موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. سوال بسیار تکنیکی داشتم و حتما قبل از ارسال فرم ن-۴۰۰ با وکیل مشورت خواهم کرد. پیشاپیش از هم فکریتان ممنونم!
من ۵ سال در امریکا زندگی کردم. برای اولین بار جولای ۲۰۱۳ وارد شدم و بعد از یک ماه اقامت و گرفتن “پاس سفید” در ۱۰ آگوست۲۰۱۳ خارج شدم تا از شغل خارج امریکا که داشتم چند ماهی استفاده کنم و پس از استفا و مدت ۶ ماه و ۲ روز (۱۸۳ روز) برگشتم- ۱۰ فبیورری ۲۰۱۴...
در وبسایت اداره مهاجرت تعریف ۶ ماه ۱۸۱ روز هست که من غافل از این قانون جزو کسانی هستم که بیشتر از ۶ ماه ولی کمتر از ۱ سال بیرون ماندم. خانه، فامیل و قبض آب و برقی هم برای اثبات موقتی بودن مسافرت ندارم.
اکثرا نظر افراد این است که ۵ سال را از ۱۰ فبیورری ۲۰۱۴ که برگشتم باید شروع کنم.
سوال مناین هست از انجایی که سوال فرم ن-۴۰۰ هست: “آیا در ۵ سال گذشته بیشتر از ۶ بیرون بوده اید” ، آیا میتوان ۵ سال را از ۴-۵ روز بعد از خروج ۱۰ آگوست ۲۰۱۳ حساب کرد؟بنابراین مدت زمان بیرون از امریکا ۱۷۹ روز خواهد بود و جواب آن سوال خیر میشود, ولی آن سفر به خودی بیشتر از۶ ماه بوده که آغازش بیش از ۵ سال پیش اتفاق افتاده است! به این ترتیب میتوان ۱۴-۱۵ آگوست ۲۰۱۸ درخواست شهروندی داد.
ممنون از وقتتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-07-18 ساعت 10:50)Khubi نوشته: سلام دوستان. سوال بسیار تکنیکی داشتم و حتما قبل از ارسال فرم ن-۴۰۰ با وکیل مشورت خواهم کرد. پیشاپیش از هم فکریتان ممنونم!
من ۵ سال در آمریکا زندگی کردم. برای اولین بار جولای ۲۰۱۳ وارد شدم و بعد از یک ماه اقامت و گرفتن “پاس سفید” در ۱۰ آگوست۲۰۱۳ خارج شدم تا از شغل خارج آمریکا که داشتم چند ماهی استفاده کنم و پس از استفا و مدت ۶ ماه و ۲ روز (۱۸۳ روز) برگشتم- ۱۰ فبیورری ۲۰۱۴...
در وبسایت اداره مهاجرت تعریف ۶ ماه ۱۸۱ روز هست که من غافل از این قانون جزو کسانی هستم که بیشتر از ۶ ماه ولی کمتر از ۱ سال بیرون ماندم. خانه، فامیل و قبض آب و برقی هم برای اثبات موقتی بودن مسافرت ندارم.
سوال مناین هست از انجایی که سوال فرم ن-۴۰۰ هست: “آیا در ۵ سال گذشته بیشتر از ۶ بیرون بوده اید” ، آیا میتوان ۵ سال را از ۴-۵ روز بعد از خروج ۱۰ آگوست ۲۰۱۳ حساب کرد؟بنابراین مدت زمان بیرون از آمریکا ۱۷۹ روز خواهد بود و جواب آن سوال خیر میشود, ولی آن سفر به خودی بیشتر از۶ ماه بوده که آغازش بیش از ۵ سال پیش اتفاق افتاده است! به این ترتیب میتوان ۱۴-۱۵ آگوست ۲۰۱۸ درخواست شهروندی داد.
