موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هنوز شانس برنده شدن هست؟؟
اگه کسی تو سایت برنده شده اعلام بشه ولی نامه دستش نرسه تکلیفش چیه؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-21 ساعت 09:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 09:49 توسط mohajerusa2011.)
دوستان عزیز با توجه به نزدیک شدن به 1 جولای گفتم شاید بد نباشه این مطلب را بگم
سایت ایالات متحده در هنگام چک کردن قبولی به شما اعلام میکنه که از مرورگرهای اینترنت مانند Internet Explorer و Mozilla حتما استفاده کنید و مرورگرهایی همچون Safari و Google Chrome مورد تایید نمی باشد
پس فقط از Internet Explorer و Mozilla استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد
متن داخل سایت
We are currently experiencing intermittent problems with all versions of the Safari and Google Chrome browsers.
Suggested browsers are Internet Explorer and Firefox
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
نحوه صحیح وارد کردن نام و بقیه فیلد ها رو در سایت می گین
اگه یه مثال بزنین که دیگه عالی می شه
ممنون
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
ددوستان لاتاری شانسیه و هر کسی باید امید داشته باشه که برنده باشه - اما ادمها همیشه همه تخم مرغ هاشوت رو تو یه سبد نمی زارند - پس به را های دیگه مهاجرت هم فکر کنید - تا اگر هم قبول نشدید بتونین را هتون رو با سرعت بیشتر ادامه بدین و این باعث نشه که اخرش یکم دلخور باشین ..............
به امید موفقیت همه بچه های ایران
با سلام ،من سؤالی دارم که برندگان ساله قبل دقیقا منظورم ۲۰۱۰ میباشد،میتونن جواب بدن،لطفا به من بگین که آیا کسانی که نامه گرفتند بد از ۱ ژولای هم تونستند با وارد کردن اطلاعات خواسته شده در سایت لاتاری متوجه بشند که قبول شده اند ،و آیا کسانی وجود داشتند که با وجود قبولی و دریافت نامهشان ،از طریقه وب سایت نتوانستند قبولی خود را چک کنند، منظور من از این سوالها این است که دقت چک کردن اونلاین چقدر است ؟ آیا میتوان روی آن حساب کرد؟
Thank u, that was so helpful
ولی یکی از دوستان من که برنده ۲۰۱۰ است , تا الان هم که سایتو چک میکنه ،میگه برنده نشدی .خواهش من از برندگان ۲۰۱۱ اینه که اگه این مورد برای اونها هم پیش اومد لطفا به K.C.C ایمیل بزنند،اگه احتمال خطا زیاد باشه حتما اصلاحش میکنند .با تشکر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که لاتاریشون اجابت شده!
لطفا 10 تیر سریعا به ما گیم اورها اطلاع بدین که چک کردن تو سایت درسته و کار میده یا نه مثل پارسال اوایلش سر کاریه..
تنک یو!
چيزي به اسم شانس وجود نداره