2010-08-06 ساعت 03:00
هفففففففف بازم نه...
میگم راه دیگه ای غیر از این راه لعنتی وجود نداره؟
میگم راه دیگه ای غیر از این راه لعنتی وجود نداره؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سایت چک اینترنتی لاتاری ۲۰۱۱ باز شد...
|
2010-08-06 ساعت 03:00
هفففففففف بازم نه...
میگم راه دیگه ای غیر از این راه لعنتی وجود نداره؟ تشکر کنندگان: msar
من که اصلا این آتاریو یادم رفته بود!:تازه الان(17 مرداد) چک کردم ما هم مثل اکثریت با اون جمله نکبتی رو به رو شدیم، برای دومین بار.... دلمون رو خوش میکنیم به همون قضیه THIRD LOCKY و این حرفا
نقل قولی از دکتر شریعتی: خداوندا ... آرامشی عطا فرما تا بپزیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم ....شهامتی تا تغییر دهم آنچه را که میتوانم .... و دانشی که تفاوت آن دو را بدانم . پبروز باشیم.
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک..
من2010 انتخاب نشدم و وقتی فهمیدم باید واکسن بزنم ، 2011 رو شرکت نکردم ولی وقتی مهاجر سرا رو خوندم فهمیدم که درد نداره اون واکسنا و 2012 ثبت نام میکنم و تقریبا میتونم به همتون بگم من یکی از برندگان 2012 خواهم بود
ایشالا با همه ی اون دوستانی که 2011 انتخاب نشدند ، 2012 توی کالیفورنیا یه قرار میزاریم و عکس میگیریم بعدشم میریم پیش مش دونالد همبرگر میخوریم با کوکاکولا
2010-08-08 ساعت 09:52
سلام دوست عزيز
به جمع مهاجران مهاجر سرا خوشامدي آتيش تندي داري اما خوب آرزو ميكنم براي آن كساني كه سالهاست پشت لاتاري موندند و هيچ راهي ديگه جز اميد به اين راه ندارند از جمله خودم به آرزوشان برسند از صميم دل آرزو دارم شما هم دوست عزيز انشاء ا سال ديگه برنده بشي برا ماها هم دعاكن بدرود تشکر کنندگان: farnaz82 ، zara man ، iSaeid ، alirezagh ، shahram1347 ، daryadelan ، amiralid ، pr.kia ، msar
2010-08-09 ساعت 14:27
اگه عاقل بودن برای کسایی که چند بار ثبت نام کردند و قبول نشدند یک امتیاز ویژه ای بر حسب دفعات ثبت نام قاعل میشدند. دیگه برنامه نود هم برای مسابقه اس ام اسش برای شرکت کننده های قدیمی شانس بیشتری میزاره.
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک..
تشکر کنندگان: msar
2010-08-11 ساعت 19:37
سلاملیکم
خدایا توووووووووبههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بی تربیته این سایتشون هی میگه انتخاب نشدی! آمریکا آمریکا ما داریم می آییم..............................
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
2010-08-13 ساعت 00:10
salam ye mail baram omad lotfan rahnamaim konid:
We have made your Green Card lottery application ready for you and you are now only a few details away from submitting your application to the Green Card lottery! Complete your application - now for a special offer After you Complete your registration, you will participate in this year's Green Card lottery and have the chance to become one of the 50,000 new U.S. Green Card holders - offered by the US Government. Please note that: One out of 60 applicants will actually win a Green Card A U.S. green card allows you to legally live and work in the USA. If you are married or have children under the age of eighteen, they will also receive a Green Card when you are selected as a winner. Complete your registration today, and get this Special Offer. Sincerely, Dan Gold, USAFIS Organization
jiva persia
2010-08-13 ساعت 00:29
(2010-08-13 ساعت 00:10)persian نوشته: salam ye mail baram omad lotfan rahnamaim konid: تا الان اینجور ایمیلها تقلبی بوده و باید بدونید با ایمیل یا تلفن به کسی برنده شدنشو اطلاع نمیدن ..فقط نامه از مرکز KCC و چک کردن از سایت مربوطه دولت ایالات متحده. Lottery 2010
U.S Citizen Los Angeles, CA Nothing is impossible تشکر کنندگان: armanbandar ، msar
(2010-08-13 ساعت 00:10)persian نوشته: salam ye mail baram omad lotfan rahnamaim konid:اولا شایسته است سوالات خود را به فارسی مطرح نمائید ثانیا:به این ایمیل توجه نکنید و از ارائه اطلاعات خود به اینگونه سایتها اکیدا خودداری کنید به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
2010-08-14 ساعت 23:58
این موضوع ناراحتی نداره که باید با سر بکوبیم تو دیوار
2010-08-26 ساعت 00:30
دوستان من آیا موسسه معتبری رو که ثبت نام در لاتاری رو انجام می ده و مطمئنه می شناسید؟
متاسفانه من خودم قادر به ثبت نام در لاتاری 2012 نیستم و فقط از طریق واسطه مطمئن که تضمین بده ثبت نام رو درست انجام بده قادر به ثبت نام هستم. james_johns0n@yahoo.com لطفاً بی خبرم مگذارید. تشکر کنندگان: msar
2010-09-04 ساعت 10:22
ما هم انتخاب نشدیم : HAS NOT BEEN SELECTED
4 ساله که دارم شرکت میکنم ولی .... حیف ... هرچه سن بیشتر میشه یه خورده شرایط واسه رفتن سخت تر میشه.... تشکر کنندگان: maghsoud110 ، msar
|