موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آيا استفاده از medicare يا madicaid در طي سالهاي اقامت با گرين كارت درامريكا تاثيري در فرآيند سيتيزنشيبي ندارد؟
لاتاري ٢٠١٥ -٢+١نفر- ايالت فلوريدا
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
افشین جان سلام اقا مخلصیم.
اولا باید بگم بهت در جریان باشی من توی همه فرم هام زدم بی خدا هستم. سیتی زنی هم اگه بخواد به این ندن همون بهتر که نگیرم.
اگر می خواستم زیر بار این داستان ها برم توی کشور مادریم می رفتم.
بحث قانون اساسی جداست. من قانون اساسی ایران و امریکا و تا حدودی فرانسه رو بلدم. نه اینکه حالا از حفظ باشم اما خیلیشو می دونم کلیت قانون اساسی کشورها سه دسته کلی می شه دو دسته در اروپا هست که به امریکا و کانادا هم رفته بعد یک دسته دیگش میاد سمت خاورمیانه به علاوه یک سری موارد دینی هم بهش اضافه می شه.
زبانم می دونم خیلی گیر نمی دن اصولا. مخصوصا به سن بالاها. والا من زیاد سیتیزن می بینم که یارو ۳۰ ساله امریکا بوده زبانیم بارش نیست. ایرانی و غیر ایرانی.
اینم فقط بابت اعتقادات می خواستم بگم که در جریان باشی ازادی در عقیده.
First Amendment
The First Amendment guarantees freedoms concerning religion, expression, assembly, and the right to petition. It forbids Congress from both promoting one religion over others and also restricting an individual’s religious practices. It guarantees freedom of expression by prohibiting Congress from restricting the press or the rights of individuals to speak freely. It also guarantees the right of citizens to assemble peaceably and to petition their government.
کلا هم این پاسپورت واسه همه کشورها مسخره بازی هست ما روی زمین به دنیا اومدیم باید ازاد باشیم هر جا می خواهیم زندگی کنیم. اینم شالاتان بازی حکومت هاست. من خیلی جدیش نمی گیرم. خیلی هم دلشون بخواد امسالی ما سیتیزن بشیم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
در ضمن من ایران از حق اعتراض مدنیم استفاده می کردم.
هیچ استثنایی واسه امریکا نمی بینم لازم بشه اینجا اعتراض می کنم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
🇺🇸⚖ احتمال تغییرات اساسی در رابطه با معیارهای تشخیص عدم تمکن مالی (Public charge) در پرونده های اقامت دائم.
بر اساس نسخه ای از دستورالعمل پیشنهادی اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی ایالات متحده که به رسانه ها درز کرده است، این اداره قصد دارد تعریف عدم تمکن مالی و عوامل موثر بر تعیین آن را تغییر داده و اقامت دائم افرادی که ممکن است به Public charge تبدیل شوند را رد کند.
برخی از شاخصه های جدیدی که این اداره قصد دارد آن ها را در نظر بگیرد عبارتند از:
۱- استفاده از Medicaid.
Subsidized health insurance under the Affordable Care ActMedicaid (non-emergency services)
۲- استفاده از برنامه های غذایی مثل فوداستمپ.
Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP, formerly food stamps)
۳- بیمه ایالتی برای کودکان.
State Child Health Insurance Program (CHIP or SCHIP)
۴- کمک هزینه مسکن
Housing assistance
۵- کمک هزینه پرداخت قبوض انرژی
Energy benefits
۶- دریافت مبلغی مازاد بر مالیات پرداختی (Tax credit) پس از ارسال اظهارنامه مالیاتی سالیانه.
Earned Income Tax Credit (when it exceeds tax liability).
@attorneykrazaghi
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2018-04-24 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-04-24 ساعت 17:50 توسط SOROUSHSOFT.)
(2018-04-24 ساعت 14:52)sina454 نوشته: 🇺🇸⚖ احتمال تغییرات اساسی در رابطه با معیارهای تشخیص عدم تمکن مالی (Public charge) در پرونده های اقامت دائم.
بر اساس نسخه ای از دستورالعمل پیشنهادی اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی ایالات متحده که به رسانه ها درز کرده است، این اداره قصد دارد تعریف عدم تمکن مالی و عوامل موثر بر تعیین آن را تغییر داده و اقامت دائم افرادی که ممکن است به Public charge تبدیل شوند را رد کند.
برخی از شاخصه های جدیدی که این اداره قصد دارد آن ها را در نظر بگیرد عبارتند از:
۱- استفاده از Medicaid.
Subsidized health insurance under the Affordable Care ActMedicaid (non-emergency services)
۲- استفاده از برنامه های غذایی مثل فوداستمپ.
Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP, formerly food stamps)
۳- بیمه ایالتی برای کودکان.
State Child Health Insurance Program (CHIP or SCHIP)
۴- کمک هزینه مسکن
Housing assistance
۵- کمک هزینه پرداخت قبوض انرژی
Energy benefits
۶- دریافت مبلغی مازاد بر مالیات پرداختی (Tax credit) پس از ارسال اظهارنامه مالیاتی سالیانه.
Earned Income Tax Credit (when it exceeds tax liability).
@attorneykrazaghi
Trump Proposal Would Penalize Legal Immigrants for Getting Tax Credit Refunds
Under a new leaked version of the rule reportedly being considered, use of government benefits -- with few exceptions -- could hurt an immigrant's chances of becoming a permanent legal resident.
Under the latest proposal, legal immigrants could be considered a public charge if they benefit from an expanded list of government programs, including:
Federal Earned Income Tax Credit and "similar refundable tax credits"
State or local cash benefit programs
Medicaid
Government subsidies for health insurance
Children’s Health Insurance Program (CHIP)
Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), formerly known as food stamps
Special Supplemental Nutrition Program for Women, Infants and Children (WIC)
Federal housing assistance, including rental vouchers
The Low Income Home Energy Assistance Program (LIHEAP)
would also allow the federal government to look back 36 months from the time of application for any use of government benefits -- up from 24 months in the last draft. And participation in Head Start is no longer penalized, as it was under the previous proposal.
It affects applications for permanent legal status, but not for citizenship, which is a different process. If someone's green card application is denied, it stops the process of becoming a legal permanent resident, and in some rare circumstances, it could even lead to deportation.
منبع: http://www.governing.com/topics/health-h...efund.html
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام یه سوال داشتم لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون
جدای از این داستان حضور دو سال و نیم از پنج سال تو آمریکا و نداشتن سفر بالای شش ماه، آیا باید در هر سال ۶ ماه تو آمریکا باشیم ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
کسی مشاور مهاجرت و یا وکیل مهاحرت میتونه به من معرقی کنه؟ سوالهای من درمورد پر کردن فرم n400 هست.
ممنون