موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 15:26)asher نوشته: با سلام دوستان لطف میکنید به سوالهام جواب بدین
1.برای eslمیشه از ففسا کمک گرفت
2.ایا با کمکهای ففسا یا گرنت میشه بدون کار کردن زندگی روزمره درزمان تحصیل چرخوند؟
3. دوستانی که از ایران لیسانس داشتن برای ارزشیابی در آمریکا همون لیسانس ارزیابی میشه یا اینکه پاینتر مثلا اگر معادل شش ترم آمریکا باشه برای گرفتن لیسانس آمریکا میشه واحدهای ایران را ترانسفر کرد به دانشگاه؟
ممنون از پاسخگویی تون
سلام
منم دقیقا سوال این دوست عزیز رو دارم که ایا با پولی که ففسا میده یعنی در اصل وامی که میدن میشه هزینه های زندگی رو باهاش داد و زندگی کرد بدون کار داشتن یا نه؟؟؟
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
شما هر ترم حداقل شش واحد درس بردارید و از نظر مالی و محاسبات ففسا هم شامل همه و حداکثر وام بشید بهتون هر ترم حدودا 5000 دولار وام میدن.
پل گرنت پول مفت و بدون نیاز به پس دادنه ولی بسته به تعداد واحده. حداکثرش حدودا 5000 دولار در سال به شرط خواندن حداقل 24 واحد در طول جمعا سه ترم پاییز و بهار و تابستان هست.
وامهای بانکهای خصوصی هم بسته به قرارداد کالج و دانشگاه با بانک داره. مثلا کالج من چون شهریه اش کمه با هیچ بانکی قرارداد نبسته و من نتونستم وامی از بانکی بگیرم.
گاها گرنتهایی هم ممکنه مازاد بر اون دانشگاه بده که البته اصلا نباید روش حساب کرد در حد چند صد دولار هست و بدن و ندنه چون تقاضا براش زیاده و خیلیها واقعا وضع مالیشون خراب و داری زن و بچه و اینا هستن و معمولا به اونا میرسه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوالی دارم.اگه من الان فرم ففسا رو پر کنم و اعلام کنن که از نظر اونا این استیت نشدم .آیا میتونم برای سمستر بعدی دوباره پر کنم یا فقط سالی یه بار میتونم برای ففسا اقدام کنم؟
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اﻳﻦ اﺳﺘﻴﺘﻲ ﺑﺎﻋﺚ ﻛﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﺷﺪﻥ ﺷﻬﺮﻳﻪ ﻣﻴﺸﻪ.
ﻳﺎﺩﻡ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﻛﻪ ﻓﻔﺴﺎ ﻛﺎﺭﻱ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم فرم ففسا رو پر میکنم ومیخوام بدونم منظورش دقیقا از اینکه میپرسه "از چه تاریخی اقامت قانونی (legal resident) داری "چیه ؟
آیا منظورش تاریخ گرین کارته یا از تاریخی که اومدم کالیفرنیا موندم؟ چون واسه من این دو تا تاریخ کلی باهم فرق داره
ممنون میشم کسی که میدونه زودتر جوابمو بده :-)
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺻﺪﻭﺭ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﭼﻮﻥ ﻏﻴﺮ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻲ و ﻏﻴﺮ ﺳﻴﺘﻴﺰﻥ ﺑﻬﺶ ﻓﻔﺴﺎ ﺗﻌﻠﻖ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻩ.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-01 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-01 ساعت 15:55 توسط Reb.)
(2014-04-27 ساعت 12:48)silia نوشته: (2014-04-27 ساعت 12:42)yami نوشته: ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺻﺪﻭﺭ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﭼﻮﻥ ﻏﻴﺮ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻲ و ﻏﻴﺮ ﺳﻴﺘﻴﺰﻥ ﺑﻬﺶ ﻓﻔﺴﺎ ﺗﻌﻠﻖ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻩ.
مطمئنین؟ چون بعدش تاریخ و شماره گواهینامه رو میخواد .بعدا نگن خواستی جر بزنی ؟ خخخخخخ
تازه فقط روز و ماه میخواد .سال نمیخواد !!!
نه داداش این تاریخ برای گرین کاردت نیست، برای وقتیه که مقیم اون ایالت شدی. اینو یه نیگا بنداز:
https://fafsa.ed.gov/fotw1314/help/sstat...ceDate.htm
You indicated you were not a legal resident of the state entered in the state of legal residence question before January 1, 2008. You must type the month and year you became a legal resident.
Your state will use this information to determine if you meet its criteria for state financial aid.
بهترین راه اینه که به یکی از کالجایی که داری براش اپلای میکنی زنگ بزن با یه financial advisor صحبت کن سوالتو بپرس مطمئن شی.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سوالم این هست که ففسا فرمول خاصی برای وام دادن داره؟ برای مثال من در یک مدرسه هوانوردی میخواهم دوره یکساله تکنسین هواپیما بخونم کل دورش درمیاد ۳۲ هزار دلار ۱۲ ماه هم هست ..سوال اینجاست که ففسا چه قدر از این پول به من بصورت وام میده آخه چند جا خوندم از فرمول خاصی پیروی میکنه برای دادن پول
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 00:08 توسط amaka747.)
این طور که متوجه شدم میشه گفته به ففسا مراجعه کنید اینم لینکش http://www.naa.edu/page/student_finance_...ng_for_aid دوره تکنسین تعمیر و نگهداری هواپیماست ,,, اصلا سوال کلی دارم منظور از وام تحصیلی اینه که شهریه دانشگاه رو وام میدن یا کمک هزینهزندگی دانشجویی هست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]