موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند وقته با یه مشکل مواجهه شدم.مدرک بنده کارشناسی نا پیوسته از یه دانشگاه غیرانتفاعیه
و کاردانیم از یه دانشگاه دولتی با سهمیه مناطق.زمانیکه برای دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم
از من یه تعهد گرفته شد که 4سال در مناطق محروم خدمت کنم.حالا میخوام بدونم این مسئله
تا چه حد میتونه مشکل ساز باشه.این مسئله خیلی مهمه.خیلی متشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همونطور که گفتید برای تحصیل در مقظع لیسانس باید زبان همون کشور رو بلد باشیم.من میخوام برای مقطع لیسانس در دانشگاه آزاد بروکسلUniversite libre de bruxelles اقدام کنم. زبان فرانسه هم در حدB1 بلد هستم.
میخواستم بپرسم به نظرتون برای ترم زمستون میتونم از دانشگاه پذیرش بگیرم؟
من دارم برای خوندن زبان ویزای توریستی سه ماهه میگیرم که هم اونجا زبانم رو بهتر بکنم هم اینکه تو این مدت حضوری کارای دانشگاه رو برای پذیرش پیگیری بکنم.
به نظرتون امکان داره بتونم پذیرش دانشگاه رو بگیرم و برای ترم زمستون یعنی بعد ژانویه با نامه پذیرشی از دانشگاه ویزام رو تمدید بکنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.سال 3 مهندسی صنایع سراسری میخونم.میشه برا فوق از بلزیک پذیرش گرفت؟رشته صنایع داره؟چه شرایطی لازمه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ویزای اقامت 6 ماهه برای فرصت مطالعاتی برای کشور بلژیک اقدام کردم و با اینکه مدارکم کامل بوده ویزام رد شده. آیا کسی مورد مشابهی داشته؟ آیا اگر در خواست تجدید نظر بدم مؤثر هست؟ ممنون