موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من سال ٢٠١٠ گرين كارت گرفتم و به خاطر ادامه تحصيلم در ايران اوايل هر شش ماه ولي بعد هر ١١ ماه به امريكا سفر كوتاهي داشتم.تاريخهاي سفرم در اين چند سال اخير به اين صورت بوده:دسامبر ٢٠١٣ وارد و بعد از يك هفته به ايران برگشتم،بعد نوامبر ٢٠١٤ وارد و مجدد به ايران برگشتم ولي از اپريل ٢٠١٥ به طور كامل در امريكا ساكن هستم به جز دو سفر كوتاه يك هفته اي به كانادا.الان در اينجا مشغول تحصيل هستم و ماليات و اجاره منزل رو پرداخت ميكنم.به نظر شما من ميتونم از قانون ٤ سال و يك روز استفاده كنم و دسامبر ٢٠١٨ اپلاي كنم؟ممنون ميشم راهنماييي كنيد مخصوصا اگر كسي شرايط مشابه داشته
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چون من هر سايتي رو كه خوندم ديدم همه قانون ٤ سال و يك روز رو براي كسانيكه بيشتر از يك سال خارج امريكا بودن ميگن قابل اجراست.
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2018-03-23 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-03-23 ساعت 20:14 توسط afshin4749.)
دوستانی که از حقوق و مزایای کمی برخوردار هستند ، میتوانند گواهی آن را به مدارک خود ضمیمه کرده ، ارسال نموده و پرداخت کمتری را داشته باشند. مثلا اگر کل پروسه برای هر نفر 800 دلار باشد، تقریبا میتوان نصف این مبلغ را پرداخت نمود و میتوان از معافیت مورد نظر بهره مند گشت.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-03-23 ساعت 20:35)Geeta نوشته: (2018-03-23 ساعت 07:57)afs نوشته: (2018-03-22 ساعت 01:00)bayat_r نوشته: جهت اطلاع دوستان:
بنده دیروز online اپلای کردم (از کالیفرنیا) و امروز برام ایمیل اومد به این شکل :
گفته ۱۳ ماه
خیلی این ۱۳ ماه رو جدی نگیر. بعید می دونم خیلی دقیق باشه. برای من از زمانی که اپلای کردم تا الان ۴ یا ۵ بار تغییر کرده. گاهی بزرگ تر شده گاهی کوچک تر.
با سلام
من هم ایالت مری لند هستم و سپتامبر paper file فرستادم ولی هنوز هیچ خبری از مصاحبه نیست
آیا شما اطلاع دارین که الان برای ایالت مری لند چقدر فاصله بین انگشت نگاری تا مصاحبه است؟
سال گذشته این فاصله حدودا 6 ماه بود
بر طبق اطلاعات سایت USCIS.GOV پراسسینگ تایم برای ایالت مریلند بین 11.5 ماه تا 14.5 ماه بطول خواهد انجامید و Case inquiry date برای این ایالت در حال حاضر تاریخ January 12, 2017 میباشد یعنی اگر شما قبل از این تاریخ اقدام کردید میتونید پیگیر پروندتون شوید. برای پیگیری هم خیلی امکانات خوبی در سایت مهیا کردند. یک لینک تو این سایت هست که شما میتونید آنلاین پروندتون رو پیگیری کنید.
فقط یادتون نره زودتر از Case inquiry date نمیتونید پیگیری کنید.
لینجا لینک این سایت رو میزارم برای اطلاع از Processing time فقط کافی هست نوع اپلیکیشن که برای ما N-400 هست رو انتخاب کنید و در فیلد بعدی ایالت و شهر مورد نظرتون رو انتخاب کنید
موفق باشید
https://egov.uscis.gov/processing-times/
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو