موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. کسی با پرواز الاتحاد به شیکاگور رفته ؟ می خواستم بدونم که در استاپ در فرودگاه ابوظبی آیا کارهای چک مهاجرتیمون را انجام می دهند یا در خود فرودگاه شیکاگو باید انجام بشه ؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی ک شیکاگو هستند کسی سابقه فعالیت در بورس امریکا رو داره؟در ضمن نیازمند کمک بابت یافتن شغلی مناسب
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من 15 می مصاحبمه و احتمالا ی ضرب.
اگه ی ضرب شم از همون ابوظبی میام شیکاگو و پیش یکی از دوستانم
آدرسی ک بمن داده این دوستم نزدیکه دانشگای لویال هست بچه ها کسی هس ک رفته باشه و بدونه شرایط وام و ها پذیرشش رو من لیسانس عمران نقشه برداریم یا ژئوماتیک تو آمریکا
برم ب نظرتون کالج ؟اگه آره چجور باید ثبت نام کنم؟شرایطش چجوریه ؟ هزینه هاش؟
اگه میتونم برم مستر ب جز تافل شرایطش چیه ؟
مرسی ک خیلی سوال پرسیدم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی قصد اومدن به شیکاگو رو داره به من پیام بده میتونم تو پیدا کردن خونه کمک کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من و همسرم قصد عزیمت به شیکاگو داریم. متاسفانه کسی رو نداریم که آدرسشو برای ارسال مدارکمون بدیم. آیا کسی از دوستان هست که بتونه این لطفو به ما بکنه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یک ماهی ست که در شیکاگو ساکن هستم اما قصد دارم یک خونه بگیرم با یک همخونه اگه کسی بود با من تماس بگیره ۳۱۲۹۸۹۸۶۵۴
راستی من ۲۴ سالمه و سیگاری نیستم و فقط رو تمیزی حساسم
ممنون
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو