موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 09:54)Saeedv13 نوشته: سلام دوستان
روز اول و دوم اکتبر (4 روز دیگه) نمایشگاه پاییزه برای جویندگان شغل های مهندسی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی (North Carolina State University) برگزار می شود. تا کنون 318 شرکت قدر مهندسی برای شرکت در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند. فارغ التحصیلان انواع رشته های مهندسی مثل عمران، معماری، مکانیک، شیمی، الکترونیک، هوا فضا، نساجی، محیط زیست، هسته ای، ..... و مخصوصاً کامپیوتر می توانند در نمایشگاه شرکت کنند. حضور در این مراسم برای عموم آزاد و مجانی هست و نیاز به هیچ نوع ثبت نامی نیست. شرکت با تیپ خیلی رسمی (کت شلوار و کروات) و همراه داشتن حداقل 20 نسخه رزومه توصیه می شود. شنیده های من حاکیست که افراد بسیاری با استفاده از این فرصت و ملاقات حضوری با مسئولین کمپانی های بزرگ مهندسی در مشاغل خیلی خوب به کار گرفته شده اند.
آدرس محل برگزاری:
The McKimmon Center
1101 Gorman Street
Raleigh, NC 27606
وبسایت نمایشگاه
لیست کمپانی های شرکت کننده و رشته های مورد نیاز
ممنون از اطلاع رسانی تون
من فهرستشونو دیدم. خوش به حال مهندسای کامپیوتر. فکر نمی کنم هیچ کدومشون از این نمایشگاه ناامید و دست خالی برگردن!
اما دریغ از یک تقاضا برای رشته معماری
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مجید 25 ساله فارغ التحصیل رشته عمران در مقطع کارشناسی در ایران هستم
قصد مهاجرت یا رسیدن به سرزمین آمریکا از طریق انجام کار را دارم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید
باتشکر از توضیحات قبلی شما
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-07 ساعت 03:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-27 ساعت 14:57 توسط اشکان 3D.)
سلام دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید تا بتونم تصمیم درست بگیرم....
من میخوام تو لاتری شرکت کنم خیلی مصم هستم برای این کار حالا کمی دودل شدم چون از نظر مالی زیاد نمیتونم هزینه کنم همه چیزم رو باید بفروشم تا پول و خرج امدنم و زندگی تا پیدا کردن کار تو امریکا بشه.....
برای همین کمی ریسکش بالاست اما سال هاست دارم امار میگیرم....شما کمک کنید....
حالا کمی از خودم....
اولین سابقه ی کاری
من فوق دیپلم کامپیوتر هستم اما از خیلی مهندس و لیسانس کامپیوتر بیشتر از کامپیوتر نرم افزار و سخت افزار واردم....2 سال کار نصب و راه انداری سختافزاری و نرم افزاری کامپیوتر میکردم....
دومین سابقه ی کاری
من 7 سال با نرم افزار های 3D کار میکنم و 5 ساله به طور حرفه ای به کار طراحی بازی های کامپیوتری در ایران مشغولم و عاشق کارم هستم با تمام تحریم ها و مشکلات 3 تا نمونه کار با ارزش به بازار
ایران داده شده که من به عنوان سرپرست مدل سازی و طراحی گیم پلی بازی توش کارکردم و در ایران توی این صنعت شناخته شده هستم...
میدونم امریکا مهد صنعت گیم جهان هست و بزرگترین شرکت های بازی سازی رو توی هر شهرش داره سال هاست شغل خودم رو توی سایت های کاریابیشون میبینم که نیرو میخوان در قسمت
3D artis که با نرم افزار ها ودانشی که میخوان من تجروبش رو دارم که میتون کارو aplay کنم اما تو امریکا نیستم...می دونید اموا اقسام ملیت ها توی این صنعت کار میکنن...حقوق پایه من هم 5000 دلار
تا 10000 دلار در ماه هست حالا شما شانس من رو برای پیدا کردن کار و زندگی خوب و اینده دار چقدر میدونید با درامد و سابقه ی کاری من...
ممنون از همه ی ایرانی های که در امریکا هستن به من پاسخ بدن....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده 27 سالمه برنده 2014 هستم
تو یه تاپیک دیگه این صحبتمو مطرح کردم که وقتی این تاپیک را دیدم بنظرم اومد اینجا مرتبط تر هست.
لیسانس برق قدرتمو سال88 از دانشگاه آزاد گرفتم و الان کاملا بی ربط به اون یک کار اداری دارم و البته با یک مغازه کفش فروشی.
همسرم هم فوق لیسانس ادبیات داره تو یه موسسه کار دفتری انجام میده.
من از برقی که خوندم دیگه هیچی یادم نیست تخصص دیگه ای هم ندارم.
تو پورتلند 2 تا دوست داریم و یک موسسه ایرانی که احتمال داره بتونن واسمون کاری انجام بدن.
از دوستان پیشکسوت میخام راهنماییم کنند که با ورود به امریکا برم دنبال تحصیل و کنارش کار کنم یا اینکه بچسبم به کار یا چطور میشه همین کاسبی کیف و کفش را اونجا داشته باشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من رشته ام مهندسی است ولی سابقه ورزشی در حد مربیگری دارم و مدارکم رو هم از فدراسیون مربوطه در ایران دارم ( درجه 1)
می خواستم ببینم کسی از دوستان از موقعیت های کاری ورزشی اطلاعی داره یا قبلا کسی از دوستان تجربه کرده ؟
مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم اگر کسی رشته تحصیلیش حسابداری باشه البته کارشناس مالی با تجربه و تقریبا میتونم بگم کاربلدو حرفه ای چه جوری میتونه کاردر رابطه با تخصصش پیدا کنه آیا دوستان محلی را برای گذراندن دوره و یا پیشنهادی در این رابطه دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایند یه ذره هم به فکر ما هایی که کامپیوتری نیستیم باشید