موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با توجه به اينكه پروسه واكسن ها خصوصاً هپاتيت بي ٦ ماهه است بنظر شما چه مدت قبل مصاحبه تزريق شروع بشه و ساير واكسنها را در چه زمانهايي قبل مصاحبه تزريق كنيم
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016
two line : 7 Dec 2016
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستانی که ایروان بودن واسه مصاحبه اگه ممکنه لطفا ایمیل وقت معاینه از دکتر رو اینجا بذارن که ما زودتر آشنا بشیم ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای واکسنها به این صورت عمل کنید:
شما تمام واکسن ها رو میتونید هرجایی که خواستید بزنید اما فراموش نکنید که حتما مدرک بگیرید از همون محل و ببرید انستیتو پاستور.
۱) مننژیت ( دقت کنید چهار ضرفیتی باشه, بهش میگن ACYW, واکسن مننژیت سربازی ۲ ظرفیتی است که قبول نمیکنند)
MMR ( ۲ دو نوبت به فاصله یک ماه بین واکسن ها.
۳) هپاتیت ب ( ۳ نوبت به فاصله ۱ ماه از اولی و ۵ ماه بعد از واکسن دوم, دقت کنید اگر بیشتر از ۱۰ سال میگذره از واکسن یا اگه کارتشو گم کردید نگران نباشی, اول آزمایش تیتر بدید تا نشون بده قبلا زدید و بعد یک دوز یادآور بزنید اما اینبار کارتشو گم نکنید.
۴) آنفولانزا ( الان چون فصل سرماست باید بزنید)
۵) TD (کزاز و دیفتری)
۶) اگه در کودکی آبله مرغان گرفتید: آزمایش تیتر آبله مرغان بدهید که نشون بده دیگه لازم نیست بزنید چون در ایران واکسن آبله مرغان پیدا نمیشه, موقع مدیکال هم نزدیک ۱ میلیون تومن این واکسن آب میخوره واستون.
همین واکسنها کافی هست. دیگه چیزی نیست. نگران نباشید.
هزینه صدور کارت واکسن بین المللی انستیتو پاستور شده 99,000 تومان.
همه موفق باشید.
ویزای نامزدی, ابوظبی
ارسال مدارک: 2015-June
تایید USCIS: ا 2015-August
تایید NVC: ا September-2015
مصاحبه: 2015-October
دریافت ویزا: 5 روز بعد از مصاحبه
ورود به آمریکا: November-2015
نتیجه مصاحبه: *تایید* ( ویزای یکضرب )
طول کل مراحل از روز ارسال مدارک تا روز دریافت ویزا: 4 ماه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 23:47)Srod نوشته: (2015-09-21 ساعت 21:33)m_vaziran نوشته: دوستان عزيز با توجه به اينكه پروسه واكسن ها خصوصاً هپاتيت بي ٦ ماهه است بنظر شما چه مدت قبل مصاحبه تزريق شروع بشه و ساير واكسنها را در چه زمانهايي قبل مصاحبه تزريق كنيم
سلام
اصلا احتیاجی نیست نگران واکسن ها باشین
هر چی لازم باشه خودشون همونجا براتون میزنن (البته یه کم گرون تز)
برای واکسنی مثل هپاتیت اگر مثلا واکسن اول رو نزده باشین خودشون اونجا میزنن
اگر اولی رو زده باشن وقت زدن دومی باشه دومی رو میزنن براتون ولی اگه اولی رو زده باشین و هنوز وقت دومی نشده باشه هیچی نمیزنن هیچ اتفاقی هم نمیوفته.
اگر هم هر دو رو زده باشین که بهتر
اگر خدا رو شکر بیماری خاصی ندارین به این قسمت معاینات پزشکی بیشتر به چشم یه منبع درآمد برای سفارت نگاه کنین تا معاینات پزشکی.
فقط برای کم کردن هزینه ها تا اونجا که میتونین واکسن بزنین و البته یه سری واکسن ها طبق گفته خودشون باید بیشتر از دو یا سه ماه قبل معاینه زده شده باشن چون ویروس زنده دارن
غیر از این کار نگران چیزی نباشین و هر کاری کنین آخر یکی یا دو تا واکسن اونجا بهتون میزنن که پول بگیرن
ممنون از توضيحاتتون فقط اون قسمت معاينه چشم را نفهميدم ؟
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016
two line : 7 Dec 2016
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شاید اطلاعاتم تکراری باشه
ولی خب چون چند روز پیش رفتم و کارت واکسیناسیون بین المللی رو گرفتم، یه اطلاعاتی مینویسم و امیدوارم مفید باشه
من از پزشک خودم نامه گرفتم و لیست واکسن هایی که زدم رو ایشون گواهی کرد
اونو بردم مرکز پاستور ( به آدرس تهران، میدان پاستور ) با پاسپورت و 99 هزار تومن پول، و حدود 10 دقیقه هم بیشتر طول نکشید و کارت واکسیناسیون بین المللی گرفتم
البته پزشک اونجا واسم آزمایش آبله مرغان رو نوشت که انجام بدم و نتیجش در کارتم ثبت بشه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-22 ساعت 11:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-23 ساعت 15:45 توسط m_vaziran.)
سلام دوستان آيا بچه ٦ ساله و نوجوان ١٧ ساله نيازي به تزريق مجدد واكسن دارند يا اينكه واكسيناسيونشان كامله ؟ ضمناً شنيدم كه دكتر اونگان تركيه واكسن آبله مرغان را در هر صورت ميزنه حالا دادن تست آنتي بادي و درج ان در كارت زرد فايده اي داره يا خير ؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-22 ساعت 11:23)m_vaziran نوشته: سلام دوستان آيا بچه ٦ ساله و نوجوان ١٧ ساله نيازي به تزريق مجدد واكسن دارند يا اينكه واكسيناسيونشان كامله ؟ ضمناً شنيدم كه دكتر اونگان تركيه واكسن آبله مرغان را در هر صورت ميزنه حالا دادن تست آنتي بادي و درج ان در كارت زرد فايده اي داره يا خير ؟
با توجه به سن که نمیشه گفت ...شما هر چی مدرک از واکسن فرزندتون دارید رو میبرید پاستور تهران که با توجه به اون کارت بین المللی بهتون میدن(به کاغد زرد که لیست تمام واکسن هایی که سفارت نیاز داره رو داره و اونا فقط واکسن هایی رو که زدید مهر میکنن) اگر واکسنی رو نداشته باشید خودشون بهتون میگن که بزنید. دکتر های دبی که ازت میپرسیدن که چرا واکسن ابله مرغان رو نداری و فقط لازم بود بگی به خاطر اینکه قبلا گرفتیش و تمام دیگه اصلا سوالی ازش نمیپرسیدن.
اگر تمام واکسن هایی که در کارت زرد هست رو زده باشید به هیچ واکسن دیگه ای نیاز ندارید تا موقعی که بخواید وارد امریکا بشید و برای ثبت نام مدرسه برید اون موقع بهتون میگن فرزندتون نیاز به واکسن TDAP , DTAP که اگر پولش براتون مهم نیست ولش کنید و همین جا بزنید اما اگر مهمه ببینید اگر تو ایران گیر میاد بزنید و مدرکش رو بیارید امریکا (حدود 100 دلار میشه برای هر نفری)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من يك ماه ديگه در ابوظبي مصاحبه دارم كسي مي دونه براي مديكال بايد از قبل از nmc وقت بگيرم يا همينطوري مي تونم برم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-02 ساعت 16:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-02 ساعت 16:29 توسط مهسا20132013.)
دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید