موضوعها: 0
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2019-04-27 ساعت 17:04)AMIN.ON نوشته: (2019-04-27 ساعت 12:08)melon نوشته: (2019-04-26 ساعت 02:31)Sh_dadvar نوشته: سلام دوستان.
من دو سال و چند ماه پیش با شخصی که گرین کارت آمریکا داشت ازدواج کردم، بیست و هشتم ماه مارچ سال ۲۰۱۹ کیس من اپروو شد و توی نامه ای که برای همسرم فرستادن نوشته بود که مدارک رو فرستادن nvc و اگر تا سی روز جوابی نگرفتید بهشون ایمیل بزنید. تا الان حدود شصت روز گذشته اما جوابی نیومده. اما وکیل بهمون گفت ایمیل نزنید چون اختلال پیش میاد و در ازاش بیشتر صبر کنید. تاریخ priority date من مال 14march 2017 هست. اما دانش چک کردم در bulletin رو ندارم و سر در نمیارم.
اینجا کسی هست که بدونم این مدت زمان اوکیه یا زیاده؟ و یا بتونه بهم بگه تاریخ priority ام الان کارنت شده یا نه؟
ضمنا ما هنوز برگه اسپانسر و تکس ها و سایر چیزها رو به nvc ارسال نکردیم. یعنی وکیل گفت اجازه بدید اول اونها بهتون نامه ارسال کنند بعد شما اینها رو بیارید تا من براشون بفرستم.
منتظر پاسخ دوستانی که تجربه و اطلاعات دارند هستم. خیلی ممنون
دوست عزیز امیدوارم کارتون زودتر درست بشه انتظار 60 روزه خیلی غیرطبیعی نیست مخصوصا برای شما که وکیل دارید و قطعا پیگیر کار شما هستند . ویزا بولتن دانش خاصی نمیخواد مخصوصا برای شما که با اصطلاحات آشنا هستید توی صفحه اول ویزا بولتن که میرید دو تا جدول میبینید جدول اول مربوط به شما نیست مربوط به کسانی میشه که پرونده اشون تکمیل و منتظر وقت سفارت هستند جدول دوم B مربوط به شما است ردیفF2A را نگاه کنید یک تاریخی را زده ببینید با تاریخ شما چقدر فاصله داره یک زمانی حدودی میشه که NVC به شما نامه میزنه که مدارک اسپانسری و تکمیلی را براشون بفرستید
موفق باشید
خسته نباشید - میشه لینک این قسمتی که میگید دو تا جدول داره رو بدید . ممنونم
https://travel.state.gov/content/travel/...letin.html
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2019-04-28 ساعت 00:00)Sh_dadvar نوشته: (2019-04-27 ساعت 12:08)melon نوشته: (2019-04-26 ساعت 02:31)Sh_dadvar نوشته: سلام دوستان.
من دو سال و چند ماه پیش با شخصی که گرین کارت آمریکا داشت ازدواج کردم، بیست و هشتم ماه مارچ سال ۲۰۱۹ کیس من اپروو شد و توی نامه ای که برای همسرم فرستادن نوشته بود که مدارک رو فرستادن nvc و اگر تا سی روز جوابی نگرفتید بهشون ایمیل بزنید. تا الان حدود شصت روز گذشته اما جوابی نیومده. اما وکیل بهمون گفت ایمیل نزنید چون اختلال پیش میاد و در ازاش بیشتر صبر کنید. تاریخ priority date من مال 14march 2017 هست. اما دانش چک کردم در bulletin رو ندارم و سر در نمیارم.
اینجا کسی هست که بدونم این مدت زمان اوکیه یا زیاده؟ و یا بتونه بهم بگه تاریخ priority ام الان کارنت شده یا نه؟
ضمنا ما هنوز برگه اسپانسر و تکس ها و سایر چیزها رو به nvc ارسال نکردیم. یعنی وکیل گفت اجازه بدید اول اونها بهتون نامه ارسال کنند بعد شما اینها رو بیارید تا من براشون بفرستم.
منتظر پاسخ دوستانی که تجربه و اطلاعات دارند هستم. خیلی ممنون
دوست عزیز امیدوارم کارتون زودتر درست بشه انتظار 60 روزه خیلی غیرطبیعی نیست مخصوصا برای شما که وکیل دارید و قطعا پیگیر کار شما هستند . ویزا بولتن دانش خاصی نمیخواد مخصوصا برای شما که با اصطلاحات آشنا هستید توی صفحه اول ویزا بولتن که میرید دو تا جدول میبینید جدول اول مربوط به شما نیست مربوط به کسانی میشه که پرونده اشون تکمیل و منتظر وقت سفارت هستند جدول دوم B مربوط به شما است ردیفF2A را نگاه کنید یک تاریخی را زده ببینید با تاریخ شما چقدر فاصله داره یک زمانی حدودی میشه که NVC به شما نامه میزنه که مدارک اسپانسری و تکمیلی را براشون بفرستید
موفق باشید
سلام دوست عزیزم ممنونم از پاسخ شما. میتونم از حضورتون سوال کنم آیا شما موفق به گرفتن ویزا شدید یا خیر؟ و به چه سفارتی مراجعه فرمودید و سوالاتی که افسر کنسولگری ازتون کرد چی بود؟ بسیار ممنون
خیر متاسفانه من هنوز بعد از نزدیک به یکسال موفق به دریافت ویزا نشدم آفیسر سوال خاصی از شما نمی پرسه و اصلا مصاحبه پیچیده ای نیست چون در حال حاضر ویزا نمیدن خیلی هم سوال و جوابتون نمیکنن مگر اینکه چیزی به نظرشون شک برانگیز باشه مهم نیست شما چه سفارتی میرید الان روال تمام سفارت ها به یک صورت می باشد .
