موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
من از طربق یکی از اعضا سایت که با هم در مصاحبه بودیم در ترکیه با این سایت آشنا شدم البته ایشان خیلی وقت دیگه نیست
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
موضوعها: 0
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
يكي دو سال پيش براي من يك ميلي اومد از طرف اين شركتهايي كه ثبت نام لاتاري ميكردند . كنجكاوي باعث شد بيشتر تو نت بگردم تا ببينم اين شركت ها قابل اعتماد هستند يا نه . بعد به مهاجرسرا برخوردم ! در عرض كمتر از 10 دقيقه مطالعه تو مطالب مهاجرسرا ، به اين نتيجه رسيدم كه اين نامه اي كه اومده مهم نيست و ثبت نام لاتاري هم رايگان است و هر كسي ميتونه انجام بده.
از اون روز به بعد من موندم و مهاجر سرا !!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-01 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-02 ساعت 00:02 توسط faranak pejmon.)
[/size][/font]از طریق یکی از اعضا به اسم مرجان که از دوستم
از طریق یکی از اعضا که از دوستانمه
[/size][/font]از طریق یکی از اعضا به اسم مرجان که از دوستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از طریق گشت و گذار توی اینترنت . باورکنید دقیق یادم نیست...آها یادمه این عبارت رو توی گوگل جستجو کردم : آموزش مجانی ثبت نام در لاتاری گرین کارت (وقتی از40 سالگی گذشتی کم کم حس میکنی دیگه از شور و شوق جوونی در وجودت اثری نیست ...)
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
منم از طریق سرچ واژه ویزای توریستی آمریکا، توی گوگل این سایت خوبو پیدا کردم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
اوایل 2009 بود فکر کنم از طریق سرچ تو گوگل با کلمه "مهاجرت به کانادا "
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از اينكه فهميدم قبول شدم و شرايط رو تو سايت اصلي dvlottery..... ميخوندم ، فكر ميكردم هم ديپلم ميخواد هم سابقه كار . به كلمه or دقت نميكردم . همش نگران بودم ، تا با يكي از دوستام كه اونم پارسال برنده شده بود و اول تير بليط رفتن داشت ، در مورد اين مسئله صحبت ميكردم كه ايشون گفتن ، اطلاعات كامل تو چنين سايتي هست . قبل از اين قضيه تو اينترنت سرچ كرده بودم و اين سايت رو هم ديده بودم ولي با عرض شرمندگي از مديران ، اولش خيلي جدي نگرفتم . ولي از اون به بعد شب و روز اينجام .
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-23 ساعت 10:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-23 ساعت 10:56 توسط usa lover.)
من هم از طریق وبلاگ خاطرات لاتاری گرین کارت اینجا رو پیدا کردم حدود 2-3 سال پیش بود و اونموقع بود که تازه فهمیدم که واقعا ممکن کسی هم برنده بشه تا امسال که خودمون هم جز برنده ها هستیم ممنون از سعید عزیز که با اینکه دیگه نمی نویسه ولی خیلی مطالب مفیدی داشت
(2011-09-15 ساعت 21:56)golesang نوشته: من چند وقت قبل از قبولی شوهرم در لاتاری تو سایت نی نی سایت دیدم که دوستان مقیم آمریکا به یه نفر که قصد مهاجرت به آمریکارو داشت این سایت رو معرفی کرده بودن من هم یه سر کوچیک به این سایت زدم و بعد قبول شدن همسرم بلافاصله تو همون نی نی سایت رفتم و اسم اینجا رو دوباره پیدا کردم چون اسم اینجا رو یادم رفته بود ولی یادم بود که سایت خوبی در مورد مهاجرت به آمریکا بود و بعدش اومدم و بلافاصله اینجا عضو شدم و اینجارو هم به شوهرم معرفی کردم حالا دیگه نمیشه با جرثقیل هم شوهرمو از پای مهاجرسرا جمع کرد فکر کنم تمام مطالب مهاجرسرا رو حفظ باشه حتی از محل کارش هم دائم داره مهاجرسرا رو میخونه به هرحال از مهاجرسرا ممنونیم
عزیزم از راهنمایی هات توی نی نی سایت استفاده کردم ولی نمی دونستم کیس شما هم لاتاری بوده
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تازه فهمیده بودم که لاتاری گرین کارت قبول شدهام. و میخواستم که فرم ها را پر کنم. یه سرچی با گوگل کردم و به مهاجرسارا رسیدم، بعدش هم که تا الآن همش اینجا در مهاجر سرا میگردم
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بابا دیگه مهاجرسرا رو همه میشناسن. بروبیایی داره واسه خودش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی