موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم مثل خیلی ها اسپانسر ندارم که هیچ ملک و مالی هم ندارم. مدرک تحصیلی(مهندسی عمران)و چند تا مدرک فنی و حرفه ای در کنار چند تا لوح تقدیر از مسابقات و.... می تونه اونارو قانع کنه؟ یا باید چی کار کنم؟ می خوام برم.
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-15 ساعت 03:55)سمیرا نوری نوشته: منم مثل خیلی ها اسپانسر ندارم که هیچ ملک و مالی هم ندارم. مدرک تحصیلی(مهندسی عمران)و چند تا مدرک فنی و حرفه ای در کنار چند تا لوح تقدیر از مسابقات و.... می تونه اونارو قانع کنه؟ یا باید چی کار کنم؟ می خوام برم.
نه دوست من. این چیزها جواب نمیده. اگه میتونی یه پولی جور کن و یکی دوروزه تو بانک بگذار و مانده حساب بگیر
راستی اطلاعاتتو فرستادی برای فری فری؟
وقتی کسی اطلاعاتش رو توی این جدول ثبت می کنه به معنی این هست که عضو شده تا مثل دوستاش اطلاعاتش رو به اشتراک بگذاره و در مقابل از اطلاعات و تجربیات دیگران استفاده کنه.
مرسی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من حامی مالی اسپانسر دارم ولی نمی دونم چه فرمهایی را باید بدم پر کننه ؟
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
بابا به خدا اسپانسر داشتن یا نداشتن انقدر ها که فکر میکنین تاثیری تو دادن یا ندادن ویزا نداره
این مدرکی که میگیرن فقط واسه اینه که بدونن شما که دارا می آی همینجوری اس و پاس نیستی و به مشکل بر نمی خوری
در نهایت 1 درصد اگر به مدارک مالی گیر بدن که نمیدن باید اسپانسر جور کنین
در ضمن اگر یهکمی سایتو خوب بچرخین میبینین با 8000 دلار مانده هم دوستان یکضرب ویزا گرفتن یا حتی سند ماشین !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اسپانسر دارم آیا شما توصیه میکنید که حساب بانکی یا سند ملک هم ببرم برای محکم کاری؟
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-19 ساعت 17:29)سمیرا نوری نوشته: (2011-06-15 ساعت 09:31)یاشار و ماری نوشته: (2011-06-15 ساعت 03:55)سمیرا نوری نوشته: منم مثل خیلی ها اسپانسر ندارم که هیچ ملک و مالی هم ندارم. مدرک تحصیلی(مهندسی عمران)و چند تا مدرک فنی و حرفه ای در کنار چند تا لوح تقدیر از مسابقات و.... می تونه اونارو قانع کنه؟ یا باید چی کار کنم؟ می خوام برم.
نه دوست من. این چیزها جواب نمیده. اگه میتونی یه پولی جور کن و یکی دوروزه تو بانک بگذار و مانده حساب بگیر
راستی اطلاعاتتو فرستادی برای فری فری؟
وقتی کسی اطلاعاتش رو توی این جدول ثبت می کنه به معنی این هست که عضو شده تا مثل دوستاش اطلاعاتش رو به اشتراک بگذاره و در مقابل از اطلاعات و تجربیات دیگران استفاده کنه.
مرسی
با سلام. من تونستم پول جور کنم تا برا چند روز بذارم توی بانک. اما اطلاعات کاملی در مورد حساب بانکی ندارم. حساب بانکیم باید چه شرایطی داشته باشه تا مورد قبول باشه؟ چه بانکی؟ چه نوع حسابی؟ حساب ارزی یا معمولی؟ خواهشمندم هر کس اطلاعاتی در این مورد داره راهنماییم کنه. وقت زیادی نمونده تا مصاحبه ام. ممنوووون
جواب سوال من رو ندادین خانم نوری!!!
فقط میخوام بدونم اطلاعاتتون رو فرستادین یا نه؟
مرسی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال:اگر کسی 2 تا اسپانسر معرفی کنه امتیازش بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از بانک نامه تمکن مالی خواستم یه صورت حساب از آخرین وضعیت حسابم دادن. و تو نامه مبلغ معادل دلار نوشته نشده. آیا این مشکلی ایجاد می کنه؟