موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
من و خانواده ام ۵ ساله از طریق لاتاری و دریافت گرین کارت؛ امریکا هستیم. می خواستم واسه سیتی زن شدن اقدام کنم و قصد دارم نام و نام خانوادگی را کوتاهتر کنم که در اصل تغییر نام و نام خانوادگی می شه. سوالی که برام پیش اومده اینه که: آیا تغییر نام در certificate و پاسپورت امریکایی نوشته می شه یا نه؟ چون برای مسافرت به ایران؛ با توجه به اینکه بلیط و کارت پرواز با نام جدید صادر می شه؛ قطعا مشکلی جهت خروج از امریکا و ورود مجدد به امریکا وجود نداره. همچنین مشکلی جهت ورود به ایران نیست. ولی جهت خروج از ایران؛ اگر تغییر نام در پاسپورت امریکایی نوشته نشه (با توجه به یکی نبودن نام در پاسپورت ایرانی و امریکایی و بلیط و کارت پرواز) آیا مشکلی بوجود می آید؟ ممنون می شم دوستانی که در این خصوص تجربه یا اطلاعی دارند؛ راهنمایی بکنند. سپاسگزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
یک سوال هنوز جواب درستی براش پیدا نکردم .
خانم من متولد آمریکاست و شهروند وپاسپورت قانونی آمریکا را داره . ولی مدت کوتاهی در آمریکا ساکن بوده (حدود یکسال در بدو تولد و دو ماه در سال ۲۰۱۳ قبل ازدواج با من .
مدت ۵ ساله که در ایران ۳ازدواج کردیم و دارای دو فرزند هستیم (سن بچه ها هر دو زیر سه سال) child minor هستند .درایران بدنیا اومدند .
یکی از بندهای انتقال شهروندی از مادر به بچه مدت ۵ سال زندگی در آمریکاست . آیا با توجه به اینکه بچه ها صغیر مینور و کوچیک هستند آیا این ۵ سال واقعا باید باشه ... با توجه به اینکه مادر متولد آمریکاست شهروندی به بچه منتقل نمیشه ؟ نمی تونیم براشون پاسپورت آمریکایی بگیریم ؟ راه حل چیست؟
تشکر میکنم اگر کسی راهنمایی کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام بالاخره پرونده سيتيزني من هم به خوبي بسته شد ومن امروز سيتيزن شدم پانزده ماه در انتظار اينترويو بودم روز اينترويو امتحان را قبول شدم ولي به دليل سفرهاي زياد به ايران كه يكي بالاي شش ماه بود از من مداركي خواست كه اراءه دادم ولي همانروز اپروو نشدم پنج ماه طول كشيد تا بالاخره قسم دادند امروز مراسم قسم انجام شد به اميد موفقييت براي همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
١٥ ماه طول كشيد برم مضاحبه تا مراسم قسم ٢١ ماه طول كشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دارم فرم پاسپورت را پر ميكنم مشخصات پدر و مادر را ميخواد پدر ومادر من خيلي سال فوت شدند ايا بايد اين قسمت را پر كنم يا نه
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان یه سوال؟ کسایی که فرم N400 رو آنلاین پر کردن، ایا مراحل کار براشون بصورت نامه پست میشد یا توی اکانت بود و یا ایمیل میشد و پرینت میگرفتن میبردن، مثلا کسایی که آنلاین فرم پر کردن نامه تاریخ انگشت نگاری براشون ایمیل شد یا پست شده به ادرسشون؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان وقتي براي پاسپورت اقدام كرديم پاسپورت را درب منزل به خودمون تحويل ميدن يا توي صندوق پست مي اندازند ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2019-03-27 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2019-03-27 ساعت 18:45 توسط sami0.)
سلام
بچه ها من تقريبا ٨ ماه اقدام كردم براى سيتيزنى
من دفعه اولى كه اينجا بودم و خواستم برم ايران پاسپورتم رو عوض كردم چون اعتبارش داشت تموم ميشد
حالا كه دارم نگاه ميكنم تازه يادم اومده كه از صفحات پاسپورت قبلى اونايى كه مهر داشت يا مشخصات اول صفحه هيچى نفرستادم با مداركم حتى ويزاى امريكا هم كه دفعه اول ورود كردم هم روى اين پاسپورت بوده و من حواسم نبوده و نفرستادم
من ميدونم روز مصاحبه بايد همراه من باشه پاسپورت هام اما اينكه چيزى نفرستادم جاى سواله كه چه چيزى پيش مياد
آيا ميتونم روزه مصاحبه توضيح بدم اين مسئله رو كه يادم رفته يا بايد الان براشون چيزى بفرستم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من منتظر کیس نامبر از ان وی سی هستم . چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بگذارید. ۱) ایا کسی بوده که با گروه اقای کاملی به عنوان وکیل کار کرده باشه؟ ۲)اینکه ایا کسی از شما یک وکیل که کارهای کیس های ازدواجی را برای ایرانیان انجام داده باشه در کلرادو سراغ داره محبت کنه بهم ادرس بده؟ حقیقتش با اقای هاشمی از گروه اقای کاملی در تماس بودم که دودل هستم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم