موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ,لطفا اگه کسی میتونه جواب سوالام رو بده ممنون میشم
اول اینکه اگه قرار باشه بعد از یکسال وارد کالج شد این یکسال از تاریخه گرین کارت محاسبه میشه یا حضور در آمریکا ؟منظورم اینه که این یکسال باید حتما اونجا بوده باشیم؟
بعد اینکه کمک هزینه ای که به افراد میدن مستلزم اینه که توی نوبت بمونیم یا اینکه با مراجعه به کالج واقدام برای ثبت نام وام به ما تعلق میگره؟
ایالت کالیفرنیا..
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
فکرنکنم انتظار زیادی داشته باشه ماکزیمم یک ماهه مثلا کالجی که من اپلای کردم خودش تمام کارهای کمک هزینه را انجام میده
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،اگه کسی تو امریکا از این شرایط خبر داره لطفا اطلاع بده ،من خودم مدرک لیسانس ای تی دارم اما چون 1 ساله اول بعد که امریکا میری با لاتاری نمیتونی درس بخونی میخوام برم مدرسه که بعدش برم کالج ،مدرک لیسانس اگه اعلام کنم دارم نمیتونم مدرسه برم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز,خواستم بدونم مدرک مورد نیاز برای کالج اصل مدرک پیش و دیپلم و ترجمه هایشان (بدون تمبر دادگستری ) است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیپلم تجربی دارم بعد از چندین سال موفق به دریافت ویزای مهاجرت خانوادگی شدم ولی وقتی برای خاندن پیش دانشگاهی ندارم و باید با دیپلم سوم به آمریکا برم .
برای ادامه تحصیل و ورود به کالج باید چه کار کنم ؟ برای کسانی که دیپلم یازده ساله دارند چه قوانین و شرایطی اعمال میشود؟
با تشکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-20 ساعت 11:08
سلام
متأسفانه به دلیل اینکه افراد غیر آگاه و نا بلد به کسانی که سوال دارند جواب اشتباه میدن و به پاسخی که میدن پافشاری میکنن، میبینم خیلی ها اطلاعات غلط رو دریافت میکنن و اونا رو از سر دلسوزی به دیگران میگن.
یکی از همین مواردی که اشتباه در بین مردم هست بحث Financial ail و Apply برای کالج هست.
ببینید دوستان Fafsa کاری نداره شما مقیم یا Resident (یک سال و یک روز زندگی در ایالت) داشته اید یا نه و این امر اصلا در مقدار کمک هزینه تحصیلی دخیل نیست.
اما College ها هستند که این فرق رو میزارن به عنوان مثال Pierce College برای دانش آموزان Resident بابت هر واحد (Unit) چیزی حدود 46 دلار میگیره اما برای دانش آموزان non-Resident بابت هر unit تقریبا 261 دلار میگیرند.
بنابراین اگر در نظر بگیریم که کمک هزینه دولت برای هر سال تحصیلی (Academic year=9months) بین 5 تا 6 هزار دلار تقبل میکنه پس یعنی اگر در طول دو ترم یک دانش آموز non-Resedent تمام وقت (12 واحد در هر ترک=24واحد) پس 24x261=6264
بنابراین fafsa خیلی بیشتر از حد به دانش آموزان غیر ساکن کمک میکنه.
اما برای دانش آموزان Resident چون هر ترم 46 دلار هست پس 24x46=1104 و بقیه اش رو به صورت قسط به دانش آموز برمیگردونه که بهش میگن Refund
امیدوارم شفاف توضیح داده باشم
سوالی بود بپرسید
میلاد
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق
زمین مال من است
===================