موضوعها: 0
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
2015-12-14 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-14 ساعت 12:11 توسط apoornaki.)
(2015-12-13 ساعت 22:29)ama نوشته: سلام دوستان
من هم برای سیتی زن شیپی اقدام کردم چون بار اول بیش ار شش ماه بیرون بودم رد شدم. با اینکه چهار ساله مداوم اینجام. البته نمی دونم شرایط اخیر تاثیر داشته یا نه. ولی باید یه سری مدارک بدم . که ندارم .
سلام
شما از كجا فهميديد كه رد شديد و چه مداركي خواستن كه نداريد؟
ضمنا وقتي كه رد ميشيد، تكليف حدود ٧٠٠$ چي ميشه؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون از راهنمایتون.اگر در حین داشتن پاس سفید 2 ساله وارد آمریکا بشم و برگردم آیا پاس سفید باطل میشه و باید دوباره درخواست بدم؟یا مصونیت بیرون بودن بیش از 6 ماه حفظ میشه؟
فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دوست نزديك من يكي دوباري بيشتر از ٦ ماه ايران بود، پس از اون براي سيتيزني اقدام كرد رد شد و ايشون كلي اصرار كردند و بهشون گفتن تنها كاري كه ميتونه كنه اينه كه وكيل بگيره.
دوستاني كه پاس سفيد دارن مشكلي ندارند چونكه از طريق قانوني اجازه ي بيشتر موندن و گرفتند.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ما 2،5 سال اول رو هر 6 ماه آمدیم و رفتیم و یکبار هم با داشتن پاس سفید سر 11 ما برگشتیم و بعدش 30 ماه مداوم اینجا زندگی کردیم حالا واقعا مطمین نیستم کی باید اپلای کنیم میترسم رد بشیم و سه تا 700 دلار ضرر کنیم !کاش یک راهی بود آدم قبلش کنترل میکرد،
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من یک سوال کلی دارم.
قبلا عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری باشه.
گرین کارتی که 5 سالش پر شده شده باشه و اصلا هم از آمریکا در این مدت خارج نشده باشه ،تمام کارهاشم رو روال و قانونی باشه ، این پروسه سیتیزن شده به تنهایی چقدر زمانبره؟ شنیدم خودش کلی زمان بر خواهد بود .درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر شخصى به مدت پنج سال با گرين كارت در امريكا باشد ولي بدون شغل و پرداخت ماليات، آيا براى درخواست سيتيزن شيپى مردود ميشود؟
جواب افيسر براي چگونگي پرداخت هزينه ها در طول مدت اين پنج سال استفاده از پس انداز ميباشد. به عبارتى از جيب خوردن.
با تشكر از كسي كه در اين زمينه اطلاع يا تجربه اى دارد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی از دوستان اطلاع داره چطور قبل از اپلای کردن میتونیم مطمین. بشیم که رد نخداهیم شد حداقل تا حدود زیاد ! و اینکه اگ رد شدیم برای دفعه بعد باید پول مجدد پرداخت کنیم !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فكر مي كنم شرايط موجود و نظر افيسر مصاحبه كننده خيلي مهم باشه.در ضمن من توي فرم ان٤٠٠ نديدم كه نوشته باشه اگه بيشتر از شش ماه بيرون باشين نمي تونين اپلاي كنيد ولي براي بالاي يكسال ذكر كرده. اكه كسي رفرنسي براي بالاي شش ماه و زير يكسال داره ميشه لطفا بگه
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اینقدر شرایط سیتیزن شیپ شدن سخت نیستا دوستان عزیز.