موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم تو بخش لاتاری هم پرسیدم ولی فکرکنم اینجا جای درستشه!
من میخواستم بدونم داداش بنده پس از اخذ گرین کارتش میتونه منو بیاره آمریکا؟ این قضیه هر نفر 3تا رو میتونه بیاره اونجا چیه؟
آیا باید حتما سیتیزن بشه تا بتونه اقدام کنه؟
ممنون میشم جوابم بدید چون حرق 5سال زندگیه و نمیشه منتظر موند
یه دنیا ممنونم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنید راستش من خواهرم با یک سیتزن امریکا ازدواج کرده و داره کارهای سفارتش رو انجام میده حدود یکسالی از ازدواجشون میگذره میخواستم بدونم کی میتونه برای من تقاضای ویزا بده یعنی منظورم همون گرین کارت هست .... و البته شنیدم میگن که حدود 10 سالی طول میکشه راهی هست که بشه زودتر به نتیجه رسید منظورم اینه که بعد از گرفتن گرین کارت برای مادرم ... اون برای من اقدام کنه که زودتر به نتیجه برسیم
مرسی خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید اساتید گرامی
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای خانواد ه ای که الآن 5 سال از اومدنشون میگذره و تازه میخوان برای سیتیزنی اقدام کنند آیا فرقی داره که از کدوم ایالت اقدام کنند؟
یکی از اقوام همسرم که 5 ساله اینجان(جورجیا) میخوان برای سیتیزنی اقدام کنند که پسر بزرگشون الآن در نیویورک در حال تحصیله. آیا اون پسر میتونه همونجا اقدام کنه برای سیتیزنی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ژائویه 2008 گرین کارتم صادر شده و بالطبع تا ژائویه 2018 اعتبار داره
من یک بارازژانویه 2009 تا 2011 و یک بار هم از آگست 2011 تا 2013 پاسپورت سفید گرفتم و از 2008 تا 2009 هم هر 6 ماه یکبار رفتم و برگشتم و الان هم ایران هستم.درحقیقت توی این مدت نتونستم مداوم درآمریکااقامت داشته باشم.حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه برای درخواست سیتی زن شیپی باید طی 5 سال گذشته 30 ماه اقامت داشته باشم (که احتمالا از موقع ورود مجدد من 5 سال محاسبه میشه) اگر من آگست 2013 بیام آمریکا و مدام بمونم آیا وقت دارم که قبل از اتمام اعتبار گرین کارتم سیتی زن بشم یا نه؟واگر نه به نظرتون من چه تاریخی برگردم که احتمال گرفتن پاسپورت آمریکایی بیشتر باشه؟وآیا امکان تمدید گرین کارت وجود داره؟
خواهش می کنم دوستانی که اطلاعات دقیقی دراین زمینه دارن منو راهنمایی کنن.
قبلا از همه دوستان تشکر می کنم
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگه به جای 30 ماه در 5 سال 30 ماه در 6 سال بتونیم امریکا باشیم ایا در گرفتن سیتیزن شیپی تاثیری داره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوالی داشتم از دوستان
به من تاریخ قسم داده شده 23 مارس سریعترین زمانی که پاسپورت من به دستم برسه جند روز بعد از این تاریخ خواهد بود
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درباره سیتیزن شیپ افتخاری میخواستم بدونم چیه ؟ و اینکه اعتبارش چقدر است؟