موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-17 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-17 ساعت 12:23 توسط rahbar.)
شهرزادخانم شما کدوم کنسولگری توریستی گرفتی؟من که متاسفاه دبی رجکت شدم البته 80درصدافراد رجکت میشدن افتضاح بود.
همزمان با توریستی برای کاری هم میشه اپلای کرد؟
کیسی سراغ داری جاب آفر بده؟ مثلا کانادا جاب آفر میدن ولی نرخاش بالاست؟ممنون میشم راهنمائی کنی. آیا شرکتی که باشما همکاری کرد برای سایرافراد همکاری میکند؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر به شما گفتند که تا 3 هفته پیش 15000 تا وجود داشته مطمئن باشید اشتباه به شما گفتند چون اداره مهاجرت در سال جدید و در20 ژانویه اعلام کرد که تنها 2200 ویزا H1 باقی مانده و یک هفته بعد اعلام کرد که این ویزا تمام شد به هر حال این 2200 ویزا هم باقی مانده سال قبل بود که شانس اوردید و به موقع اقدام کردید برای شما ارزوی موفقیت دارم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اگر اشتباه تایپی دارم. من مدارکم کامل بود، ۴ تا شینگن بیزینس کلاس،مولتی، معتبر، مدارک کاری، شرکتی کامل، همون آفیسر جوون آمریکایی باج ۳ بود، جز گردش حساب که بهش نشون دادم، و اینکه مجردی و من گفتم نامزدم ایران، بعدش هم پرسید سفر چند ماهه پیشت کدوم کشورهای اروپا بودی، چه پوزیشن داری توی شرکت،هیچی از من نخواست، فقط گفت با اینکه مدارک شما کامل هست ولی ایم سؤ ساری شما جوان + مجردی ... . به همین سادگی، من هم شوکه شده بودم همیشه راحت ویزا میگرفتم دیگه نتونستم کلامی به زبان بیارم البته هیچ آثاری هم نداشت چیزی میگفتم، اصلا فکرش هم نمیکردم رجکت شم، حتا تا دقایق آخر مطمئن بودم اوکی هست. اینم بگم روزی که مصاحبه داشتم تقریبا هیچ دختر یا پسر ب۲ نگرفت از این آفیسر، حتا پدر مادر هایی که قبلا رفته & به موقع برگشت بودن از این آفیسر رجکتی میگرفتن. راستش من تا ۲ هفته بعدش همچنان توی شوک بودم. بعد از مصاحبه یک احساسی به آدم دست میده که انگار از قبل تصمیم گرفته شده بهت ویزا بدن یا نه، انگار مصاحبه همش فرمالیته هست.
راستی میخوام آوریل که اتریش میرم اونجا اپلای کنم، نظر شما چیست، فقط ۳ ماه گذشته، به نظر شما زود نیست؟ میدونید کدوم کنسول بهتره؟ امیدی هست؟
در مورد جاب آفر هم من تنها بر اساس راهنمائی مشاوران کانادا گفتم، برای آمریکا که مشاور فعال توی ایران نداریم. تصور کردم شاید اون شرکت که برای شما اقدام کرد از شما وجهی بابت اینکار گرفته یا ماهانه از حقوق شما کم میکند یا پایه حقوق شما را کمتر از نرمال زدن؟ به نظر شوما از توی ایران چطور میتونم جاب آفر بگیرم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. نظر شما برای سهمیه امسال چیست... میشه آخرای آپریل یا اول ماه می اپلای بشه یا دیره؟
میخام آپریل مجدد برای توریستی اپلای کنم اگرنشد کاری...
اگر به کارفرما( که رابطه دوستانه است) بگیم فقط برای ورود بخاک هست براش دردسر بعدی نداره.. پون آنها میسوری هستند ولی لندینگ من قراره کالیفرنیا باشه.... نمیخام براش شر بشه...
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-04-03 ساعت 16:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-03 ساعت 16:32 توسط Sahar-Germany.)
سلام دوستان، برای ما ایرانیها ویزای H-1 بهتره یا J-1؟ اگه میشه برتریها و معایب هر کدوم رو به صورت مقایسه بگید؟ آیا ویزای H-1 هم مثل J-1 برای ایرانیها single entryهست؟ آیا ویزای H-1هم مشکل two years home residency داره؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که از راه کاری رفتند لطفا راهنمایی کنند چطور میشه شرکت ها رو پیدا کرد و چند درصد احتمال داره بخوان من لیسانس برق دارم میشه کمک کنید
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آقای جهانشاهلو - با سلام
دوستان من سالها قبل با افرهای فرمال و شرکتهای فامیل رفتند(که بعدا بدجور هم چوبش را خوردند) ولی الان بشدت کنترل میشه که شرکت صوری نباشه فعالیت جاری داشته باشه مالیات بده ...بیمه کنه...خلاصه نسبت به قبل سخت شده..ولی بنظرم بهترین کیس ویزای آمریکاست. من فقط راههای زیر بنظرم میرسد. اگر شما هم راه جدیدی پیدا کردی اطلاع بدین.
اینجا شهرزاد خانم نکته جالبی گفت که متقاضیان در یک دیتابیس تخصص خود را بذارن اگر دوستان ساکن در آمریکا آپشنی پیدا کردن خبربدن که خیلی عالی میشه. بهرحال تخصص شما که بازار کار خوبی دارد. بنظرم این راه ها را امتحان کنید هرچند خیلی وقت گیر و پردردسر است:
1- شرکتهای کاریابی ایالت خاص یا کل آمریکا Employment Agencies H1B in US را گوگل کنید. تماس بگیرید.
2- وکلا درآمریکا قانونا مجاز به معرفی اسپانسر نیستند ولی بعضا با هزینه حدود 2000دلار(برای کسانی که وقت ندارن بنظرم بد نیست)کمک میکنند.
3- دوستان بهترین سورس معرفی شما به اسپانسرها هستند حتما باآنها مطرح کنید.البته خودتان را برای جواب منفی شنیدن(غالبا) آماده کنید خیلی دلخور نشوید.کم کم برای شما عادی میشه!!
4- این سایت بنظرم عالیه.تمام کیسهای سال گذشته را دیتابیس کرده حتما چک کنیدhttp://www.myvisajobs.com/003-09-SO.htm سعی کنید با واحد منابع انسانی شرکتهائی که پارسال اسپانسر برقیا شدن تماس بگیرید...رزومه بفرستید. چون اکثرا شرکتهای بزرگی هستند که همه ساله پرسنل متخصص خارجی میارند.
5- تهران هم کسانی ادعا میکنندمیتوانند کمک کنندکل پکیج را10تومان میگرفتند.حتی در اصفهان شخصی5میلیون نرخ داد.البته شخصا اصلا به اعتبار-تحصیلات و توانمندی آنها شک داشتم (آگهی همشهری و سایتها)
موفق باشید