موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-08 ساعت 05:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-12 ساعت 10:53 توسط ParsTrader.)
(2015-07-08 ساعت 01:13)aydın نوشته: با سلام
تمام صفحات در مورد مهاجرت به نیوزیلند رو مطالعه کردم از تمامی دوستان بخاطر اطلاعاتشون تشکر میکنم.
متاسفانه من هم مانند بقیه دوستانی که در فکر مهاجرت هستند تصمیم به مهاجرت گرفتم. متاسفانه یک بار اشتباه کردم و با تفکر اینکه میتوان در ترکیه زندگی خوبی ساخت برای تحصیل در مقطع ارشد عمران به آنجا رفتم. اکثر شرایط برای زندگی در استانبول خیلی بهتر از ایران است ولی استانبول و ترکیه تنها برای اشخاصی خوب است که پول هنگفت داشته باشند و به کار تجارت بپردازند وگرنه کارمندی آنجا زیاد فرقی با ایران ندارد تنها تفاوت وجود آزادی های اجتماعی و زندگی در یک شهر شلوغ با امکانات بالاست.
حالا بعر از پایان ارشد دیگه قید دکترا خواندن در ترکیه را زدم و برگشتم ایران و یک سال است که اینجام و نه کاری و نه درآمدی. منم تصمیم گرفتم که به نیوزیلند مهاجرت کنم منتها شرایطم زیاد خوب نیست.
لیسانس عمران عمران از دانشگاه آزاد تهران جنوب
ارشد مهندسی ژئوتکنیک ( مکانیک خاک و پی) از دانشگاه صنعتی استانبول
سن 33 و فعلا مجرد
سابقه کار پراکنده ۲ سال به زور و غیر رسمی
زبان برای ارشد آیلتس ۶ آکادمیک که اکسپایر شده و باید دوبا ره امتحان بدم
با این اوصاف من شانسی برای اقدام مهاجرت دارم و کدام نوع آن برای من بهتر است.
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند.
سلام
متاسفانه در این شرایط شانسی ندارید مگر اینکه ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید تا بتوانید برای استرالیا اقدام کنید .
البته اگر مقاله خوب و قوی دارید می توانید به فکر گرفتن بورسیه از کانادا و استرالیا و.... باشید که برای اطلاعات بیشتر به سایت اپلای ابرود مراجعه نمایید .
متاسفانه برای نیوزیلند شانسی ندارید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم با 32 سال سن و داشتن دیپلم و آیلتس 7 در هر 4 باند، مدارک تخصصی کامپیوتر (icdl, mcitp, ccna, network+, java programming) و 8 سال سابقه کار مرتبط با شبکه و کامپیوتر(حدودا 4 سال با بیمه و مابقی بدون بیمه) و پیشنهاد کار از نیوزلند، آیا شانسی برای اقدام هست یا نه؟؟؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 12:31)mameri نوشته: سلام
میخواستم بدونم با 32 سال سن و داشتن دیپلم و آیلتس ۷ در هر ۴ باند، مدارک تخصصی کامپیوتر (icdl, mcitp, ccna, network+, java programming) و ۸ سال سابقه کار مرتبط با شبکه و کامپیوتر(حدودا ۴ سال با بیمه و مابقی بدون بیمه) و پیشنهاد کار از نیوزلند، آیا شانسی برای اقدام هست یا نه؟؟؟
اگر پیشنهاد کاری داشته باشید که بله مشکلی نیست . ولی اگر پیشنهاد کاری نداشته باشید کاری نمی توانید انجام بدهید .
با توجه به اینکه زبانتون خوبه اطلاعات لازم را از سایت مهاجرت نیوزیلند بدست اورید
http://www.immigration.govt.nz/
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم با مدرک کارشناسی ارشد نقشه برداری از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با سن 31 سال و چیزی نزدیک به 5 سال سابقه رسمی بیمه چقدر شانس برای مهاجرت به نیوزلند وجود دارد.
البته هنوز امتحان زبان ندادم ولی با توجه به وضعیت زبانم براحتی 7 و بالاتر رو میگیرم. و یه سوال دیگه اینکه اجباری هست برای ایلتس جنرال یا اکادمیک هم قابل قبول هست؟
در حال حاضر چیزی نزدیک به 3 سال هست که در بخش فراساحل (offshore) مشغول بکار هستم.
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. قبل از اینکه سوالمو بپرسم لازمه از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم.
من مدرک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارم( کاردانی دانشگاه آزاد معدل 15.5 و کارشناسی غیرانتفاعی معدل 15.5) بعد از کارشناسی 6 سال سابقه کار مرتبط همراه با بیمه دارم. می خواستم بدونم این ناپیوسته بودن مدرک لیسانس من ممکنه باعث بشه مدرکم لیسانس ارزیابی نشه و در نتیجه سابقه کارم ارزششو از دست بده؟
پیشاپیش متشکرم.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-22 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-22 ساعت 13:57 توسط ParsTrader.)
(2015-08-22 ساعت 12:44)mehrdad_r نوشته: سلام. قبل از اینکه سوالمو بپرسم لازمه از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم.
من مدرک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر دارم( کاردانی دانشگاه آزاد معدل 15.۵ و کارشناسی غیرانتفاعی معدل 15.۵) بعد از کارشناسی ۶ سال سابقه کار مرتبط همراه با بیمه دارم. می خواستم بدونم این ناپیوسته بودن مدرک لیسانس من ممکنه باعث بشه مدرکم لیسانس ارزیابی نشه و در نتیجه سابقه کارم ارزششو از دست بده؟
پیشاپیش متشکرم.
سلام
پیوسته و ناپیوسته فرقی نداره بلکه مساله اصلی دانشگاه محل تحصیل است که معمولا لیسانس دانشگاه ازاد شهرهای کوچک و دانشگاه غیر انتفاعی معادل فوق دیپلم ارزیابی می شوند .
ضمنا برای نیوزیلند حتما باید الان امتیاز شما بالای 140 باشد تا از پول خارج شوید و بهتر است به این موضوع توجه کنید.
البته اگر ایلتس 7 در هر 4 باند داشته باشید می توانید برای استرالیا اقدام کنید.
با ارزوی موفقیت برای همه
(2015-07-19 ساعت 12:10)matka351 نوشته: با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم با مدرک کارشناسی ارشد نقشه برداری از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با سن 31 سال و چیزی نزدیک به ۵ سال سابقه رسمی بیمه چقدر شانس برای مهاجرت به نیوزلند وجود دارد.
البته هنوز امتحان زبان ندادم ولی با توجه به وضعیت زبانم براحتی ۷ و بالاتر رو میگیرم. و یه سوال دیگه اینکه اجباری هست برای ایلتس جنرال یا اکادمیک هم قابل قبول هست؟
در حال حاضر چیزی نزدیک به ۳ سال هست که در بخش فراساحل (offshore) مشغول بکار هستم.
با تشکر
متاسفانه برای نیوزیلند شانسی ندارید ولی اگر ایلتس 7 بتوانید بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام نمایید.
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منو همسرم قصد مهاجرت به نیوزلند داریم ایبشون کارشناس عمران ومن پرستار هستم دو برادر ایشون هم ساکن اونجان ماازچه طریقی باید اقدام کنین اگه میشه ادرس یه وکیل معتمد رو در تهران بهمون بدید باتشکر ازشما وسایت عالیتون
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-25 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 17:50 توسط ParsTrader.)
دوستان کیفیت زندگی در اوکلند چطوره؟
آیا کسی که اقامت استرالیا را داره می تونه وارد نیوزلند بشه یا باید باد ویزا بگیره؟
با اثامت استرالیا میشه در نیوزلند کار کرد؟
این سابقه کار مثل استرالیا بعد از لیسانس حساب میشه یا کار همزمان با دانشجویی هم قبوله؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-26 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 17:47 توسط ParsTrader.)
(2015-08-25 ساعت 20:27)amirfriendship نوشته: 1-دوستان کیفیت زندگی در اوکلند چطوره؟
2-آیا کسی که اقامت استرالیا را داره می تونه وارد نیوزلند بشه یا باید باد ویزا بگیره؟
3-با اقامت استرالیا میشه در نیوزلند کار کرد؟
4- این سابقه کار مثل استرالیا بعد از لیسانس حساب میشه یا کار همزمان با دانشجویی هم قبوله؟
1- بالاست
2- بله با اقامت استرالیا می نوانید به شکل توریستی یدون گرفتن ویزا وارد نیوزلند شوید .
3- قبلا میشد و لی تا جاییکه میدونم الان فقط باید سیتیزن استرالیا باشید تا بتونید در نیوزلند کار کنید.
4- مثل استرالیا فقط سابقه کار بعد از لیسانس حساب میشود .
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا اسسمنت استرالیا برای نیوزلند مورد تایید است؟
آیا سابقه کار قبل از لیسانس را نیز قبول می کنند؟