موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . پروسه سیتیزن شدن ما خیلی طولانی شد و از یکسال هم گذشت هنوز خبری نیست. قبلا گفتم چون ما یک سفر ۱۱ ماهه داشتیم در اوایل رفت و آمد به اون موضوع ایراد گرفت البته مصاحبه کردن و قبول شدیم ولی با اینکه بیش از سه سال سکونت دایم داشتیم مدارک بیشتری خواست که فرستادیم الان بیشتر از سه ماه گذشته هنوز خبری نیست رفتم اداره مهاجرت شهر مون تو کامپیوتر چک کرد و گفت پرونده مشکل نداره و در حال انجام شدن و بزودی تامه میاد واستون یکماه گذشته و باز خبری نشده. اگر توصیه و راه حلی بنطرتون میرسد لطف کنین ممنون میشم
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
در صورتی که پس از انگشت نگاری و قبل از مصاحبه سفر به ایران داشته باشیم در روند مصاحبه و سیتی زن شدن خللی وارد میشود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ اﺯ اﻳﻦ ﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﺑﻌﺪ اﺯ اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻱ ﺑﺮﻩ اﻳﺮاﻥ اﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ﻛﺎﻣﻞ ﺩاﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﭘﻴﺶ ﻧﻤﻴﺎﺩ ? ﻣﻦ ازز ﻭﻛﻴﻞ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﮔﻔﺘﻦ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﺳﻴﺘﻴﺰﻥ ﻧﺸﻴﻢ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﺯ ﻛﺸﻮﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻴﻢ اﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﻣﻴﮕﻦ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺎﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺣﺴﺎﺱ و ﺩﻗﻴﻖ ﻣﻴﺸﻦ ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺣﺘﻲ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﻋﻘﺐ ﺑﻴﻓﺘﻪ ﺳﻴﺘﻴﺰﻧﻲ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺩﻭﻡ ﻣﺎﺭﭺ اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻳﻢ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮاﻡ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻴﺎﻣﺪﻩ و ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﺯ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻢ و ﺣﺘﻲ ﺗﺮﺳﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﺑﺮﻡ اﻳﺮاﻥ ﻣﻴﺸﻪ اﮔﺮ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﻃﻼﻉ ﺩﻗﻴﻖ و ﻛﺎﻣﻠﻲ ﺩاﺭﻧﺪ ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺗﺸﻮﻥ ﺭا ﺑﮕﺬاﺭﻧﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='Kf123' pid='757197' dateline='1494396316']
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺩﻭﻡ ﻣﺎﺭﭺ اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻳﻢ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮاﻡ ﻭﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻴﺎﻣﺪﻩ و ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﺯ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻢ و ﺣﺘﻲ ﺗﺮﺳﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﺑﺮﻡ اﻳﺮاﻥ ﻣﻴﺸﻪ اﮔﺮ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﻃﻼﻉ ﺩﻗﻴﻖ و ﻛﺎﻣﻠﻲ ﺩاﺭﻧﺪ ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺗﺸﻮﻥ ﺭا ﺑﮕﺬاﺭﻧﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ
[/quote
دوست عزیز
من فکر میکنم الان که انقدر به ایران حساس شدن عاقلانه و محتاطانه این هست تا به مصاحبه نرفتید به مسافرت مخصوصا به ایران نروید . به قول معروف کار از محکم کاری عیب نمیکنه
یا حق
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از جنوب آمریکا نیو اورلینز اقدام کردیم البته اول مدارک میره تگزاس بعد برمیگردن دوباره تو نوبت خیلی طولانی شد و البته بی نتیجه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حساب بانكي در گردش كه مي گيد براي سيتيزني مي خوان در زماني كه نبوديم چطور مي تونه در گردش باشه من اخرين سفرم شش ماه وبيست وهفت روز طول كشيد حساب بانكي دارم ولي در گردش نبوده مي شه يكي راهنمايي كنه ممنون