موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من می خوام از ایران چنتا کیف بفرستم امریکا حدودا50 تا راحش چیه دوستان کیفهای دستی زنانه
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 14:43 توسط saeedshafiee.)
ارسال لوازم شخصی
به هنگام سفر هوایی به آمریکا بیش از چند چمدان نمیتوان وسیله دیگری با خود به همراه برد و این برای کسی که قصد اقامت دائم دارد چندان خوشایند نیست. آیا از دوستان کسی تجربه ارسال بار لوازم شخصی از طریق هواپیما یا حمل ترکیبی ( زمینی - دریایی ) را دراد یا نه؟
ارسال لوازم شخصی
به هنگام سفر هوایی به آمریکا بیش از چند چمدان نمیتوان وسیله دیگری را با خود به همراه برد و این برای کسی که قصد اقامت دائم دارد چندان خوشایند نیست. آیا از دوستان کسی تجربه ارسال بار (لوازم شخصی) از طریق هواپیما یا حمل ترکیبی ( زمینی - دریایی ) را دارد ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
شرايط من يك كم فرق ميكنه. من ساكن امارات هستم. سه سالي هست كه اينجا هستم و تمام وسايل زندگيم نو و سالم و مرغوب است.
امسال لاتاري برنده شديم و انشالله تا چند ماه آينده به آمريكا ميريم.
الان دو تا سوال دارم.
١- يكي از دوستان گفت كه در آمريكا خانه ها به صورت فرنيش ( مبله) اجاره داده ميشه و نيازي به وسايل خونه نيست.
٢- وسايل برقي ما با ولتاژ برق آمريكا مغايرت داره و عملاً قابل استفاده نيست.
با توجه به اين دو اصل و با توجه به اينكه فروش اجناس در امارات اصلاً مقرون به صرفه نيست ، و اينكه من در ايران هم خانه دارم و ميتونم وسايلم را به ايران بفرستم ، خيلي ممنون ميشم اگر هر كسي هر راهنمايي كه ميتونه به من بكنه كه هم به صرفه باشه و هم زندگي ام را چوب حراج نزنم و البته اصلاً دلم نميخواد كلي هزينه كنم و اثاثيه ام را ايران بفرستم تا خاك بخوره و دوباره مجبور به خريد لوازم زندگي در امريكا بشوم. ( حداقل تا چند ماه اول كه وضعيت كار و درآمدمان تثبيت بشود.
اكثر اعضاي خانم در اين پيج احساس من را در مورد لوازم زندگي ميفهمند.
ممنون ميشوم اگر هر يك از دوستان راهي كه بتواند به من كمك كند پيشنهاد بدهد
با سپاس فراوان
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 00:33 توسط saba.m.)
سلام دوست عزیز
در امریکا خونه های فرنیش هم هستن ولی اکثر خونه ها گاز و یخچال و مکروفر و ماشین لباسشویی و خشک کن رو دارن برق اونجا هم 110v هست پس بردن لوازم برقی اشتباه وابستگی افرادبه وسایلشون و سبک زندگی و تفکراتشون متفاوته ولی پیشنهاد میکنم وسایلی رو که بردنشون براتون یه صرفه و اسون تره و بهشون خیلی علاقه دارین و دوستان توصیه کردن بیارین رو ببرین وسایلی که ارزش جا به جایی به ایران رو دارن بفرستین و بقیه رو بفروشین به هر حال مهاجرت زندگی رو دستخوش یه سری چیزا میکنه
می تونید از تاپیک چه چیزهایی می توانیم با خود ببریم هم کمک بگیرین یا به سایتهایی که دوستان معرفی گردن برین و یه براوردی از تنوع و قیمت وسایل خونه داشته باشین تا بهتر بتونین تصمیم بگیرین
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه از ایران به امریا چه طوری میشه یکی دو چمدان شامل صنایع دستی فرستاد؟
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
شركت هواپیمایی تركیش ایرلاینز پرواز کارگو در مسیر تهران استانبول راه اندازی میکند
این مسیر از چهارشنبه این هفته وبه تعداد یک پرواز در هفته راه اندازی میشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخوام یه گردنبند بدل از جنس تیتانیوم و که روش یه سنگ یاقوت داره رو برای کسی تو آمریکا پست کنم ... با پست معمولی میتونم راحت انجامش بدم ؟ ... چون واسه هدیه میخوام بدمش نمیخوام گمرک و اینجور چیزا مشکل ایجاد کنه ..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ببخشید تاپیک کانادا زیاد فعل نیست چون قانونها عملا یکسان ومشترکه اینجا میپرسم.
میخام ده کیلووسایل شخصی به دوستم تورنتو فریت کنم از تهران. چه راهی پیشنهاد میدهید.
یکماهه دیگر البته آمریکا خواهم بود و میتوانم باخودم انجا ببرم پست کنم آیا اینکار مطمئن تر و ارزانتره؟
ضمنا مقداری هم دلارکانادا باید براش بفرستم میشه لطفابفرمائید کارمزد حواله این چنینی تو بانکهای آمریکا چندهست. ممنون
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
می شه لطفا از محدودیت ها و موانع فریت کردن بگین دوستانی که اطلاع دارن؟؟؟ حتما باید بلیط به مقصد داشت؟ یا خیر می شه همینجوری هم ارسال کرد؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.