ممنون از وقتتون
شما میتونید از قانون چهار سال و یک روز استفاده کنی
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بعد از هفت ماه از زمان انگشت نگارى گذشته ولي نميدونم چرا از ديروز فقط ميزنه case status و هيچگونه اطلاعات ديگه اى نميده كه برنامه مصاحبه گذاشتن يا خير و زده اگر اطلاعات ديگه اى ميخواين زنگ بزنين. به اين شماره ، خواستم بدونم آيا دوستان اطلاعي دارن يا خير ؟ ممكنه بعد از اين حالت به اسكجول اينترويو تبديل بشه ؟ از دوستاني كه اطلاعي دارن ممنون ميشم توضيح بدن ، ضمنا از كاليفرنيا هستم . تشكر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-07-25 ساعت 11:55)ramin_red نوشته: (2018-07-18 ساعت 10:50)Khubi نوشته: سلام دوستان. سوال بسیار تکنیکی داشتم و حتما قبل از ارسال فرم ن-۴۰۰ با وکیل مشورت خواهم کرد. پیشاپیش از هم فکریتان ممنونم!
من ۵ سال در آمریکا زندگی کردم. برای اولین بار جولای ۲۰۱۳ وارد شدم و بعد از یک ماه اقامت و گرفتن “پاس سفید” در ۱۰ آگوست۲۰۱۳ خارج شدم تا از شغل خارج آمریکا که داشتم چند ماهی استفاده کنم و پس از استفا و مدت ۶ ماه و ۲ روز (۱۸۳ روز) برگشتم- ۱۰ فبیورری ۲۰۱۴...
سوال مناین هست از انجایی که سوال فرم ن-۴۰۰ هست: “آیا در ۵ سال گذشته بیشتر از ۶ بیرون بوده اید” ، آیا میتوان ۵ سال را از ۴-۵ روز بعد از خروج ۱۰ آگوست ۲۰۱۳ حساب کرد؟بنابراین مدت زمان بیرون از آمریکا ۱۷۹ روز خواهد بود و جواب آن سوال خیر میشود, ولی آن سفر به خودی بیشتر از۶ ماه بوده که آغازش بیش از ۵ سال پیش اتفاق افتاده است! به این ترتیب میتوان ۱۴-۱۵ آگوست ۲۰۱۸ درخواست شهروندی داد.
ممنون از وقتتون
سلام به دوستان. منم دقیقا همین سوال رو دارم. قانون چهار سال و یک روز چیه؟ میشه لطفا توضیح بدین؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-07-31 ساعت 04:58)montazer59 نوشته: (2018-07-25 ساعت 11:55)ramin_red نوشته: (2018-07-18 ساعت 10:50)Khubi نوشته: سلام دوستان. سوال بسیار تکنیکی داشتم و حتما قبل از ارسال فرم ن-۴۰۰ با وکیل مشورت خواهم کرد. پیشاپیش از هم فکریتان ممنونم!
ممنون از وقتتون
سلام به دوستان. منم دقیقا همین سوال رو دارم. قانون چهار سال و یک روز چیه؟ میشه لطفا توضیح بدین؟
راستش من فقط شنیدم که همچین قانونی وجود داره ولی شما برای جزییات باید با وکیل مهاجرتی مشورت کنی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان,من در فرم N400 درمورد خدمت سربازی کجا باید تیک بزنم و چه توضیحات یا مدارکی باید ارائه کنم. لطفا راهنمایی فرمایید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این خبر امروز روی سایت اومد و امیدوارم تبدیل به قانون نشه'
پیشنهاد دولت ترامپ در خصوص محدودسازی اعطای وضعیت مهاجرتی به افرادی که از مزایای عمومی استفاده کردهاند در حال نهاییشدن است و در چند هفته آینده منتشر خواهد شد
https://www.nbcnews.com/news/amp/ncna897...ssion=true
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يك سؤال دارم . اگر كسي جرم DuIداره كه clear شده با (گذروندن مراحل ارايه شده توسط دادگاه )بايد در قرم n400 بنويسه يا نه؟