F2A
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2019-04-28 ساعت 11:33)Sh_dadvar نوشته: (2019-04-28 ساعت 10:58)melon نوشته: (2019-04-28 ساعت 00:00)Sh_dadvar نوشته: سلام دوست عزیزم ممنونم از پاسخ شما. میتونم از حضورتون سوال کنم آیا شما موفق به گرفتن ویزا شدید یا خیر؟ و به چه سفارتی مراجعه فرمودید و سوالاتی که افسر کنسولگری ازتون کرد چی بود؟ بسیار ممنون
خیر متاسفانه من هنوز بعد از نزدیک به یکسال موفق به دریافت ویزا نشدم آفیسر سوال خاصی از شما نمی پرسه و اصلا مصاحبه پیچیده ای نیست چون در حال حاضر ویزا نمیدن خیلی هم سوال و جوابتون نمیکنن مگر اینکه چیزی به نظرشون شک برانگیز باشه مهم نیست شما چه سفارتی میرید الان روال تمام سفارت ها به یک صورت می باشد .
خیلی عجیب به نظر میاد دوست خوبم.
من توی شش ماه اخیر، پنج مورد کیس ازدواجی با گرین کارت دیدم که توانستند ویزا بگیرند. یک موردش هم همین هفته پیش پرواز کرد و رفت.
و عجیبتر موردی بود که یک پسر دانشجو بدون گرین کارت و هیچ کارت دیگری، فقط با ویزای پنج ساله دانشجویی، برای مادرش دعوتنامه فرستاد و مادرش برای ژانویه امسال ویزای یک ماهه گرفت و رفت!
چقدر عالی و خوب که شما کسانی را میشناسید که ویزا گرفتن از طریق ازدواج چون من با بچه هایی که هم زمان من مصاحبه رفتن در ارتباط هستم موفق به گرفتن ویزا نشدن .
F2A
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
دوستان کسی میفهمه که علت اینکه فورمه ۲۶۰ رو برای کسی ریفایند میکنند و میگن اپدیت کن چیه.در صورتی که از مصاحبه ۱۰ ماه میگذره.و این اپدیت دوباره ۲۶۰ میتونه خبر خوب باشه واسه پروسه ادمینستریشن .؟
اگر بخواد خبری بشه بعد پر کردن فورمه ۲۶۰ چقدر طول میکشه خبر تازه بشه.
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
موضوعها: 1
رتبه:
2
8 تشکر در 5 ارسال
(2019-10-24 ساعت 00:11)omid man نوشته: سلام
دوستان کسی میفهمه که علت اینکه فورمه ۲۶۰ رو برای کسی ریفایند میکنند و میگن اپدیت کن چیه.در صورتی که از مصاحبه ۱۰ ماه میگذره.و این اپدیت دوباره ۲۶۰ میتونه خبر خوب باشه واسه پروسه ادمینستریشن .؟
سلام اميد جان
معمولا پيش نيومده بود به كسي قبل از 1 سال از پر كردم فرم 260 بگن مجدد فرم رو سابميت كن
اما حالا كه ب شما گفتن احتمالا خبر خوبي برات در پيش باشه
اما با اينكه بعدش چقدر طول مي كشه خبر خوب بشنوي معلوم نيست
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2019-10-24 ساعت 00:11)omid man نوشته: سلام
سلام
من فکر میکنم این یعنی اینکه شما به زودی ویزا میگیرین. تبریک
و بعد از پر کردن مجدد ۲۶۰ خیلی زود خبر میدن بهتون که مرحله بعدی چیه
کیس: 2017AS28xx
تاریخ مشاهده نتیجه: اکتبر
تاریخ ارسال فرم: اکتبر
محل مصاحبه: ابو ظبی
تاریخ ارسال مجدد: اواخر ژانویه
دريافت نامه دوم: 28 مارچ
زمان مصاحبه: 9 می
تعداد: ۱ نفر معمار
ويزاى يكضرب
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
من به تازگی وارد انجمن شدم.
دوستان اگر لینک مراحل دریافت ویزای ازدواج با کسی که شهروند امریکا هست را دارید برای من ارسال کنید.
یسوال دیگه داشتم... چند ماه بعد از تاریخ عقد، برای دریافت ویزا میشه درخواست داد که شبهه برانگیز نباشه برای افیسر؟
ممنونم
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان
من به تازگی ازدواج کردم و گرین کارت دارم و میخوام برای همسر اقدام کنم
لطف می کنید مدارک لازم بگید و از کجا باید شروع کنم
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال