موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 06:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-05 ساعت 12:28 توسط ParsTrader.)
چند سوال که ازمن خصوصی پرسیده شد را اینجا جواب میدم چون فکر می کنم به درد بقیه هم می خوره
1- اگه من با ویزای تحصیلی مثلا زبان بیام نیوزلند از زمان ارائه مدارک تا دریافت اقامت حدودا چقدر طول می کشه؟
2-اینکه من از خود نیوزلند درخواست اقامت بدم تا ایران در تایید آن خیلی تاثیر بیشتری داره داره؟
1-اگر از ایران ایلتس 6.5 بگیرید و بعد برای دوره های زبان شرکت کنید و از داخل نیوزیلند اقدام کنید بین 6 ماه تا 12 ماه باتوجه به میزان امتیازتون معمولا طول میکشه
2-چه از ایران چه خارج از ایران شما باید شرایط لازم را داشته باشید و از این لحاظ فرقی نمی کنه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-06 ساعت 07:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-06 ساعت 07:49 توسط ParsTrader.)
(2011-09-06 ساعت 07:09)mspayam نوشته: (2011-09-05 ساعت 06:38)ParsTrader نوشته: چند سوال که ازمن خصوصی پرسیده شد را اینجا جواب میدم چون فکر می کنم به درد بقیه هم می خوره
1- اگه من با ویزای تحصیلی مثلا زبان بیام نیوزلند از زمان ارائه مدارک تا دریافت اقامت حدودا چقدر طول می کشه؟
2-اینکه من از خود نیوزلند درخواست اقامت بدم تا ایران در تایید آن خیلی تاثیر بیشتری داره داره؟
1-اگر از ایران ایلتس 6.5 بگیرید و بعد برای دوره های زبان شرکت کنید و از داخل نیوزیلند اقدام کنید بین 6 ماه تا 12 ماه باتوجه به میزان امتیازتون معمولا طول میکشه
2-چه از ایران چه خارج از ایران شما باید شرایط لازم را داشته باشید و از این لحاظ فرقی نمی کنه
سلام به همه ی دوستان
من اینجا توی نیوزیلند دانشجوی دکترا هستم و خوشحال می شم اگه سوالی در مورد زندگی در نیوزیلند دارین واستون جواب بدم.
کلاً کشور ساکت و آرومیه و اگه اهل جاهای ساکت و خلوت و آروم باشین از اینجا خوشتون میاد.
جناب حقیقت شما برای کلاس زبان می تونین واسه ی دانشگاه های اینجا اقدام کنین
http://www.victoria.ac.nz/international/...s/esl.aspx
یه نکته ای رو هم که از من هم زیاد پرسیده می شه و من نمی دونم دقیقاً جوابش چی می شه همین زبان خوندن در نیوزیلنده. من نمی دونم چه کسی این بحث رو اینجا شروع کرده که اگه برای زبان خوندن برین اونجا بعدش می تونین کار پیدا کنین و اقامت بگیرین. نکته ی اولی که هستش اینه که با ویزای سه یا شش ماهه (که طول دوره ی زبان اینجا هستش) امکان کار پیدا کردن در هر زمینه ای خیلی خیلی پایینه و نکته ی دوم اینه که آیا مطمئنین که وقتی کسی بخواد برای زبان خوندن بیاد بهش ویزا می دن؟ آیا کسی رو می شناسین که ویزای دوره ی زبان آموزی گرفته باشه؟
[/quote]
سلام
وقتی صحبت از کار پیدا کردن میشه حالا برای هر کشوری. اول بر می گرده به اینکه ایا واقعا ان شخص دارای تخصص هست یا اینکه صرفا یک مدرک دانشگاهی داره ؟ این یک سوال کلیدی هست
در مورد نیوزیلند اوضاع بازار کار کامپیوتر در استرالیا و نیوزیلند فعلا مناسبه و اگر کسی کارش را بلد باشه و زبان خیلی خوب و قوی داشته باشه می تونه انجا کار پیدا کنه
در موردزبان هم بله من خودم دیدم افرادی که پذیرش برای دوره های زبان گرفتن و ویزا گرفتن و به نیوزیلند امدند
در مورد نیوزیلند که طبق صحبت یکی از دوستانم الان انجاست برای گرفتن ویزا باید پول خوبی تو حساب بانکی داشته باشید و مثل کانادا نیست . اگر کسی پول خوبی تو حساب داشته باشه خیلی راحت میتونه برای لیسانس و یا دوره های زبان و .... برای نیوزلند اقدام کنه
البته الان انگلستان هم همین شرایط را داره با این تفاوت که طبق قوانین جدید نیاز هست که متقاضی حداقل ایلتس 4 داشته باشه و البته به خاطر نزدیکی متقاضی اموزش زبان برای ان کشور خیلی بیشتره تا نیوزیلند
ضمن اینکه خودتون هم در پست اولتون صحبت از دوره زبان در دانشگاه ولینگتون کردید
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرمهای EOI رو پر کردم و سابمیت کردم به صورت انلاین البته . الان رسیدم به مرحله واریز پول چطوری میشه اینکارو کرد راحترین راه چیه ؟ ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من یک مهندس شبکه های کامپیوتری هستم با سابق کار 8 ساله
فارغ التحصیل دانشگاه آزاد جنوب تهران
رشته ام در لیست مهاجرت به نیوزلند وجود دارد
من شنیده ام که برای مهاجرت به نیوزلند حتما باید Job offer داشته باشی
اگر این موضوع صحت داره چگونه باید Job offer گرفت؟
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران گرامی سایت
با توجه به تجربیات شما عزیزان می خواستم بهترین راه و روش رو برای دریافت اقامت نیوزیلند به بنده معرفی کنید با تشکر
22 سالمه کاردانی نرم افزا + کارت پایان خدمت + 4 سال سابقه کار تو یه شرکت برنامه نویسی کامپیوتر + الان که خدمتم تموم شده
بیکارم..حالا نمی دونم برم دانشگاه کارشناسی رو بگیرم یا برم مدرک زبان بگیرم هر چی که تو ذهنتون هست و میتونید به گرفتن ویزا
و اقامت من کمک کنه را مطرح کنید.... ممنون میشم.
راهکار....
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-18 ساعت 12:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-21 ساعت 12:19 توسط ParsTrader.)
سلام
ممنون میشم به سوالهای من جواب بدید
من مهندس برق از دانشگاه تبریز , ایلتس 6.5 , دارای سابقه کاری(3 سال)
آیا من می توانم با تکنسین برق(که مورد نیاز نیوزیلند است) ویزای اقامت دایم بگیرم و بعد از ورود با ارایه مدرک مهندسی کار پیدا کنم؟ آیا مشکلی می تواند پیش بیاید؟
ریسک اینکه امتیاز 110 از pool خارج شود چقدر است؟
حال اگر تصمیم بگیرم که با ویزای کار وارد شوم چه امتیازی لازم است؟
با تشکر
سلام
بله مشکلی نیست شما می توانید به عنوان تکنیسین برق اقامت نیوزیلند را بگیرید و اصلا به شغل دیگری بپردازید و از این نظر محدودیتی وجود ندارد و مشکلی نیست .
برای ویزای کار لازم است که جاب افر داشته باشید که البته پیدا کردن ان از ایران بسیار سخت است مگر اینکه اشنا و دوستی در انجا داشته باشید
با امتیاز 110 بسته به اینکه چه ماهی اپلای کنید باید مدتی منتظر بمانید ولی امتیاز مناسبی است و مشکل خاصی نیست البته افرادی که از خارج از نیوزیلند و مخصوصا اسیا اپلای می کنند به طور متوسط 1.5 سال باید منتظر گرفتن اقامت باشند
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
امتیاز من در حدود 110 می باشد.
اگر پرونده من (خدای ناکرده) از پول خارج نشود, چه مبلغی از دست می رود؟
و چه ماهی برای ارسال پرونده مناسبتر می باشد تا ریسک کار پایین بیاید؟
با تشکر
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 14:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 19:46 توسط ParsTrader.)
(2011-09-19 ساعت 13:46)shotormorg نوشته: با سلام
امتیاز من در حدود 110 می باشد.
اگر پرونده من (خدای ناکرده) از پول خارج نشود, چه مبلغی از دست می رود؟
و چه ماهی برای ارسال پرونده مناسبتر می باشد تا ریسک کار پایین بیاید؟
با تشکر
سلام
برای کشورهای مختلف فرق میکنه اما برای ایران فکر کنم 440 دلاره که خیلی پول زیادی نیست . به این چیزها فکر نکنید به عمر خودتون فکر کنید البته پرونده شما تا 6 ماه در پوول باقی می ماند و هر ماه هم دوبار پرونده ها را بر اساس امتیاز بیرون میارند و احتمالش خیلی کمه شما با این امتیاز از پوول بیرون نیاید
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلامی دوباره
از جوابهاتون خیلی ممنونم(خیلی بهم کمک می کنه)
آیا بدون وکیل هم می شود اقدام کرد؟ منظورم اینه که آیا ریسک کار بالا می رود یا نه ؟
و اینکه آیا پروسه خیلی پیچیده است یا میشه به تنهایی به جواب رسید؟
با تشکر
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 19:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 22:17 توسط ParsTrader.)
(2011-09-19 ساعت 18:28)shotormorg نوشته: با سلامی دوباره
از جوابهاتون خیلی ممنونم(خیلی بهم کمک می کنه)
آیا بدون وکیل هم می شود اقدام کرد؟ منظورم اینه که آیا ریسک کار بالا می رود یا نه ؟
و اینکه آیا پروسه خیلی پیچیده است یا میشه به تنهایی به جواب رسید؟
با تشکر
سلام
بدون وکیل هم میشه این کار را انجام داد مخصوصا که الان وکیلهایی که در ایران هستند ( که البته هیچ کدوم وکیل نیستند ) اصلا سواد اینکار را ندارند و اتفاقن انها ریسک کار را بالاتر می برند
از وبلاگ زیر استفاده کنید تمام مراحل ان را کامل توضیح داده و اطلاعات این وبلاگ خیلی بیشتر از منه
با ارزوی موفقیت برای شما
-----------------------------------------
http://2migrators.blogsky.com/