موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-07-12 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 18:38 توسط hasti_banoo.)
آقا شایان . من فکر کردم از بابت ویزای ایتالیا مطمئن هستید و به همین دلیله که اونجا رو انتخاب کردید. به هر حال، اون چیزی که مسلمه، ویزای ایتالیا ربطی به ویزای آمریکا نداره و شما باید به سفارت ایتالیا مراجعه کنید و درخواست ویزا کنید . در حال حاضر شما نامه دعوت به مصاحبه سفارت آمریکا رو ندارید چون هنوز براتون صادر نشده پس نمی تونید از الان برای ویزای ایتالیا اقدام کنید ( با فرض اینکه اون نامه در صدور ویزا تاثیر مثبت داشته باشه ). از طرف دیگه معمولا حدود یک ماه قبل از مصاحبه ، اداره مهاجرت خبرتون می کنه اما برای مادر من این مدت فقط 20 روز بود، پس ممکنه یک درصد روند صدور ویزای ایتالیا بیشتر طول بکشه و شما به مصاحبه نرسید.
پس شما دو راه دارید:
1- از الان به NVC خبر بدین و محل مصاحبه رو به آنکارا ( که ویزا نمی خواد) یا ابوظبی ( که گرفتن ویزاش سخت نیست) تغییر بدین.
2- از الان با سفارت ایتالیا صحبت کنید و شرایط رو قید کنید. ازشون بخواهید که اگر لازمه مدارکی اضافی برای ویزای ایتالیا آماده کنید مشخص کنند تا در روند صدور ویزا اختلالی پیش نیاد. + شرایطی رو که دارید براشون بگین و بپرسید حدودا چقدر زمان برای صدور ویزا لازم هست. اگر دیدید احتمال تاخیر زیاده به نظر من بهتره مکان مصاحبه رو عوض کنید.
موفق باشید
موضوعها: 4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بازم سلام ...
ما امشب با وکیل صحبت میکردیم ؛ تعجب کرده بود که ما از الان دنبال ویزای ایتالیاییم !!!!
آخرش گفت که سفارت ایتالیا در تهران ، با توجه به نامه ی NVC که ما را به مصاحبه دعوت کرده و تاریخ مصاحبه موظف هست که ویزا بده ...
من باز هم فردا با سفارت ایتالیا تماس میگیرم تا ببینم اگر با اون نامه بریم : 1)چه مدارکی لازمه و 2)چقدر طول میکشه تا ویزا صادر شه ...
اینم یه تجربه که تا حالا گیرم اومده نوشتم برا کسایی که باید برن ایتالیا ...
در آینده باز هم تجربه هامو خواهم نوشت ...
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شايان جان سلام
برادر من هم همين پروسه رو داشت و بايد ميرفت فرانكفورت .
اصلا نگران نباش چون وقتي به سفارت ايتاليا بري اونا خودشون ويزاي شما رو خارج از نوبت و روال معمول صادر ميكنن . و جوري زمانش رو در نظر ميگيرن كه شما براي رسيدن به وقت مصاحبه هيچ مشكلي نداشته باشيد .
نگران نباش دوست من .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم باید برای مصاحبه ناپل می رفتم، یکماه قبل از زمان مصاحبه دعوتنامه برای من فرستاده شد. امامشکل این بود که دعوتنامه برای سفارت فرستاده نشده بود. یا حداقل اونها گفتن نیومده، هیچ راه دیگه ای هم برای اینکه خارج از نوبت بخواهید درخواست ویزا بدید وجودنداره مخصوصا تو فصل تابستون که خیلی شلوغه؛ و نوبت ها دو تا سه هفته طول میکشه؛ حالا باید دید نوبت بعدی کی خواهد بود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض کردم که موفق نشدم ویزا بگیرم، باید منتظر وقت مصاحبه بعدی باشم؛ زمان از دست رفت؛از اول وکیل هم نگرفته بودیم؛