موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
منهم كاليفرنيا هستم فوريه رفتم انگشت نگاري چون تصميم داشتم ايران سفر كنم با هاشون تماس گرفتم گفتن سرشون شلوغه و الان تازه دارن به پرونده هاي أكتبر رسيدگي ميكنن من ژانويه اپلاي كرده بودم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستاني كه براي سيتيزن شيپ اقدام كردن حتما مي دونن كه فرم n-400 پر مي شه و تو اين فرايند امكان تغيير نام هم به سادگي فراهم هست.
سوال:
در صورت تغيير نام، مشكل تناقض اسم بين پاسپورت ايراني و امريكايي چطور حل مي شود؟
مي دانيم كه براي سفر به ايران پاس ايراني استفاده مي شود. دراينصورت بليط به چه اسمي بايد صادر شود؟ اگر با اسم ايراني باشد بعد موقع برگشت گرين كارت يا پاس امريكايي كه به اسم ديگري ست چطور مي شود؟
با تشكر
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
زمانیکه متقاضی سیماه شرط اقامت را بجا آورده و کمتر از ششماه آخر را خارج از امریکا بوده آیا بمحض ورود میتواند اپلای کند یا بازهم شرط حداقل 3 ماه اقامت در هموان ایالت لازمه؟(قانون زیر)
In addition, applicants are required to show they have resided for at least three months immediately preceding the filing of Form N-400 in the USCIS district or state where the applicant claims to have residency (See 8 CFR §316.2(a)(5) & §319.1(a)(5)).
بعداز اپلای و انگشت نگاری چه زمان میشه خارج شد ؟ حدود زمان لازم برای پروسه که باید حتما تو امریکا باشیم چقدره؟ ممنون