موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز میشه لطف کنی و دقیقا بگی برای مرحله 2 دقیقا چه کتابهایی مطالعه کردی؟من تازه اول استاژریمه و میخواهم شروع کنم!ممنون میشم اگه راهنماییم کنی!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-13 ساعت 22:49)nilooo نوشته: سلام دوست عزیز میشه لطف کنی و دقیقا بگی برای مرحله 2 دقیقا چه کتابهایی مطالعه کردی؟من تازه اول استاژریمه و میخواهم شروع کنم!ممنون میشم اگه راهنماییم کنی!
دوست عزیز
بهترین رفرانس در همه زمینه های مورد سوال در استپ2 بی شک سری کاپلان هستش.همسر من فقط کاپلان خوند و 99 شد.
الان بهترین فرصت برای شماست برای شروع مطالعه.
امیدوارم موفق باشید
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-18 ساعت 16:36)kamran2008 نوشته: دوست عزیز.برای ثبت نام USMLE باید از سایت ECFMG.ORG ابتدا در قسمت IWA برای خودت یک USER NAME & PASSWORD درخواست کنی و بعد از چند روز که به دستت رسید به همون قسمت مراجعه بکنی و با تعیین محدوده زمانی تاریخ امتحان و اینکه کدوم استپ را و در کجا میخواهی بدهی و پرداخت هزینه امتحان و ارسال یکسری مدارک دانشگاهی براشون ثبت نام کنی.
من استپ 2 را 2CK ماه پیش دادم و الان برای STEP1 مطالعه میکنم.از دوستان این تاپیک کسی هست که برای 1 درس بخونه؟
من کم کم اماده باید بشم واسه step1
شماره کیس همسرم 2011as000024xx
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کامران2008 سلام
من میخوام برای استپ1 شروع کنم. ای بوک ها رو هم خریدم. شما کجای کاری؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مهاجرسرایی های عزیز
بابا یکی هم احوالی از ما بپرسه آخه؟!
من امروز زنگ زدم برای kaplan.ir گفت دی وی دی های کاپلان2010 را داره و میده 250000تومان. ولی زنگ به تیمورزاده که زدم گفت 2007 رو داره. قضیه چیه؟ یعنی اولی ممکنه دروغ گفته 2010 رو داره؟ آخه یه جا خونده بودم لیبل را عوض میکنن به اسم ورژن جدید میفروشن. چیکار کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه ميخوام از استپ1 شروع كنم كسي هست با هم شروع كنيم؟
sonia_mir79@yahoo.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من لکچر نوت هاشو گرفتم
اینا رو یک بررسی بکنم
برای خرید دی وی دی هاش هم اقدام کنم
دوستان اگر منابع مفید دیگری را می شناسند بگویند
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-23 ساعت 17:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-23 ساعت 17:40 توسط negaran.)
سلام دوستان و همکاران عزیز!
ریز نمرات برای ثبت نام usmleلازمه؟proof of degree چی؟
اگه ممکنه کسی منو راهنمایی کنه . جون من به زودی ایران رو ترک می کنم چه مدارکی غیر از ذانشنامه وپروانه دائم و ترجمه شون لازمه؟از هرکدوم چه تعداد لازمه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-23 ساعت 17:39)negaran نوشته: سلام دوستان و همکاران عزیز!
ریز نمرات برای ثبت نام usmleلازمه؟proof of degree چی؟
اگه ممکنه کسی منو راهنمایی کنه . جون من به زودی ایران رو ترک می کنم چه مدارکی غیر از ذانشنامه وپروانه دائم و ترجمه شون لازمه؟از هرکدوم چه تعداد لازمه؟
سلام همکار نگران من:
جواب سوال شما مثبته.شما حتما باید ریز نمراتتتون رو برای ECFMG ارسال کنین تا بتونین در امتحان شرکت کنین.به پروانه دائم نیازی ندارین.بغیر از ترجمه دانشنامه و ریز نمرات چند تا فرم هست که خود وب سایت ECFMG بعد از پرداخت پول امتحان در اختیار شما قرار میده.
اگر سوالی داشتین من در خدمتم
[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[
با سلام !
خیلی ممنون از راهنمایی تون یک سری ریز نمره کافیه یا 3 سری باید داشته باشیم؟ ایا ترجمه اش کافیه؟ یا باید جایی تایید هم بشه؟ مثلا وزارتخونه؟باز هم ممنون از راهنماییتون
[/quote]
سلام بر شما
دو سری کپی ریز نمرات همراه با ترجمشون.قبل از اینکه بدین دارالترجمه باید برین وزارت بهداشت و مهر اجازه ترجمه رو پشت هم مدرک هم ریز نمرات شما بزنن.بعد از ترجمه احتیاجی به تایید وزارت خونه نیست فقط وقتی به دارالترجمه میدین بگین هم مهر دادگستری بزنن هم وزارت خارجه.
[/font]