موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2021-03-26 ساعت 03:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2021-03-26 ساعت 03:58 توسط farbal_sh.)
سلام دوستان
میخواستم بدونم گذراندن سربازی در سپاه مشکلی در سیتیزن شیپی بوجودمیاره؟ کسی تجربه ای در این خصوص داره؟
شماره کیس:××45 2017AS
تاریخ رویت قبولی: 05 May
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس: 10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم که خب شاید متعجب کننده باشه ولی از کسانیکه اطلاع کافی دارند خواهش میکنم راهنمایی بدن.
ما بعد از خروج از امریکا در سال ۲۰۱۴ و گرفتن پاس سفید تاکنون وارد خاک نشدیم. در این مدت هم بچه دار شدیم و من هم فوق لیسانس گرفتم الان برای بازگشت از کجا وچطور باید شروع کنم ؟ با توجه به اینکه الان بچه های من ویزا و گرین کارت ندارن. هر سر نخی خیلی کمک کننده خواهد بود. ممنونم
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2021-03-18 ساعت 08:37)parsab نوشته: سلام دوستان مشکلی دارم که خیلی حالمون رو استرسی و بد کرده
من و همسرم 2014 لاتاری بردیم . اومدیم امریکا و پاس سفید گرفتیم و برگشتیم، چون همسرم دانشجو بود و دوسال نیاز داشت تا درسش رو تموم کنه. 2016 که درسش تموم شد برگشتیم آمریکا و چهارسال رو بدون مشکل پر کردیم و تقاضای سیتیزنی دادیم. دوهفته پیش به مصاحبه رسیدم؛ امتحان تاریخ و زبان رو هم قبول شدم. منتها افسره گفت بهت خبر میدیم. دو روز بعد یه نامه اومد که ازم تقاضای مدرک کرده برای "اقامت ممتد" بابت اون دوسالی که بیرون بودیم (evidence of residence) و مدارکی میخان بابت اون دوسال پاس سفید که نشون بده با آمریکا در ارتباط بودم؛ مثل گردش مالی،پرداخت مالیات، اجاره خونه و پرداخت قسط و وام. ما فقط یه حساب خیلی کم گردش داشتیم و از آدرس خاله م استفاده میکردیم برای مکاتبات و متاسفانه مالیات رو فایل نکردیم چون درامدمون خیلی کم بود.
الان خیلی استرس داریم و حالمون خرابه (( میترسیم اپلیکیشنمون رو deny کنن. چون زیاد مدارک برای اثبات اون دوسال نداریم. باس به نوعی ثابت کنیم با آمریکا در ارتباط بودیم و اقامتمون رو abandon نکردیم
من هم شرایط مشابه شما رو دارم. با پاس سفید بیرون از امریکا بودم و ۴ سال پیش وارد شدم و تا الان اقامت داشتم. میخوام تقاضای سیتیزنی بعد از چهار سال بدم. ممنون میشم اگه براتون مقدوره نتیجه تقاضای مدرک [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]برای "اقامت ممتد" بابت اون دوسالی که بیرون بودید (evidence of residence)[/font] رو به اشتراک بزارید.
Case Number: 2014AS9XX
Ankara
Interview Date: 1st week November
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان وقتتون بخیر
من ۲۰۱۵ گرین کارت گرفتم و پاس سفید هم گرفتم و ۲۰۱۷ برگشتم اینجا
الان ۴ سالم تکمیل شده و دارم فرمها رو آنلاین تکمیل میکنم
برام سوال پیش اومده در کجای فرم باید اعلام کنم که پاس سفید گرفته بودم؟ من جایی را پیدا نکردم که بشه بهذپاس سفید اشاره کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یرای پر کردن فرم انلاین در قسمت محل سکونت ادرس اون تایمهایی که ایران بودیم رو هم باید وارد کنیم؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما