﻩ ﺧﻮﺑﻪ و ﺩﺭ ﻣﺠﻤﻮﻉ 4 ﻣﺎﻩ ﻫﻮا ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺤﻤﻞ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﺎ اﻭﻧﺎﻳﻲ ﻧﺎﺯﻙ ﻧﺎﺭﻧﺠﻲ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ اﻣﺎ ﺗﺤﻤﻞ اﻳﻦ ﺳﺮﻣﺎ ﻛﺎﺭ ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﮕﺮ ﺩﺭاﻣﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺎﺩﻱ اﻳﻨﺠﺎ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ اﻭﻥ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻲ.ﺑﻪ اﺣﺘﻤﺎﻝ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﺗﺎ اﻭاﺧﺮ ﻣﺎﻩ june ﻣﺎ ﺭاﻫﻲ ﺩاﻻﺱ ﻫﺴﺘﻴﻢ.ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ اﻳﻨﺠﺎ ﻛﺎﺭﻡ ﺧﻮﺑﻪ ﺩﺭاﻣﺪ ﺑﺪﻱ ﻧﺪاﺭﻡ و ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻫﻢ ﻛﺎﺭ ﺑﺪﻱ ﻧﺪاﺭﻩ و ﺩاﻧﺸﺠﻮ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻫﻴﻢ ﺑﺮﻳﻢ و ﺷﺮﻭﻉ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ. اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺑﻌﺪﻱ اﺯ ﺣﺪﻭﺩ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻝ اﻳﻨﺠﺎ ﻣﺮﻳﺾ ﺷﺪﻳﻢ ﻭﺩﻳﮕﻪ ﻗﺒﻮﻝ اﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﺳﺨﺖ ﺷﺪﻩ.ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﮕﻢ ﺑﺮاﻱ ﺩاﻧﺸﺠﻮﻫﺎ و اﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﻴﺰﻳﻨﺲ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ن ﺧﻮﺑﻪ اﻣﺎ اﮔﻪ ﺗﻮﻱ اﻳﻦ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﻧﻴﺴﺘﻴﻦ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ ﻋﻤﺮ ﺑﺎ اﺭﺯﺷﺘﻮﻧﻮ ﺗﻮﻱ ﻣﺎﺳﺎﭼﻮﺳﺖ ﻫﺪﺭ ﻧﺪﻳﻦ.ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ اﮔﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻨﻔﻲ ﺑﻮﺩ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ اﻳﻦ ﺑﻮﺩ اﻣﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﻋﻘﺎﻳﺪ ﻣﺨﺘﻠﻒ و ﺷﺮاﻳﻄ ﻣﺨﺘﻠﻔﻲ ﺩاﺭﻥ.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، ایا کسی در بوستون زندگی میکنه ما رو یه کم راهنمایی کنه ؟؟ ما میخوایم بیایم اونجا ولی اشنا یا دوستی نداریم که ازش کمک بگیریم.. ممنون میشم کمک کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوست خوبم خیلی عالی بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اینجا نیست ؟ نیست؟ آها نیست :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر سوالی دارید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز. من بهتون ایمیل دادم ولی جواب ندادین به کمکتون نیاز دارم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من ایمیل یا پیغام خصوصی از شما دریافت نکردم. سوالتون را اینجا مطرح کنید که دوستان دیگر هم راهنمایی تون کنن.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های ماساچوست....
من دانشگاه پذیرش گرفتم در Boston و راستش اجاره خونه حسابی بالاست، حتی نسبت به ناحیه DC که الان زندگی میکنم. حالا هوا رو لباس میپوشی ولی اجاره خونه مشکل اصلیه. دوستان اگر توصیه ای دارن ممنون میشم بگن. دانشگاه (Northeastern) وسط شهره و من با اتوبوس و مترو رفت آمد میکنم.